İlk geceden korkuyorum nasıl özel kılarım?Yardım Lütfen

visnemevsimi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
109
28
98
Ankara
Daha düğün törenim olmadı.Eşim benim ilk deneyimim olacak.Fakat onun geçmiş birlikteliklerinden tecrübeleri var.Vajinismus düzeyinde değil ama korkuyorum.O'na bekle demek istemiyorum.Ama deneyimli olması beni korkutuyor.Onun için ve benim için çok özel olsun istiyorum.Üzerinde düşünmeye de korkuyorum yardımınıza ihtiyacım var

hem korkuyosun
hem nasıl özel kılarım diyosun

bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Korkuyorum ama bu korkumu hiç onunla paylaşmadım beni küçümsemesinden korkuyorum yani söylemez ama belki içten içe küçümser özel olmasının korkumla ilgili olmasına gerek yok yani film filan mi izleyelim desem benim onunla geçirdiğim her anım özel herhangi bir şeyde olabilir demek istemiştim

hem korkuyosun
hem nasıl özel kılarım diyosun

bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

bencede şahsen bende korkuyorum ama o gece özel kılmak istemiyorum yani caanım acımasın yeter zaten bizim için özel bi gece sonuçta ilk kez birbirimizi hissedicek daha başka nasıl özel olucak ki fantazi boyutuna mı giricen ilk geceden

senin yaşayacağın ilk deneyimin eşin olması ve bunu dile getirmen,onun için küçümsenecek bişey değil aksine gözünde büyürsün onun. dile getir tedirginliğini en azından kendi kendine kurup çözmezsin,eş olacaksınız beraber atlatırsınız.

yani bukadar yorumlardadaa insanalrı aşalamayın lütfen...size gelincee oğün başlı başına zaten çok özle biğündür

anlayaışlı davranmak dogal seyrinde ilerlemek en iysi mutluluklar

merhaba arkadaşım vajinadan bebek çıkabildiğini düşün, pileli etek gibi genişlediğini, file gibi genişleyebildiğini düşün. ben vajinismus hastasıyım inşallah kısa zamanda yenerim. tüm vajinismus hastaları yener inşallah. doktor bebe yağı ve fito krem önerdi.

Kız en özel gecemi nasıl daha özel hale getiririm diye sormuş, hemen vajinismus yapmışsınız

Sevgilinin deneyimli olması iyi bir şey, kendini iyi hissettiğin bir gün ona bu konuyu düşündüğünü açıkla.. Çok normal özel geçmesini istemen Kesinlikle küçümsemeyecek, aksine sana karşı çok daha özenli olacaktır... İçin rahat olsun, çekinecek hiçbir şey yok, en yakının olacak senin o Hiç ertelemeye de çalışma ilk geceni, hep çok mutlu olacağını ve çok güzel geçeceğini düşün... Emin ol öyle de geçecektir

Vay be yıllar önce acmışım bu konuyu çok duygulandım inşallah başka arkadaşlara faydası olur :) eşinizin anlayışı ve aşk evliliği yapmak çok önemliymiş :)

nasıl ya gelin başını mı açamadın ay çok şekersin
Ben özel derken romantik bir şeyler olsun istedim ama sevgilimin ham maddesinin selüloz olduğunu unutmuşum eve girdikten on dakika sonra pizza mı söylesek dedi ve afiyetle yedi ben de tokalarla oyalandım 😭😭😭

ay sen çok tatlısın ya güldürdün gece gece gözümde canlandı gerdek gecesi tek açlığı mideden gelen açlık olan, bir kenarda pizza yiyen bir adam ve kenarda ona bakıp ''ay ben nasıl bir öküzle evlendim:26:'' diye iç geçirip hıncını binbir emekle yapılan gelin basından alan bir gelin

öküz dediysem tabi lafın gelişi :)

çok güldüm ya gerçekten enteresanmış bende oturdum önüne tek tek eşim çıkardı tokaları hatta saçımı yapanda onun arkadaşıydı bilerek tokaları doldurmuştu saçıma çok uğraşsın diye arkadaşına söylene söylene çıkarmıştı tokaları

demek sade bi sac yaptirmak lazim aklimizda bulunsun

hatta dumduz salik birakmak en iyisi o tokalar erk bunyede şap etkisi yapabilir mazallah

demek sade bi sac yaptirmak lazim aklimizda bulunsun

hatta dumduz salik birakmak en iyisi o tokalar erk bunyede şap etkisi yapabilir mazallah
Sonra da çok ağırlık yapıyor ama başta:) ben hala arkadaşlar arasında anlatıp anlatıp gülüyorum siz de Gül'ün diye şaşırdığım kısmı yazdım :) sonradan sorduğumda evlendiğimize inanamadım çok duygulandım belli etmemek için dedi eşim ama bence heyecanlandı biz bir süre ayrı şehirlerde devam ettirip öyle evlenmiştik hala baban arayıp nerede kaldın diyecek diye korkarım diyor :) çok da öküz değildir benim aşkım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…