Kesinlikle doğru söylüyorsun.Ben de vajinismustan şüpheleniyordum ,çünkü ağrılı bir ilişki oluyordu.ama kasmaktanmış. Pubik kaslar refleksif olarak çalıştığı için kasılıyor ve ağrılı ilişki, ızdıraba dönüşüyor. Kendini kasma yeter.olumunekankayizsmile
eHaklısınız ama inanın aklımdan atayım diyorum ama olmuyor herşey güzel giderken tam o sırada yine aklıma geliyor ve kasmaya başlıyorum engel olamıyorum kafayı yiyeceğim bi ilaç falan varmı acaba bilgisi olan yazsın lütfen...
evet denedik ağrıyor ama bilmiyorum okadar ağrır diye düşünüyorum esas beni korkutan çok kanamalı olacak demesi hastanede dindirirler dedi kanı
Bence de çok mantıklı hafif çakır keyif.......Öncesinde iki kadeh bişeyler çok iyi gider...bu üç aylarda böyle olsun artık ne olacak ki...3 Aylarda Olmasak Aslında Biraz Alkol Alsan Belki Kendini Gevşetmede İşe Yarayabilirdi..
evet denedik ağrıyor ama bilmiyorum okadar ağrır diye düşünüyorum esas beni korkutan çok kanamalı olacak demesi hastanede dindirirler dedi kanı
yani inanki o doktor olacak kisiye söylenecek icimden gecen okadar cok sey varki ama yeri degil iste.
canim hic korkma valla göz acip kapayincaya kadar geciyor bitiyor.sen kendini hic kasma ve isi tamamen kocana birak.
yok kani hastanede dindirirlermis nerde görülmüs böle bisi tamamen sacmalik gelen kan 3-5 damla bisi oda tam kan bile denemez yani.
bak sana tavsiyem kendinize romantik bir ortam hazirlayin,esinle beraber sicak bi dusa girin sen tamamen gevse hic düsünme kanamayi falan bebe yagi al kendine isi cok daha kolaylastirir
sakin ama sakin kendini kasma.
baktinki yine olmuyor psikolojik yardim almani tavsiye ederim.:teselli:
tamda tahmın ettıgım gıbı tamamıyla fake sayfasına bakınca anlarsınız arkadaslar ılk gece beraber olamıyan sahıs neden hamıle kalamıyorum dıye konu acmıs benım jeton gec dustu bıde ozelden msj atmıstım gercek sanıpta yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?