- Konu Sahibi visnemevsimi
-
hem korkuyosun
hem nasıl özel kılarım diyosun
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
hem korkuyosun
hem nasıl özel kılarım diyosun
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Daha düğün törenim olmadı.Eşim benim ilk deneyimim olacak.Fakat onun geçmiş birlikteliklerinden tecrübeleri var.Vajinismus düzeyinde değil ama korkuyorum.O'na bekle demek istemiyorum.Ama deneyimli olması beni korkutuyor.Onun için ve benim için çok özel olsun istiyorum.Üzerinde düşünmeye de korkuyorum yardımınıza ihtiyacım var
Vay be yıllar önce acmışım bu konuyu çok duygulandım inşallah başka arkadaşlara faydası olur :) eşinizin anlayışı ve aşk evliliği yapmak çok önemliymiş :)
Bir de şunu anladım böyle şeylerde çok plan program yapmamak gerekiyormuş toka ayıklamaktan yorgun düştüm 😂😂😂sormazsam çatlarım, özel kılabildin mi bari
Bir de şunu anladım böyle şeylerde çok plan program yapmamak gerekiyormuş toka ayıklamaktan yorgun düştüm 😂😂😂
Ben özel derken romantik bir şeyler olsun istedim ama sevgilimin ham maddesinin selüloz olduğunu unutmuşum eve girdikten on dakika sonra pizza mı söylesek dedi ve afiyetle yedi ben de tokalarla oyalandım 😭😭😭nasıl ya gelin başını mı açamadınay çok şekersin
ne gerek vardı saçı açmaya
Ben özel derken romantik bir şeyler olsun istedim ama sevgilimin ham maddesinin selüloz olduğunu unutmuşum eve girdikten on dakika sonra pizza mı söylesek dedi ve afiyetle yedi ben de tokalarla oyalandım 😭😭😭
ay sen çok tatlısın ya güldürdün gece gece gözümde canlandı gerdek gecesi tek açlığı mideden gelen açlık olan, bir kenarda pizza yiyen bir adam ve kenarda ona bakıp ''ay ben nasıl bir öküzle evlendim:26:'' diye iç geçirip hıncını binbir emekle yapılan gelin basından alan bir gelin
öküz dediysem tabi lafın gelişi :)
çok güldüm ya gerçekten enteresanmışbende oturdum önüne tek tek eşim çıkardı tokaları hatta saçımı yapanda onun arkadaşıydı bilerek tokaları doldurmuştu saçıma çok uğraşsın diye arkadaşına söylene söylene çıkarmıştı tokaları
Sonra da çok ağırlık yapıyor ama başta:) ben hala arkadaşlar arasında anlatıp anlatıp gülüyorum siz de Gül'ün diye şaşırdığım kısmı yazdım :) sonradan sorduğumda evlendiğimize inanamadım çok duygulandım belli etmemek için dedi eşim ama bence heyecanlandı biz bir süre ayrı şehirlerde devam ettirip öyle evlenmiştik hala baban arayıp nerede kaldın diyecek diye korkarım diyor :) çok da öküz değildir benim aşkım :)demek sade bi sac yaptirmak lazim aklimizda bulunsun
hatta dumduz salik birakmak en iyisio tokalar erk bunyede şap etkisi yapabilir mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?