• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk geceyi otelde gecirmek..

Canım konuyu gördüm ve yazılanları okumadan direkt daldım.Ben ve eşim istanbul'da yaşamamıza ve evlendikten sonra kalacak evimiz burda olmasına rağmen düğünü Bursa'da yaptık.Balayıda izmir'de olacağı için biz düğünden sonra (düğün gece biteceğinden) Bursa'dan misafirlerle beraber ist'a gitmeyi düşünüyorduk.Yakın bir abisi jest yaparak Bursa'da nezih bir balayı otelinde bir gecelik suit hediye etti bize.Ertesi günü de izmir'e gittik.Haliyle ben ev de veya otelde olmanın dezavantajını veya avantajını anlamadım.Evde olsa ne olur daha mı iyi olur bilmem ama rahatsız olunabilecek hiç bir şeye rastlamadım.TAVSİYE EDERİM.ŞİMDİDEN HAYIRLI BİR YUVA DİLİYORUM.

Canım konuyu gördüm ve yazılanları okumadan direkt daldım.Ben ve eşim istanbul'da yaşamamıza ve evlendikten sonra kalacak evimiz burda olmasına rağmen düğünü Bursa'da yaptık.Balayıda izmir'de olacağı için biz düğünden sonra (düğün gece biteceğinden) Bursa'dan misafirlerle beraber ist'a gitmeyi düşünüyorduk.Yakın bir abisi jest yaparak Bursa'da nezih bir balayı otelinde bir gecelik suit hediye etti bize.Ertesi günü de izmir'e gittik.Haliyle ben ev de veya otelde olmanın dezavantajını veya avantajını anlamadım.Evde olsa ne olur daha mı iyi olur bilmem ama rahatsız olunabilecek hiç bir şeye rastlamadım.TAVSİYE EDERİM.ŞİMDİDEN HAYIRLI BİR YUVA DİLİYORUM.

Otelde bende balayi suitinde kalacam zaten. Cok tskr ederim canim. Ins gercekten oyle olur :87:

Otelde kalmak niye dezavantaj olsun ki aynı yatak, duş filan orda da var yani otel değil sanki mahrumiyet bölgesi dağın başında susuz elektiriksiz yataksız döşeksiz kalınacak gibi bir durum yok ya. :37:

Otelde kalmak niye dezavantaj olsun ki aynı yatak, duş filan orda da var yani otel değil sanki mahrumiyet bölgesi dağın başında susuz elektiriksiz yataksız döşeksiz kalınacak gibi bir durum yok ya. :37:

Rahatlik acisindan. sonucta bilmedigin bi yer, ki o gece kendimi rahat hissedebilmenin onemli oldugunu dusunuyorum.

bende ayni durumdayim biz de otelde kalacagiz ama gelinligimi cikarmayi hic dusunmedim eger baskalrinin fikirlerini dusunecek olursak butun hisim akraba dugun aninda onu dusunuyor merak etme bence gelinligini cikarma beraber cikarin esinle :26:

he bide benim balayi suiti falan dmegil ne fark oluyor bilmiyorum ama sanirim sampanya ve cikolata geliyor odaya he borde sabah kahvalti odaya geliyor bu kadar :71:

Benim nikahımla düğünüm farklı şehirde. Evimiz nikahımızın olduğu şehirde. Ama biz ikisindede otelde kalacağız. Nişanlımın ailesi kalacak evimizde, biz otelde kalacağız. O kadar kalabalık otelde kalacağına, bizim kalmamızın daha iyi olacağını düşündüm. Düğünden sonrada kayınvaldemin evi kalabalık, haliyle yine otelde kalacağız, düğünümüz otelde zaten balayı odasıda hediye:)

Başkaları ne der, başkaları ne düşünürler bitmezzz. Gelinliğinizle gidin bence. Nikahlı ayan beyan eşiniz millet istediğini düşünsün, hiç sallamayın. Otellerde bu tarz şeyler profesyonel olarak yapılıyor merak etmeyin. Yalnız yatağınızda değişik, farklı bir çarşaf olursa ürkmeyin. Hijyen açısından önlem alıyorlar. :27::27:

bizde otelde kaldık...düğünden çıkıp gelinlik,damatlıkla otele gittik....hatta ben kayınvalidemlerde kalırız diyodum herkesin aksine,çünkü o gece zaten
bişey yapmıycaktık:)yorgunluktan yatar uyuruz diyoduk...sorun etmiyodum yani....ama sağolsun kayınvalidemler otel ayarladılar bize...
o geceyi düşününce iyi de oldu diyorum şimdi...ha bişey yapmadık ama başbaşa olmak,gelinliğini çıkarmak,karı koca olarak ilk defa birlikte uyumak bile çok farklı...

vayy bee 2 ay geçmiş üstünden...:31:

kızlar herkese iyi akşamlar tavsiyem gelin adaylarına benim eşimin tarafı otelde yer ayıralım dediler ama ben gitmem demiştim öyle olunca kaynanamlar gitti ama hayatımda keşkelerimden bitanesidir ya evime gelseydim ya otele gitseydim

Canlar merhaba :) bence kesinlikle kayınvalidenlerin evinde kalmaa oyuna gelirsin kapıda beklerler filan bence otele git evine git ama oonlaardaa kaallmaa :)

Arkadaşlar biz de otel ayarladık, oteller zaten bu konu da artık cok profesyonel size özel balayı odası şeklinde hazırlıyorlar, eşinle başbaşa herkesten uzak olmakta ayrıca güzel geliyor, bakalım nasıl olacak bizimki de Eylül de..

Back