ilk göz ağrımla kavuşma hikayem

ne kadar güzel anlatmışsınız yaa...okudukça okuyasım geldi ne kadar heycanlı Allah herkese kolay doğumlar yaşatsın inş..

süpersin cnm biraz geç kalmış bir hikaye ama olsun. sende benim hikayemi okursan sevinirim. bende normal doğum yaptım oğlum 3,5 aylık. herkes bana ikinciyide yap saha sonra kendine ayırırsın zamanını. ikisi aynı anda kolay olur bu büyüdükten sonra zor olur diyorlar. ama ben 1. sine alışamadım. bütün ev işim duruyor dışarı çıkamıyorum nasıl 2. yapıcam?sen yapmışsın isteyerekmi oldu? eşim olsun diyo ama ben istemiyırum ne yapsam sence??

kesinlikle öyle..dinlemeyeceksin felaket senaryolarını.inşallah 2. de kolay normal olur
Normal isteyip doktoru tarafindan binbir bahaneyle kesilen biri olarak cok kiskandim valla
Ikinciyi daha bile kolay dogurursun eminim. ikinci hikayeni de merakla bekliyor olacagim, hayirlisi ile al kucagina insallah.
bende merak ediyorum nasıl bir hikaye yzacağımı.dün kontrolüm vardı oturuyor sıpa.ters duruyor.4 haftada dönerse döner dönmezse çok zor ameliyat tarihi konuşmalıyız dedi dr çok moralim bozuldu..haftalardır aynı pozisyonda bide daha büyüdükçe zorlaşırda dönmezse((
maşallah.kolaylıkla doğmuş.
evet cnm hemen ayaklandım en güzelide buydu..çok dua ediyorum ikincide hayırlısıyla normal olsun diye
ne kadar güzel anlatmışsınız yaa...okudukça okuyasım geldi ne kadar heycanlı Allah herkese kolay doğumlar yaşatsın inş..
amin canım inşallah...o kadar çok ki normal doğumu kötüleyen.bende hikayemi anlatıp hiçte öyle olmadığını anlatmak istedim..

ben istedim evet.aslında şöyle oldu kpss ye girdim ama çalışmamıştım son aylar oda bir işe yaramadı bana gerekenden düşük puan aldım.bir dahaki sınav 2012 de daha çok var 2 sene napcam ben boş boş dedim en iyisi 2. yi yapayım dedim bide çevremde arası az olanların sıkıntılarının daha az olduğunu görüyordum.istedik oldu şükür..sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim.ilk aylar zor olacak ama annecim yanımda olursa kolay atlatırım inşallah

çok güse yazmışsın canım. aklımdaki soruları da cevaplamışsın lağman ın kötü olup olmadığı konusunda mesela. maşşalah ikincisi de böle geçer inş. ay benim ki de kolay olsunnn:18:

alla alla anlamaya çalıştım ablacım felakat yaaa

sonunda 2. kzımıda aldım kucağıma am bu sefer normal olmadı.nasip değilmiş..dönmedi kafası hep yukarıdaydı.spinal sezeryan oldum,dr uma güveniyordum..elide hafifmiş sağolsun korktuğum kadar sıkıntı çekmedim ama yinede ne olursa olsun normal doğum diyorum ...3. çocuğu düşünürsem 8-9 sene sonra düşünürüm,eğer şansım olursa onu normal doğum isterim.en kısa zamanda 2. hikayemide yazacağım.

Son düzenleme:
canım benim,Allah analı babalı büyütsün.inşallah çok akıllı,sağlıklı,huzurlu,seni yormayacak bi bebeğin olur.inşallah güzelce emer,biberonu da kabul eder,benim cadı kızım gibi yormaz seni:)))

CANIM MESAJINA MALESEF 100 MESAJI GEÇEMEDİĞİ İÇİN CEVAP VEREMİYORUM BÖYLE BİR UYGULAMA OLDUĞUNU BİLMİYORDUM.fAKAT BU BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ MSN İMİ EKLEYEBİLRSİN ORADAN SANA CEVABIMI MAİL OLARAK YOLLIYCAM.

xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…