ilk geceyi yaşayamadım ve hala yaşayamıyorum.acil yardım

miskokulu

Canım ailem
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
200
24
118
benim sorunum bayanlar ilk gece korkusu.

aslında önce yoktu.

taki kadın doğum doktoruna gidene kadar.

doktor bana ilk gecen çok ağrılı ve kanamalı geçecek dedi ve bunu defalarca korkuturcasına söyledi.

şimdi ise bu korkudan dolayı yapamıyorum
lütfen yardım edin.

ne yapmam lazım.

ilacı falan varmı.senağlamasenağlama

ay hiç bir doktorda cok agrır cok kanar demez
şüpheli bir durum
:umursamaz:

yani doktor ne açıdan öyle demiş onu diyorum şüpheli yani doktor acıklama yapmadımı onu demek istiyorum sadece doktora gittim böyle dedi demişsin acıklama yapmadımı sadece çok kanar çok acır mı dedi

korktugun için olmaz canım kendini kasarsan acır tabi doktorun sölediklerini unut:kedi:

bnde o heyacnı yasayamamıstım
ama yendm sonunda
gecmıs olsun canım
psıkolojık detsek alamn lazım
bende aldım vede cok ıı geldı

D0ktorunun sana öyle demesi çok yannış !!! lmaz:

Bunu söyleyen doktorun doktorluğundan şüphe duyarım ben a.s

canim hic deneniz mi peki? gercekten agrin var mi?

valla herkes söylüyor basit geliyor ama bu isin formulü bu: kendini kasmicaksin

Benim doktorumda çok acır cok kanar dayanamazsın dedi valla hiçte öyle olmadı hiç acı hissetmedim ilk gece :) yani nerden bilcek sonucta yaşayan sen olucaksın kendini bilmez biriymiş tatlım takma sen

Hangi doktor ne derse desin iş sizde bitiyor sen kendini hazır hissedeceksin ve kasmayacaksın acıyacak duygusu içinde olursan elbette ac duyarsın iğnede yaptırsan kolunu kastığında yine acır..Öncelişkle bunu kafandan atman gerekiyor yani tamamen psikolojik. Fiziksel özellikleriden dolayı acı olabilir ama en aza indirmek sizin elinizde.. Burada size yardım edemeyiz yanii...

evet denedik ağrıyor ama bilmiyorum okadar ağrır diye düşünüyorum esas beni korkutan çok kanamalı olacak demesi hastanede dindirirler dedi kanı

doktorun cok gerizekali bi insanmis kusura bakma ama
yerinde olsam bir daha asla o insana muayne olmam

bi insan bu sekilde korkutulur mu ya, cok ama cok yanlis yapmis

canim bende cok korkuyordum, ama o acinin tek sebebi korkudan dolayi kendini kasman inan
biraz rahat biraksan kendini bu kadar aci olmaz

evet denedik ağrıyor ama bilmiyorum okadar ağrır diye düşünüyorum esas beni korkutan çok kanamalı olacak demesi hastanede dindirirler dedi kanı

öncelikle doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
tutun ki gerçekten çok kanama oldu bunda abartacak ne var ki?
kendinizi ne kadar kasarsanız o kadar acır, ordada kas dokusu mevcut çünkü.
akışına bırakın.

Haklısınız ama inanın aklımdan atayım diyorum ama olmuyor herşey güzel giderken tam o sırada yine aklıma geliyor ve kasmaya başlıyorum engel olamıyorum kafayı yiyeceğim bi ilaç falan varmı acaba bilgisi olan yazsın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…