ilk geceyi yaşayamadım ve hala yaşayamıyorum.acil yardım

Haklısınız ama inanın aklımdan atayım diyorum ama olmuyor herşey güzel giderken tam o sırada yine aklıma geliyor ve kasmaya başlıyorum engel olamıyorum kafayı yiyeceğim bi ilaç falan varmı acaba bilgisi olan yazsın lütfen...
cnm sana yazdım ...konuyla ılgılı msj yolladım

yuh yaa o nasıl bi dr muş öyle kanamayı hastanede durdururlar demiş...abartmış bence biraz..siz rahat olun kasmayın,bi de anestol krem önerebilirim...

Haklısınız ama inanın aklımdan atayım diyorum ama olmuyor herşey güzel giderken tam o sırada yine aklıma geliyor ve kasmaya başlıyorum engel olamıyorum kafayı yiyeceğim bi ilaç falan varmı acaba bilgisi olan yazsın lütfen...

ilaç olarak bilmiyorum da mesela kendinize şunları telkin edebilirsiniz:
''bunun gayet normal ve sağlıklı bi şey. bunu yapan trilyonlarca insan var. kadının yapısı ona göre yaratılmış. ordan çocuk bile çıkar.''

3 Aylarda Olmasak Aslında Biraz Alkol Alsan Belki Kendini Gevşetmede İşe Yarayabilirdi..

bahar ben mesj yollayamıyorum kusura bakma ama yazdıklarını bilmiyorum ve hiç uygulamadım sen özelden nasıl uygulayacağımı ve ilacı nerden nasıl bulacağımı yazarsan sevinirim...

ya kullanmama rağmen aklımda yine vardı.ilaç adı yazmam uygun olurmu bilmem.zaten evde ilaçlar duruyosa söylerim yinede

kendini kasmıcaksın.kasarsan asla vede asla olmuyor.sprey var uyuşturan krem var ama emin olki aklında o varsa onlar bile çok fayda etmiyor.ne kadarlık evlisiniz

Son düzenleme:
ben 5 yıllık evliyim benimde çok korkum vardı ilke gece ve sonrasıda zor geçti hala bile bazen acu çekiyorum ama söylendiği gibiişin sırrı kendini kamıyacaksın zor biliyorum ama dene.eşin seni hazırlasın istekli olmanı sağlasın seninde çok istekli olduğun bir anda olursa daha kolay olur.kendini o ana vermeye çalış rahat ol ve hiçbirşey düşünme söylemek kolay ama inan işe yarar.bende yaşadım aynı şeyleri alllah yardımcın olsun ama gözünde büyütme

canım ne kadar acırsa acısın sonuçta 2 snlik bir iş bu sonra zaten hiçbişi hissetmezsin yani birinin sana çimdik attığını düşün onun gibi bişi. ayrıca zar yırtıldıktan hemen sonra ilişkiyi bırakırsan çok fazla kanama olacağını sanmıyorum. bende çok korkmuştum çok kastım kendimi ama aklıma yanayım boşuna telaşlanmışım... sen doktoru falan kafana takma eşinide kendinide üzme. ağrı olsa bile bence eşine izin ver sadece 2sn sonra korkulacak bişi olmadığını göreceksin a.s. birde krem veya bebek yağı kullanmayı deneyin o an kendini kastığın ve korktuğun için ıslanma olması zor biraz...

benden kan bile gelmedi.kan gelmedi die ağlamıştım çok.
uçuk pembe varla yok arası minicik bi nokta gelmişti.dikkat etmeyen göremez o derece

o doktora diploma veren okulu alkışkıyorum..
kafanda büyüttüğün birşey bu sadece inan bana bir sorunun yok , sorun olmadığı için ilaç kullanmana gerek yok , rafa kaldır şimdi bunu olursa olur olmazsa işinin ehli bir doktora gideriz mantığıyla yaklaş , çünkü kafanda kurdukça büyütüyorsun..
kadınlar kulubünde vajinusmus olup bunu aşan , jinekoloğa gitmekten ödü koparken çocuk doğuran , bebek özlemi çekerken hamile kaldığını öğrenen bir sürü kadı var , velhasıl ölüm haricinde herşeyin çaresi var..
yanlış bilgiler , kafanda kurgularla aşılmayacak hale getirme bunu , baskı altına sokup vücunun kasılmasına sebep olma.. stresten kurtulunca zaten kendiğinden gelişir herşey..

Back