- 11 Aralık 2018
- 39.653
- 245.700
Yok cınım, kendini kasanlar, korkudan kilitleneler, acayip hikayelerle büyüyenler için yaz mesela. Ya da öküz partnerle paldır küldür bişeyler yaşayanlar için.Çatısı dar olanlar için konuşayım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cınım, kendini kasanlar, korkudan kilitleneler, acayip hikayelerle büyüyenler için yaz mesela. Ya da öküz partnerle paldır küldür bişeyler yaşayanlar için.Çatısı dar olanlar için konuşayım o zaman
Ben kendimi kasmadım eşimde anlayışlıydı ama acıdı yani çok olmasada bence bu vajinası dar olanlarla ilgilidir herkesin kendi görüşüYok cınım, kendini kasanlar, korkudan kilitleneler, acayip hikayelerle büyüyenler için yaz mesela. Ya da öküz partnerle paldır küldür bişeyler yaşayanlar için.
Fizyolojik olarak müdahale edilmesi gereken darlıkta bir sorun yoksa acımaz. Görüş değil bu bilim. Bütün dünya sevişiyor bir bizim hatunlarınki acıyor nedense.Ben kendimi kasmadım eşimde anlayışlıydı ama acıdı yani çok olmasada bence bu vajinası dar olanlarla ilgilidir herkesin kendi görüşü
Ben de hiç cinsel tecrübe yaşamadım ama sizin mesajlarınızı hangi konuda görsem rahatlıyorum Bence de ilk geceden korkmamak lazım gerekirse evlenmeden önce terapi bile alınmalı ki ilk gün kimse problem yaşamasınFizyolojik olarak müdahale edilmesi gereken darlıkta bir sorun yoksa acımaz. Görüş değil bu bilim. Bütün dünya sevişiyor bir bizim hatunlarınki acıyor nedense.
Ben de hiç cinsel tecrübe yaşamadım ama sizin mesajlarınızı hangi konuda görsem rahatlıyorum Bence de ilk geceden korkmamak lazım gerekirse evlenmeden önce terapi bile alınmalı ki ilk gün kimse problem yaşamasın
Önceden çok araştırma, o kadar saçma hikayeler var ki. Yok çok acıdı yok kaçacak yer aradım.. Bunlar tamamen erkeğin illa o gece istemesi yüzünden zorlaması yüzünden hissediliyor. Kadın da o gece mutlaka olmalı psikolojisinde gerililiyor bu yüzde yeterli ıslaklık olmuyor ve ilişki acılı oluyor. kendini kasma yeter. Gerekirse jel kullan. Ben önceden çok araştırdım korktum sonuç vajinismus. yani ilişkiye giremedim kasıldım izin veremedim eşimde çok anlayışlıydı hiç uzatmadı bir kaç ay sonra terapi alarak atlattım. Ve emin ol hiç acımadı. tek gerekli olan senin kendini kontrol etmen, ıslaklık, giriş anında kasmaman ve en önemlisi de eşinin anlayışlı hassas olması. Benim kanamam bile olmadı o kadar rahat geçti. Ertesi gün tekrar olabilir öyle beklemeyi gerektirecek bir durum yok.Merhabalar kızlar
Bu konuda belki defalarca yazıldı ama kendi postumu açmak istedim ve sizin fikirlerinizi deneyimlerinizi öğrenmek istedim ilk gece kızlık zarı bozulup kan geldikten sonra ilişki yarıda kesilmeli mi ? Bazı yerler de hatta 2 3 gün ilişkiye girilmemeli falan yazıyor bu konu hakkında bilgilendirebilir mısınız.Diger bir sorum ilk gece prezervatif kullanmak korunma yöntemi hap düşünmüyorumama ilk gecede prezervatif olmali mi bilemiyorummm yardim ricaaa :))
Hepinizi opuyorumm
Çatı darlığı ile alakası yok bence çatı muayenesinde mesela benim vajinal doğuma müsaitti ama ilk gece benim de acıdı ama abartılacak gibi değildi tabii de benim eşim de anlayışlıydı yani belki stresle alakalı olabilir bu durumBen kendimi kasmadım eşimde anlayışlıydı ama acıdı yani çok olmasada bence bu vajinası dar olanlarla ilgilidir herkesin kendi görüşü
Acıyor yalan değil ama abartılacak gibi de değil yani o kadar da olsun yaniGenelide acıyor diyor demekkş sende sorun
Çok teşekkür ediyorum güzel yazınız icinÖnceden çok araştırma, o kadar saçma hikayeler var ki. Yok çok acıdı yok kaçacak yer aradım.. Bunlar tamamen erkeğin illa o gece istemesi yüzünden zorlaması yüzünden hissediliyor. Kadın da o gece mutlaka olmalı psikolojisinde gerililiyor bu yüzde yeterli ıslaklık olmuyor ve ilişki acılı oluyor. kendini kasma yeter. Gerekirse jel kullan. Ben önceden çok araştırdım korktum sonuç vajinismus. yani ilişkiye giremedim kasıldım izin veremedim eşimde çok anlayışlıydı hiç uzatmadı bir kaç ay sonra terapi alarak atlattım. Ve emin ol hiç acımadı. tek gerekli olan senin kendini kontrol etmen, ıslaklık, giriş anında kasmaman ve en önemlisi de eşinin anlayışlı hassas olması. Benim kanamam bile olmadı o kadar rahat geçti. Ertesi gün tekrar olabilir öyle beklemeyi gerektirecek bir durum yok.
Bana doktorum şunu demişti; "aslında çoğu kadında kanama olmaz ama erkeğin zorlaması sonucu kanama yaşanıyor."
Korunma kısmına gelince ilk gece için yumurtlama dönemine denk gelmiyorsa içeri boşalma olmamasına dikkat edin, (kesin koruma değil elbet ama en azından yumurtlama günün değilse güvenilebilir) onun dışında hap en mantıklısı uzun süre çocuk düşünülmüyorsa. kısa süre ise, prezarvatif şeklinde ilerlersiniz.
Teşekkür ediyorummBenim ilk ilişkim de çok acı olmadığı halde yine de 2 hafta beklemiştim zaten o arada bir de regl olmuştum korunma konusunda şu anda prezervatif kullanıyoruz ama ilk ilişki de geri çekme (korunma yöntemi değil biliyorum ) yapmıştı da zaten kan gelince devam etmemiştik.