• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk geceee :(((

SecrettAngel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4
0
1
34
Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum her neyse ben nisanliyim ve yakinda evlenicez etrafımda ilk gece hakkında çok şeyler duydum kızlık bozulunca yatağın ustunde et parçası kalırmis cok kanarmis hastanelik olurmusum çok acirmis arkadaslar yasayanlar nolur söylesin cok Aciyomu cok korktugum icin yapamicagimi dusunuyorum nolur yardim edin :(

Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum her neyse ben nisanliyim ve yakinda evlenicez etrafımda ilk gece hakkında çok şeyler duydum kızlık bozulunca yatağın ustunde et parçası kalırmis cok kanarmis hastanelik olurmusum çok acirmis arkadaslar yasayanlar nolur söylesin cok Aciyomu cok korktugum icin yapamicagimi dusunuyorum nolur yardim edin :KK43:
sakın şimdiden korkma takma kafanı böyle şeylere şimdiden düşünürsen bizim gibi vajinismus olusun ben elalemden kulaktan dolma haberlerle 3 senemi zehir ettim yeni yendim sakın sakın,ne ağrı var ne acı böyle düşün zatende öyle yani acı macı yok

Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum her neyse ben nisanliyim ve yakinda evlenicez etrafımda ilk gece hakkında çok şeyler duydum kızlık bozulunca yatağın ustunde et parçası kalırmis cok kanarmis hastanelik olurmusum çok acirmis arkadaslar yasayanlar nolur söylesin cok Aciyomu cok korktugum icin yapamicagimi dusunuyorum nolur yardim edin :KK43:
Yoook artıkk karşındaki insan anlayışlıysa hiç öyle bişet olmaz. Ne kadar felaket tellalı var etrafta ne et parçası kalacsk kurban kesmıyorz sonuç ta gerdeğe giriosun. Korkma canım hiççbişi olmaz takma kafana :KK53::KK53:

Yok artık daha neler?!
Hiçte et parçası filan olmuyor.
Ayrıca gelen kan kişiden kişiye değişiklik gösterir.
Kulak asma kimseye sen...

yok artik yuuuhhh diicem hic cekinmeden!!! canim sana kim anlatti bunlari ya abartmasinlar!!! ya hic acimiyo demiicem tabiki aci oluyo kanama oluyo tabiki deger esnek bi zarin yoksa tabiki ama oyle yatakta et parcasi kalmaymis kanamadan hastanelik olmusmus falan bunlar sehir efsanesi. eger esin cok ozur diliorm hayvanca ustune atlamazsa oyle hastanelik falan olma gibi bisi olamaz zaten!! ya boyle okudukca var ya cildiriyorum bu kadar korkutulup buyutulcek bisi diil bu olay ya hayatinin en onemli anlarindan biri hayatinin askiyla yasadigin ilk ozel anin yani kimseye sorma kimseden de fikir vermesini isteme canim valla sen kocanla yasayacagin o ozel anin keyfini cikarmaya bak nolur inanma duyma boyle seyleri canim benim!!!

selam arkadaşım, kim ne dediyse hepsini unut. hepsi yalan dolan. kızlık zarın bozulursa az kan gelebilir, sanki hiç mi adet olmadın? ha kan gelmeyebilir de, esnektir, falan filan. normal şeyler bunlar, düşünmeye bile değmez. et parçası konusu da tam bir şamata. bir bayanda ilişkide ıslanma olmazsa (isteksizlikte olabilir) veya vajinal kuruluk varsa acıyabilir ama onun dışında bişey olmaz be ya. zaten senin yapcan bişey yok, herşeyi eşine bırak, o halleder.

hiç farketmiyorsun bile azıcık kan geliyor o kadar.. ondan sonra 3-4 gün ilişki olmaz zaten .. sonra sexin zevkini alınca kocanın üzerinden inmezsin ..Sex: zevk böyle düşün.. erkeklerin düşkünlüğü boşa değil..

kesınlıkle oyle bırsey yok yahu :D
bunca kadın nasıl yapıyor yoksa
boyle yalan yanlıs uydurma sozlerle korkutuyorlar sacma sacma

yok artik yuuuhhh diicem hic cekinmeden!!! canim sana kim anlatti bunlari ya abartmasinlar!!! ya hic acimiyo demiicem tabiki aci oluyo kanama oluyo tabiki deger esnek bi zarin yoksa tabiki ama oyle yatakta et parcasi kalmaymis kanamadan hastanelik olmusmus falan bunlar sehir efsanesi. eger esin cok ozur diliorm hayvanca ustune atlamazsa oyle hastanelik falan olma gibi bisi olamaz zaten!! ya boyle okudukca var ya cildiriyorum bu kadar korkutulup buyutulcek bisi diil bu olay ya hayatinin en onemli anlarindan biri hayatinin askiyla yasadigin ilk ozel anin yani kimseye sorma kimseden de fikir vermesini isteme canim valla sen kocanla yasayacagin o ozel anin keyfini cikarmaya bak nolur inanma duyma boyle seyleri canim benim!!!
arkadaşlarım ve etrafımda ki çoğu kişi böyle diyo :( ayrıca çok acır dayanamazsın dediklerinde kendime olan güvenim gitmeye başladı :( duymamazlıktan gelicem :)

