- 22 Ocak 2015
- 208
- 47
- 36
-
- Konu Sahibi mavibalon260988
zaten yakinlasacaginiz kadar yakinlasmissiniz sozlunuzle hatta kan geldi gelmedi muhabbetine gelecek kadar yakinlasma.olmus . bu durumda ilk gece kan gelmesinin pek bi onemi var mi ? kimse simdiye kadar ilk gece agriyor diye olmemis o agridan korkmayin sizde olmezsiniz benceKısmet olursa ağustos ayında düğünüm olacak ama bende ilk gece korkusu var. Ben iğneden bile çok korkarım canımın yanmasından çok korkuyorum Korkumun birinci sebebi bu yani cnm yanacak diye .... çevremde evli arkadaşlarım ilk gecenin acı verici bir şey olduğunu söyledi ve 4-5 aydır ilişkiye giriyoruz hala canım yanıyor diyen arkadaşları da duydukça çok korkuyorum. Erkek arkadaşımla bazen yakınlaşmalarımız oluyor aslında öpüşürken çok istiyorum ama tabi içeri girme olasılığı olmadığı için rahat rahat yakınlaşıyorum ama ilk gece içeri gireceğini bildiğim için kasılmaktan hatta vajinusmus olmaktan bile korkuyorum. Korkumun ikinci sebebi de şu... Daha doğrusu en büyük sebebi... Ya kan gelmezse .. esnek olursa.. ya da farkında olmadan bir şey olduysa... bi ara o bölgeme duş alırken su tutmuştum çok şiddetli gelmişti acımıştı... korkuyorum... bi ara denizde yüzerken birinin ayağı yanlışlıkla o bölgeme inmişti çok canım çok yanmıştı bu bahsettiğim iki durum da su da olduğu için anlayamadımkan gelip gelmediğini.. bi de biz erkek arkadaşımla (şu an sözlüyüz tabi) bi ev kiralamıştık ve yakınlaşma olmuştu ve biraz ileri gittik ve o benle beraber olmak istedi (ondan ayrılırım diye korkuyor biraz hani öyle bir şey olursa beni bırakamaz düşüncesi vardı biraz) ben istemedim evlenmeden olmaz dedim hatta o kadar bile yakınlaşma niyetim yoktu yalnız kalınca şeytan dürtüyor tabi insanı... yanlışlıkla kaydı içime doğru girdi gibi oldu ve cnm çok acıdı ama çok girmedi hani yarım cm ya da 1 cm daha içeri girse olabilirdi belki ama tam girmedi gibi geldi bana ama benim cnm yandı ve baktım kan yoktu çok korktum ama sonra 5 dakika sonra nevresim takımının ucunda kurumuş kan lekesi vardı ve nevresim takımı desenliydi... benden mi geldi dedim olabilir dedi. devam edelim diye dedi tabi ama ben ağladım sonra baktım kurumuş gibi sanki eski gibiydi galiba eskiden kalma çarşafları değiştirmemişler sanırım diye düşündük ama içimde kurt düştü ve erkek arkadaşım senden gelmemiştir çok girmedi çünkü dedi... hem çarşafın uzağındaydı leke dedi ama ya benden geldiyse ve ilk gece kan gelmezse. senden gelme olasılığı çok çok düşük diyor bana da öyle geliyor ama ya benden geldiyse ve ilk gece kan gelmezse.. şimdi korkum daha da arttı keşke onunla yalnız kalmasaydım allah beni cezalandırdı sanırım diye düşünüyorum çok korkuyorum ilk geceden yardım edin
Kısmet olursa ağustos ayında düğünüm olacak ama bende ilk gece korkusu var. Ben iğneden bile çok korkarım canımın yanmasından çok korkuyorum Korkumun birinci sebebi bu yani cnm yanacak diye .... çevremde evli arkadaşlarım ilk gecenin acı verici bir şey olduğunu söyledi ve 4-5 aydır ilişkiye giriyoruz hala canım yanıyor diyen arkadaşları da duydukça çok korkuyorum. Erkek arkadaşımla bazen yakınlaşmalarımız oluyor aslında öpüşürken çok istiyorum ama tabi içeri girme olasılığı olmadığı için rahat rahat yakınlaşıyorum ama ilk gece içeri gireceğini bildiğim için kasılmaktan hatta vajinusmus olmaktan bile korkuyorum. Korkumun ikinci sebebi de şu... Daha doğrusu en büyük sebebi... Ya kan gelmezse .. esnek olursa.. ya da farkında olmadan bir şey olduysa... bi ara o bölgeme duş alırken su tutmuştum çok şiddetli gelmişti acımıştı... korkuyorum... bi ara denizde yüzerken birinin ayağı yanlışlıkla o bölgeme inmişti çok canım çok yanmıştı bu bahsettiğim iki durum da su da olduğu için anlayamadımkan gelip gelmediğini.. bi de biz erkek arkadaşımla (şu an sözlüyüz tabi) bi ev kiralamıştık ve yakınlaşma olmuştu ve biraz ileri gittik ve o benle beraber olmak istedi (ondan ayrılırım diye korkuyor biraz hani öyle bir şey olursa beni bırakamaz düşüncesi vardı biraz) ben istemedim evlenmeden olmaz dedim hatta o kadar bile yakınlaşma niyetim yoktu yalnız kalınca şeytan dürtüyor tabi insanı... yanlışlıkla kaydı içime doğru girdi gibi oldu ve cnm çok acıdı ama çok girmedi hani yarım cm ya da 1 cm daha içeri girse olabilirdi belki ama tam girmedi gibi geldi bana ama benim cnm yandı ve baktım kan yoktu çok korktum ama sonra 5 dakika sonra nevresim takımının ucunda kurumuş kan lekesi vardı ve nevresim takımı desenliydi... benden mi geldi dedim olabilir dedi. devam edelim diye dedi tabi ama ben ağladım sonra baktım kurumuş gibi sanki eski gibiydi galiba eskiden kalma çarşafları değiştirmemişler sanırım diye düşündük ama içimde kurt düştü ve erkek arkadaşım senden gelmemiştir çok girmedi çünkü dedi... hem çarşafın uzağındaydı leke dedi ama ya benden geldiyse ve ilk gece kan gelmezse. senden gelme olasılığı çok çok düşük diyor bana da öyle geliyor ama ya benden geldiyse ve ilk gece kan gelmezse.. şimdi korkum daha da arttı keşke onunla yalnız kalmasaydım allah beni cezalandırdı sanırım diye düşünüyorum çok korkuyorum ilk geceden yardım edin
cnm sen kendini çok kasıyorsundur yada ön sevişmeyi kısa tutuyorsunuzdur buda önemli kendimden biliyorum bunuda..Ilk gece cok aciyor yaw ole demeyin 6 ay oldu evleneli hala agri oluyo ama kasmamak lazim
Hala çok acıyorsa kontrol amaçlı bir doktora görünsene, bu konuda bende çok sıkıntı yaşamıştım.Doktor muayenesinden sonra bırak dar olmayı neredeyse tamamen kapalı olduğu ögrendim. Tedavi ve sıfır sıkıntıCaaanimmmm esim saolsun rahatlatmaya calisiyor ama yok bildigin aglamistim acidan sanirim cinsel organim dar aciyor
ben çok istekliyim ıslanıyorum da ama tam o adnda kasılıyorum ve yapamıyorum nasıl yapıcam yaaaaön sevişmeyi uzun tut ve ıslan