ilk geceyi yaşayamadım ve hala yaşayamıyorum.acil yardım

cnm yazını gördüm.demiş oldugun kas pelvik kası kasılmadan dolayı darlaşıyo.bende yaşdaım senin durumu ilk geceden bende onun için vajinusmus oldum.

benim de ilk gecem çok zor geçti. 3. gün anca oldu iş.kendimi kasıyordum. sonra alıştım. ama alışana kadar çok rahat olamadım. 1 yıllık evliyim. 1 ay sonra doğum. doğumdan sonra yine aynı şey olacak diye de endişe ediyorum. aslında kascak bişey yok. ama sanırım kafanda halletmen lazım bu problemi. eşinin anlayışlı olması da çok önemli...

e

ben de hiç yapamıcam sandım. ve o gün gece olmadan önce çok dua ettim. hatta fetih suresini okudum. ve bu benim psikolojik olarak rahatlamamı sağladı. ve o gün oldu.
düşüncede bitir ve kasma...

ay herkes böyle diyoDD

vajınusmusun bır ılacı yok tamamen psıkolojık zaman ne kadar uzarsa kasılman ve problemler o kadar artar psıkolojık yardım alabılırsın

Bir kere doktorun abarttığı gibi bir durum varsa bir zahmet kızlık zarını doktor açsın. Bunu yapabiliyorlar. Sen de durduk yere gerilmezsin canım. Kalından ziyade çok damarlı olması gerekir, çok kanayabilmesi için.

Artık doktorlara hiiç güven olmuyor gercekten Hiç öyle denir mi iyice psikolojisi bozulur insanın banada öyle demişti doktorum ama emin ol hiç dogruluk payı yok

evet denedik ağrıyor ama bilmiyorum okadar ağrır diye düşünüyorum esas beni korkutan çok kanamalı olacak demesi hastanede dindirirler dedi kanı

canım sen doktora gittiğinden eminmisin?ben emin değilim de o kişinin doktor olduğğundan.belki biraz acı olabilir ki bu çok normal ,ama kanamayı hastanede durdurular ne demek yaa.pess doğrusuu

bende ilk geceyi kendimi kastıgımdan dolayı 2 ay sonra yasayabıldım ne yazıkkı sımdı kendıme cok kızıyorum acının asını hissettiysem Allah canıma alsın bu kadar iddialı konusuyorum cunkı gırdıgınde esım soyledı ben hıssetmedım bile hissetmeyecek kadar acımadı düşünebiliyormusun ben ufacık sinekten bile korkan kolum bır yere carpsa aglayan birisi??

sana ilac olarak emla adlı bir uyusturucu krem var ama cok az uyusturuyor onu vajınanın ıcıne kadar suruyorsun 15 dk sonra ılıskıye gır ama once esıne bana zaman ver de ve vajınanı esnet rahat bırak beyın olarak hazır oldugunda ılıskıye gırın seninkide olur merak etme olmazsa bu sıtedekıler sana yardımcı oluruz

evet benimde çok az bir kan gelmişti. ve hiç korktuğuma değmemişti.

bu konuda sıkıntısı olanlar Tecrube ve deneyimlerle vajinismusu yenelim topigini okusunlar kesinlikle okuuduktan sonra sıkıntınız kalmayacak

canım onu sana soyleyen gercekten doktormu eger doktorsa suurunu kaybetmıs olsa gerek .sen doktorun dedıgını unut

evet denedik ağrıyor ama bilmiyorum okadar ağrır diye düşünüyorum esas beni korkutan çok kanamalı olacak demesi hastanede dindirirler dedi kanı

valla bu yazıdan sonra acaba fake mı dıye dusundum yada bunları soyleyen fılmlerde olur ya doktor kılıgına gırmıs bır akıl hastası

tamda tahmın ettıgım gıbı tamamıyla fake sayfasına bakınca anlarsınız arkadaslar ılk gece beraber olamıyan sahıs neden hamıle kalamıyorum dıye konu acmıs benım jeton gec dustu bıde ozelden msj atmıstım gercek sanıpta yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Valla bir doktor nasıl böyle bir şey der anlamadım ya neyse benimkızkardeşimde 6-7 ay birlikte olamadı bu korku yüzünden.neyse çok şükür aştılar bu durumu.acı konusuna gelice benimde çok acımıştı ben öncesinde doktora gitmedim zaten.yani bu acı olacaktır ama korkulacak derecede değil bence.

bu konu 1 sene önce acilmis, sizin dediginiz konu 7 ay önce...
bu arada esiyle sorunlarini halletmis olabilir arkadas... ve hamile kalmak istemis olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…