arkadaşlarım ve etrafımda ki çoğu kişi böyle diyo :KK43: ayrıca çok acır dayanamazsın dediklerinde kendime olan güvenim gitmeye başladı :KK43: duymamazlıktan gelicem :)
Dunyadaki milyonlarca kadin nasi dayaniomus? Butun evli kadinlar bu yuzden mi kocalariyla iliski yasiolar zevk almadiklari canlari acidiklari icin mi? Kim demisse dayanamazsin die cok ciddi sacmalamis. Iste bu onyargilar korkutmalar sacma sapan tabular yuzunden vajinismus oluyo kadinlar cildiriyorum!!! Duyma onlari tatlim ilk gece cok zevk almicaksin dogrudur ama dayanamicain bi aci yasamicaksin emin olabilirsin!

Sakin anlatılanları dinleme
Esin inşallah sana çok yardımcı olacak ve ilk geceyi güzelce atlatcaksiniz.
Et falan filan yok ayrıca kişiden kişiye kan olayida değişir benim mesela çok oldu belki senin az olur

sana denilen herşeyi unut. yok öyle bir şey. kendini sıkar ve kasarsan o zaman acıyabilir. mümkün olduğunca rahat ol. dünyada bu kadar insan acı çekiliyo olsa neden yapsın bu işi, bunu düşün ve korkma sakın. yoksa evliliğin zehir olur.

Evet Kızlar haklı sakın kimseyi takma inanki oluruna bırak herşey oluyo bitiyo anlamıyorsun bile Allahın izniyle Vajinismusu yeni yenmiş biri olarak söylüyorum gerçekden o kadar korku boşunaymış 1 sene sonra ancak yendim ve daha yeni oldu sayılır korkmak yok yola devam herşey Güzel olucak :)) sakın sakın düşünme hiç kötü bişey olmuyo inanki milletin insanlarımızın abartmasından başka hiç bişey değil..

Bu arada Kızlar ben yeni Vajinismusu yendim ama özür diliyerek söylüyorum ki hiç kanamam olmadı nedendir bir türlü anlayamadım bir damla bile olmadı bu normal mi acaba kızlık zarının kanamaması çocuk oluşumuna engel mi acaba bi sorun olur mu acaba yada acaba bozulmadı mı ben anlamadım ya yardım lütfen :))

Evet Kızlar haklı sakın kimseyi takma inanki oluruna bırak herşey oluyo bitiyo anlamıyorsun bile Allahın izniyle Vajinismusu yeni yenmiş biri olarak söylüyorum gerçekden o kadar korku boşunaymış 1 sene sonra ancak yendim ve daha yeni oldu sayılır korkmak yok yola devam herşey Güzel olucak :)) sakın sakın düşünme hiç kötü bişey olmuyo inanki milletin insanlarımızın abartmasından başka hiç bişey değil..

Bu arada Kızlar ben yeni Vajinismusu yendim ama özür diliyerek söylüyorum ki hiç kanamam olmadı nedendir bir türlü anlayamadım bir damla bile olmadı bu normal mi acaba kızlık zarının kanamaması çocuk oluşumuna engel mi acaba bi sorun olur mu acaba yada acaba bozulmadı mı ben anlamadım ya yardım lütfen :))
İnşallah bende yapabilirim sizin gibi. Canım ben bu konulari araştırmıştım aklimda kalanlari söyleyeyim sana eğer kızlık zarin esnekse kan gelmezmiş baktir bi istersen. Çocuk oluşumuna engel değil diye biliyorum eger zarin esnekse dogumda doktor müdahalesiyle yirtilirmis :))

Lekelenme tarzinda pembemsi bi kan geliyor cok az

Et parcadini kim dedi ilk defa duyuyorum
nasil ki soganin zari olur yirtilan zarda oyle bisey

Dedigin gibi olsa evlenenler ilk geceyi yatakta otelde degil acilde gecirirdi

Ari sokmasi gibi anlik hafif bi aci sadece

Kandirmislar seni

Evlenince siz de onlara "Acımadı ki acımadı kiiii." diyip nanik yaparsınız.

Acısa da acımadı diyin ki kendi kocalarının can yakan birer ayı olduğunu düşünsünler.

Ya da siz en iyisi bu konuları hiç konuşmayın. Mahrem diye bir şey var yahu.

Back