İlk gece korunma

Gzdegzdee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
17
6
29
Merhabalar kızlar
Bu konuda belki defalarca yazıldı ama kendi postumu açmak istedim ve sizin fikirlerinizi deneyimlerinizi öğrenmek istedim ilk gece kızlık zarı bozulup kan geldikten sonra ilişki yarıda kesilmeli mi ? Bazı yerler de hatta 2 3 gün ilişkiye girilmemeli falan yazıyor bu konu hakkında bilgilendirebilir mısınız.Diger bir sorum ilk gece prezervatif kullanmak korunma yöntemi hap düşünmüyorumama ilk gecede prezervatif olmali mi bilemiyorummm yardim ricaaa :))
Hepinizi opuyorumm

Merhabalar kızlar
Bu konuda belki defalarca yazıldı ama kendi postumu açmak istedim ve sizin fikirlerinizi deneyimlerinizi öğrenmek istedim ilk gece kızlık zarı bozulup kan geldikten sonra ilişki yarıda kesilmeli mi ? Bazı yerler de hatta 2 3 gün ilişkiye girilmemeli falan yazıyor bu konu hakkında bilgilendirebilir mısınız.Diger bir sorum ilk gece prezervatif kullanmak korunma yöntemi hap düşünmüyorumama ilk gecede prezervatif olmali mi bilemiyorummm yardim ricaaa :))
Hepinizi opuyorumm
Doğum kontrol hapı ile başlayabilirsiniz. Prezervatif ilk zaman da sizi rahatsız edebilir. Sonrasında tercih edebilirsiniz

Ben ara vermiştim gel git bile yapmadık ağrı çekmiştim biraz da korkmuştum sanırım ondan

Acı fln yok ya kendizi kasmayın yeter hazır olduktan sonra zamanla herşey oturup alışıyorsunuz 2 3 gün fln beklemek ne alaka anlamadım ben öyle bisey yapmadım devam 😂😂 siz bi yasayin duruma gore bakarsiniz, ama kendinizi sartlamayin gun olarak bence. Bide doğum kontrol hapina bence başlayın

Bence beklenmeli sonuçta yeni bir şey giriyor oraya😄😄 bi sakinlesin bi kendine gelmeli 😄 en azından bir gün beklenmeli yani😄 ilk geceden hamile kalan tanıdığım var eğer öyle bi planın varsa hiç bişey kullanma😄 ama yok hemen düşünmüyorum diyosan prezervatif ve kayganlaştırıcı jel işi görüyor🤷🏼‍♀️😄😂

Korunma yöntemleri konusunda lütfen bir doktorla görüşün evlenmeden önce. Size en uygun yöntemi doktor tavsiye edecektir.

İlk ilişkiden sonraki ilişkilerde ara verilmezse kanama olabiliyor tekrar. Bende 2-3 ilişkide devam etmişti. Ama acıyor şöyle böyle diyenlere inanmayın. Kendinizi kasarsanız, partneriniz de anlayışlı değilse canınız acır. Onun dışında sorun olmaz.

Ben ilk ilişkimde prezervatif kullandırmıştım. Herhangi bir negatif etkisi olmadı.

X