- 6 Ağustos 2019
- 17
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Derinsu0634
Hiç sızlama dahimi olmadi hissetmediniz mi yani hicYok yok. Ben gereksiz korkutmalardan dolayı ağlamıştım. Acı felan olmadı hiç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sızlama dahimi olmadi hissetmediniz mi yani hicYok yok. Ben gereksiz korkutmalardan dolayı ağlamıştım. Acı felan olmadı hiç.
Ufak tefek sızlama oldu tabi. Ama çok acıyor diye bir algı olmadıHiç sızlama dahimi olmadi hissetmediniz mi yani hic
Sakin olmaya çalışıyorum ama olmuyor zaman gectikce daha kotu oluyorumUfak tefek sızlama oldu tabi. Ama çok acıyor diye bir algı olmadı
Bence gelinlik halinle daha iyi olur o anın büyüsü kaçmaz hemde zaten yorgun olursun birde bakmışsın hoppp iş tamam :)Bende hangisi daha iyi olur Die muallakta kaldım acıkcası =)
Daha cok strese girerim gbi geliyor ama bakalım =) tsk ederimBence gelinlik halinle daha iyi olur o anın büyüsü kaçmaz hemde zaten yorgun olursun birde bakmışsın hoppp iş tamam :)
Nasıl rahat edeceksen öyle takıl canım :)Daha cok strese girerim gbi geliyor ama bakalım =) tsk ederim
Eşine korkunu belirt bence çok zorlamasın seni anlayışlı birisiyse ilk geceden değilde senin korkunun geçmesini bekleyip bi kaç gunede olabilir.Selam kızlar ilk gece korkumu nasil yenebilirim 2 gun sonra düğünüm var çok acı oluyormu
Ön sevişmeyi uzun tutun... bol bol öpüşüp koklaşın.. öpücükte sınır olmaz.. zaten ön sevişmeyi uzun tutarsanız baya ıslanırsın muhtemelen o iş çok kolay olur.. eğer senin vajinan kuru olursa hem rahat girmez hem de canın çok acır.. tahriş olursun.. yani sonuç olarak ne kadar ıslanırsan o kadar kolay olur canımcım..Selam kızlar ilk gece korkumu nasil yenebilirim 2 gun sonra düğünüm var çok acı oluyormu