İlk giriş anı

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
119
Merhaba kıxlar ben 2 yıl vajinismus ile mücadeleden sonra gecen ay yendim çok şükür ilk ilişkimde kayganlaştırıcı kullanmadık acı da yaşamadım kanamam da olmadı zevk bile aldım 3 4 pozisyon denedik ilk günden..

1 aydır ortalama haftada 3-4 ilişkiye giriyoruz yalnız şöyle bir sorun var ilk girişi her zaman ben üstteyken yapıyorum ve hemen yapamıyorum ortalama 30-40 saniyemi alıyor o vajinayı esnetmek.bir de artık kolayımıza geldiği için kayganlaştırıcı sürüyorum.

İlk giriş anının yağ gibi kayıp gittiği kıvama gelememem normal mi?

Var var evet.. ben 2 yıllık vajinismus sürecimden dolayı mı böyle oluyorum acaba diye merakımdan sordum sizlere. Benim durumumdan farklı olarak Sıkıntısız şekilde ilişkiye başlayan ve yeni olan arkadaşlar özellikle bana yardımcı olacaktır

Var var evet.. ben 2 yıllık vajinismus sürecimden dolayı mı böyle oluyorum acaba diye merakımdan sordum sizlere. Benim durumumdan farklı olarak Sıkıntısız şekilde ilişkiye başlayan ve yeni olan arkadaşlar özellikle bana yardımcı olacaktır
Muhtemelen öyledir. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak yeni yeni alışıyorsunuz.

Merhaba kıxlar ben 2 yıl vajinismus ile mücadeleden sonra gecen ay yendim çok şükür ilk ilişkimde kayganlaştırıcı kullanmadık acı da yaşamadım kanamam da olmadı zevk bile aldım 3 4 pozisyon denedik ilk günden..

1 aydır ortalama haftada 3-4 ilişkiye giriyoruz yalnız şöyle bir sorun var ilk girişi her zaman ben üstteyken yapıyorum ve hemen yapamıyorum ortalama 30-40 saniyemi alıyor o vajinayı esnetmek.bir de artık kolayımıza geldiği için kayganlaştırıcı sürüyorum.

İlk giriş anının yağ gibi kayıp gittiği kıvama gelememem normal mi?
Hala kaygılarınız olduğundan ıslanmıyorsunuz büyük ihtimalle, sevişme kısa da geliyor olabilir. Sevişme kısmını uzun tutmaya çalışın acı ya da girişe değil keyife odaklanın o zaman ıslanırsınız. Zamanla yoluna girecektir endişelenmeyin

İlk alışı yaptıktan sonra çeşitli pozisyonlarda girişte asla zorlanmıyorum bu arada

belki dediğiniz gibi eşime bırakmamın zamanı geldi daha hiç ilk girişte ona izin vermedim hep ben üstte yaptım

X