- 28 Nisan 2017
- 42
- 6
- 27
-
- Konu Sahibi chocolatepoetry
Çok fazlaydı su bardağından fazla ve arada bir yine geliyor hala pıhtı şeklinde değil sıvı halde önemli bir şey varsa aradan beş gün geçtiböyle olmaması gerekiyor.
Birkaç damla kan, el kesilmesi gibi bir şey olmalı.
Jinekolog biran önce görmeli, bir sıkıntı var belli.
Canım bunda utanılacak hiç bir şey yok herhangi bir kadın hastalığı gibi düşün. Fazla zorlamadan kaynaklı bi yırtılmada olabilir. İlk ilişki olduğu için alısmak zaman alır ve mutlaka vazalin kullan canım inan hiç kasmana getek kalmayacak ama sen tabiki doktoruna git ihmal etmeÇok fazlaydı su bardağından fazla ve arada bir yine geliyor hala pıhtı şeklinde değil sıvı halde önemli bir şey varsa aradan beş gün geçtiyarın için sıra aldım ve bunu doktora nasıl anlatacağımı da bilemiyorum
canım aynı burda anlattığın gibi anlat doktor o şaşırmaz bile emin ol. Hem utanılacak bir şey de değil gayet normalÇok fazlaydı su bardağından fazla ve arada bir yine geliyor hala pıhtı şeklinde değil sıvı halde önemli bir şey varsa aradan beş gün geçtiyarın için sıra aldım ve bunu doktora nasıl anlatacağımı da bilemiyorum
Gittiniz mi neden olmuş o kadar kanama, geçmiş olsunÇok fazlaydı su bardağından fazla ve arada bir yine geliyor hala pıhtı şeklinde değil sıvı halde önemli bir şey varsa aradan beş gün geçtiyarın için sıra aldım ve bunu doktora nasıl anlatacağımı da bilemiyorum
İki YurtoğluCanım bunda utanılacak hiç bir şey yok herhangi bir kadın hastalığı gibi düşün. Fazla zorlamadan kaynaklı bi yırtılmada olabilir. İlk ilişki olduğu için alısmak zaman alır ve mutlaka vazalin kullan canım inan hiç kasmana getek kalmayacak ama sen tabiki doktoruna git ihmal etme
Benimde başıma geldi kuzum 1 hafta ara ara kan geldi ilişki sırasında da acı ve ağrı oldu. Hatta otururken kalkarken bile oldu. İdrar yolları enfeksiyonuna baktır. Ben umumi tuvaletten falan Bi yerden mikrop kapmışım
[/
cevabın için öncelikle çok teşekkür ederim,
Bugün gittim iki tane yırtığım varmış idrarıma baktı enfeksiyon yokmuş. Kanaman durmuş yoksa dikiş atardım dedi. Ama sadece vajina girişine baktı benim kanım oradan gelmedi gerilerden geliyordu ama bunu doktora anlatamadım pek dinlemedi beni. Ama içim daha rahat şuan ilaç bile yazmadı bu arada
Bende de aynı şeyler oldu oturmakta zorluk çekiyordum ama zamanla azaldı idrar yollarıma baktılar ama temiz çıktığını söyledi doktor
Enfeksiyon varmış demekki benimde bu şekilde olmuştu aslında korkman gerekecek bir şey yok telaş yapma bir müddet limon portakal kullanma idrar yolu enfeksiyonu ise sorun c vitamini pek yaramıyor
Yırtığımdan kaynaklıymış kan ama önemli görmedi doktor enfeksiyon yok dedi ama ben olduğunu düşünüyorum çünkü idrarımı yaparken yanma oluyor hala cevabın için teşekkür ederim içim rahatladı İnan
Çok teşekkür ederim,Gittiniz mi neden olmuş o kadar kanama, geçmiş olsun
cevabın için öncelikle çok teşekkür ederim,İki Yurtoğlu
[QUOTbE="nehirkuzey, post: 62358846, member: 878796"]
Canım bunda utanılacak hiç bir şey yok herhangi bir kadın hastalığı gibi düşün. Fazla zorlamadan kaynaklı bi yırtılmada olabilir. İlk ilişki olduğu için alısmak zaman alır ve mutlaka vazalin kullan canım inan hiç kasmana getek kalmayacak ama sen tabiki doktoruna git ihmal etme
Merhaba yırtığınız geçti mi acaba nasıl geçti Allah rızası için görürseniz bana da yazınÇok teşekkür ederim,
Bugün gittim iki tane yırtığım varmış idrarıma baktı enfeksiyon yokmuş. Kanaman durmuş yoksa dikiş atardım dedi. Ama sadece vajina girişine baktı benim kanım oradan gelmedi gerilerden geliyordu ama bunu doktora anlatamadım pek dinlemedi beni. Ama içim daha rahat şuan ilaç bile yazmadı bu arada
2 yıl sonra yeni gördüm valla yani geçti yırtığım dikiş filan atılmadı aradan çok uzun zaman geçti zamanla iyileşti o da evliliğinin ilk ayları ilişkide çok canım acıyordu sonra zamanla geçtiMerhaba yırtığınız geçti mi acaba nasıl geçti Allah rızası için görürseniz bana da yazın