Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım korkman gerek yok kastıkça daha da zor olur eşinin kolarına bırak o anın tadına bakk:)
tek korkumda kasmak yaa ben iğne yapılırken bile farkında olmadan çok kasıyorum kndimi inşAllah o gün olmazz :)
mrhb arkadaşım öncelikle Allah mutlu etsin..Bu korkuların aynısını bende yaşadım sonra bi arkadaşımla konuştum beni gayet rahatlattı araştırdım zaten korkulacak bişey olmadığını anladım rahattım ta ki sanki sormuşum gibi bazı akrabalar düğünden hemen sonra efsaneler anlatmaya çalıştılar tabi bütün cesaretimi kırdılar ve biz çok zorlandık. ama sonra başardık tabi :) sonuçmu boşu boşuna canımı sıkmışlar inan zor bişey değil tabi ilk olacak bişey olduğu için kendini kasıyosun zaten acımasının sebebi o.tavasiyem kimseyi dinleme o kadar abartıyolar ki bazıları da kasıtlı yapıyo.boş yeree evliliğinin en güzel zamanlarını insana zindan ettiriyorlar ben bumuymuş dedim hatta olmadı zannettim..
bencede sakın ha mehvetme olmuyosada zorlamayın hatta denemeyebiirsiniz bile çünkü insan çook yorgun oluyoinşAllah hayırlısıyla olurr en güzel günümüzü mahvetmek istemiyorumm :) deliler gibi sewiyorum canımın içini...
inşAllah hayırlısıyla olurr en güzel günümüzü mahvetmek istemiyorumm :) deliler gibi sewiyorum canımın içini...