Ilk gece

Derinsu0634

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
17
4
1
26
Selam kızlar ilk gece korkumu nasil yenebilirim 2 gun sonra düğünüm var çok acı oluyormu

Benim de 10 gün kaldı. Ben korkmuyorum sadece utanıyorum çekiniyorum. Ne kadar acıyabilir ki :) ölmeyiz ya... sevdigin adamla yaşadığın hiç bişey acı vermez acı gibi gelmez inan. Biz kadınlar neler yaşıyoruz her ay neler. Çok nahoş bişey olsaydı millet devamlı yapmazdı. Allah sağlık versin mesut bahtiyar etsin gerisi boş

Yok zaten ilk zamanlar biraz acır ama benim acı esiğim cok düşük, tırsıyorum

Yok zaten ilk zamanlar biraz acır ama benim acı esiğim cok düşük, tırsıyorum

Benim de cok cok düşüktür. Haklısınız ama kasarsak işin sonu vajinismus belasına kadar gider en iyisi oralara hiç bulaşmamak kastıgımız an farkedip kendimizi bırakmaya calışalım.

Neden ertelemesin? Daha mı artar korkusu? Rahat hissettiği zaman yapılsa daha ii değil mi
Korkusu artmaz tabiki ama sıcağı sıcağına olmasi taraftarıyım ben sonrasinda kendini kasabilir diye söyledim ama kesinlikle ilk gece yapacak diye birşey yok tabiki.

Eğer kötü bir şey olsaydı herkes yaşamak için can atmazdı böyle düşün :) ben bu noktada eşinle senin uyumunun, İletişiminin önemli olduğunu düşünüyorum. O sana güven, huzur ve mutluluk verirse kendini kasmazsın.

Surekli canım yanacakmış gibi düşünüyorum

Ben korkuyorum die hüngür hüngür ağlamıştım yaşayıncada birşey yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…