- 6 Ağustos 2019
- 17
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Derinsu0634
-
Kendini kasma . Kasarsan canın cok yanar. Rahat bırak akısına bırakSelam kızlar ilk gece korkumu nasil yenebilirim 2 gun sonra düğünüm var
Ama korkuyorum istemsiz sekilde nasil kasmayacagim kiKendini kasma . Kasarsan canın cok yanar. Rahat bırak akısına bırak
Korkman için hiçbir sebep yok cnm. Bunu abartırsan rahatsızlıga dönüşür ve ilerde kendine büyük sorunlar açarsınAma korkuyorum istemsiz sekilde nasil kasmayacagim ki
Relaks olacaksın ayrıca ertelemeyin o gece olsun.Selam kızlar ilk gece korkumu nasil yenebilirim 2 gun sonra düğünüm varçok acı oluyormu
Neden ertelemesin? Daha mı artar korkusu? Rahat hissettiği zaman yapılsa daha ii değil miRelaks olacaksın ayrıca ertelemeyin o gece olsun.
Kendini kasma anlatıldığı gibi korkulacak Birsey değil eşin nazik davransın yeter....
Katılıyorum. O gece olcak diye şartlaıdğım için olmayınca tadım tuzun kaçmıştı. Ne komik geri dönüp bakınca.Neden ertelemesin? Daha mı artar korkusu? Rahat hissettiği zaman yapılsa daha ii değil mi
Yani bende deneyimlemedim ama büyük ihtimalle bende kasılabilirim. Hatta bu ilk gece travmasını yasamamak için önceden yapmalıyım Die düşündüm.Katılıyorum. O gece olcak diye şartlaıdğım için olmayınca tadım tuzun kaçmıştı. Ne komik geri dönüp bakınca.
Yok zaten ilk zamanlar biraz acır ama benim acı esiğim cok düşük, tırsıyorumBenim de 10 gün kaldı. Ben korkmuyorum sadece utanıyorum çekiniyorum. Ne kadar acıyabilir ki :) ölmeyiz ya... sevdigin adamla yaşadığın hiç bişey acı vermez acı gibi gelmez inan. Biz kadınlar neler yaşıyoruz her ay neler. Çok nahoş bişey olsaydı millet devamlı yapmazdı. Allah sağlık versin mesut bahtiyar etsin gerisi boş
Yok zaten ilk zamanlar biraz acır ama benim acı esiğim cok düşük, tırsıyorum
Ay insallah evlenmeden yapıcam ben fırsat olursa daha az kasarım Die düşünüyotumBenim de cok cok düşüktür. Haklısınız ama kasarsak işin sonu vajinismus belasına kadar gider en iyisi oralara hiç bulaşmamakkastıgımız an farkedip kendimizi bırakmaya calışalım.
Korkusu artmaz tabiki ama sıcağı sıcağına olmasi taraftarıyım ben sonrasinda kendini kasabilir diye söyledim ama kesinlikle ilk gece yapacak diye birşey yok tabiki.Neden ertelemesin? Daha mı artar korkusu? Rahat hissettiği zaman yapılsa daha ii değil mi
Surekli canım yanacakmış gibi düşünüyorumEğer kötü bir şey olsaydı herkes yaşamak için can atmazdı böyle düşün :) ben bu noktada eşinle senin uyumunun, İletişiminin önemli olduğunu düşünüyorum. O sana güven, huzur ve mutluluk verirse kendini kasmazsın.
Bende hangisi daha iyi olur Die muallakta kaldım acıkcası =)Korkusu artmaz tabiki ama sıcağı sıcağına olmasi taraftarıyım ben sonrasinda kendini kasabilir diye söyledim ama kesinlikle ilk gece yapacak diye birşey yok tabiki.
Acı oluyormuuBen korkuyorum die hüngür hüngür ağlamıştımyaşayıncada birşey yokmuş.
ne kadar sinir bozucu bir soru ya..bu zamanda bence erkekler korkuyor daha cok diye dusunuyorum..Selam kızlar ilk gece korkumu nasil yenebilirim 2 gun sonra düğünüm varçok acı oluyormu
Yok yok. Ben gereksiz korkutmalardan dolayı ağlamıştım. Acı felan olmadı hiç.Acı oluyormuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?