- 27 Mayıs 2023
- 34
- 14
-
- Konu Sahibi papyonlupanda
Acele etmeyin önce bir birinizin bedenini tanıyın, bir kaç güne yayın tam birleşmeyi.merhabalar, nisanlimda bende bakiriz. ilk geceden de çok korkuyorum o yüzden. Baktgm zaman deligin de küçük olduğunu fark ettim. erkeklerin bakirken kızlığın olduğu yeri bulamadığını okudum. ilişkiye giremiyolarmis doğru mu bu? çekindiğim için kimseye soramiyorum. yardımcı olurmusunuz.
Hiç korkma korkulacak bir şey değil. Acele etmeyin rahat ol kasma kendini, o yerini bulur merak etmemerhabalar, nisanlimda bende bakiriz. ilk geceden de çok korkuyorum o yüzden. Baktgm zaman deligin de küçük olduğunu fark ettim. erkeklerin bakirken kızlığın olduğu yeri bulamadığını okudum. ilişkiye giremiyolarmis doğru mu bu? çekindiğim için kimseye soramiyorum. yardımcı olurmusunuz.
toplumdan mi benden mi bilmiyorum şu yaşıma kadar hep kaçtım böyle konulardan ayıp dedim üzerini kapadım ama şimdi yaşanacagi için çok korktucu geliyor bunu da zamanla aşabilirim değil mi?Hiç korkma korkulacak bir şey değil. Acele etmeyin rahat ol kasma kendini, o yerini bulur merak etme
öyle bişey olamaz değil miKızlığın olduğu yeri bulamıyorlar mıymışilk kez böyle bir şey duyuyorum
Bence olmaz yaa o kadar da değilöyle bişey olamaz değil mi
Maalesef toplum baskısı yüzünden bende senin gibiydim. Bak inan korkulacak bi şey değil çok güzel ve zevkli biseytoplumdan mi benden mi bilmiyorum şu yaşıma kadar hep kaçtım böyle konulardan ayıp dedim üzerini kapadım ama şimdi yaşanacagi için çok korktucu geliyor bunu da zamanla aşabilirim değil mi?
Vajina esnek bir organdır. Korkmayın anın akışına bırakın sizi hazirlamasina izin verin birlikte sıcak bir duş almakla işe başlayın. Ne kadar istekli olursanız o kadar az acı hissedersiniz .hatta gevserseniz hiç sci hissetmezsiniz. Sadece izin verin .merhabalar, nisanlimda bende bakiriz. ilk geceden de çok korkuyorum o yüzden. Baktgm zaman deligin de küçük olduğunu fark ettim. erkeklerin bakirken kızlığın olduğu yeri bulamadığını okudum. ilişkiye giremiyolarmis doğru mu bu? çekindiğim için kimseye soramiyorum. yardımcı olurmusunuz.
kızlık ne yahumerhabalar, nisanlimda bende bakiriz. ilk geceden de çok korkuyorum o yüzden. Baktgm zaman deligin de küçük olduğunu fark ettim. erkeklerin bakirken kızlığın olduğu yeri bulamadığını okudum. ilişkiye giremiyolarmis doğru mu bu? çekindiğim için kimseye soramiyorum. yardımcı olurmusunuz.
Su akar yatağını bulur....merhabalar, nisanlimda bende bakiriz. ilk geceden de çok korkuyorum o yüzden. Baktgm zaman deligin de küçük olduğunu fark ettim. erkeklerin bakirken kızlığın olduğu yeri bulamadığını okudum. ilişkiye giremiyolarmis doğru mu bu? çekindiğim için kimseye soramiyorum. yardımcı olurmusunuz.