• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gece korkusuu :)

onurumm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
62
2
6
34
İstanbul
Kızlar yardım ne olurrr :/ aralık sonunda nikahım kıyılıyo kawuşuyorm sewdiğime ama yavaş yavaş korkmaya başladımm :( ilk başlarda herşey süperdi şimdi heyecan ve korku gibi bişey başladı :( :D

canım korkman gerek yok kastıkça daha da zor olur eşinin kolarına bırak o anın tadına bakk:)

mrhb arkadaşım öncelikle Allah mutlu etsin..Bu korkuların aynısını bende yaşadım sonra bi arkadaşımla konuştum beni gayet rahatlattı araştırdım zaten korkulacak bişey olmadığını anladım rahattım ta ki sanki sormuşum gibi bazı akrabalar düğünden hemen sonra efsaneler anlatmaya çalıştılar tabi bütün cesaretimi kırdılar ve biz çok zorlandık. ama sonra başardık tabi :) sonuçmu boşu boşuna canımı sıkmışlar inan zor bişey değil tabi ilk olacak bişey olduğu için kendini kasıyosun zaten acımasının sebebi o.tavasiyem kimseyi dinleme o kadar abartıyolar ki bazıları da kasıtlı yapıyo.boş yeree evliliğinin en güzel zamanlarını insana zindan ettiriyorlar ben bumuymuş dedim hatta olmadı zannettim..

mrhb arkadaşım öncelikle Allah mutlu etsin..Bu korkuların aynısını bende yaşadım sonra bi arkadaşımla konuştum beni gayet rahatlattı araştırdım zaten korkulacak bişey olmadığını anladım rahattım ta ki sanki sormuşum gibi bazı akrabalar düğünden hemen sonra efsaneler anlatmaya çalıştılar tabi bütün cesaretimi kırdılar ve biz çok zorlandık. ama sonra başardık tabi :) sonuçmu boşu boşuna canımı sıkmışlar inan zor bişey değil tabi ilk olacak bişey olduğu için kendini kasıyosun zaten acımasının sebebi o.tavasiyem kimseyi dinleme o kadar abartıyolar ki bazıları da kasıtlı yapıyo.boş yeree evliliğinin en güzel zamanlarını insana zindan ettiriyorlar ben bumuymuş dedim hatta olmadı zannettim..

inşAllah hayırlısıyla olurr en güzel günümüzü mahvetmek istemiyorumm :) deliler gibi sewiyorum canımın içini...

inşAllah hayırlısıyla olurr en güzel günümüzü mahvetmek istemiyorumm :) deliler gibi sewiyorum canımın içini...

deliler gibi seviyosan korkulcak hiç bişey yok ya hiç sevmiyo olsaydın sevmediğin birine dokunmak bile ne kadar zor olur böyle düşün :)

Sizin için eşinizden sizi rahatlatacak şekilde davranmasını isteyebilirsiniz. Sıcak bir duş almak gevşemenize yardımcı olur. Bunun dışında sevdiğiniz insanla bir bütün olmak başlı başına güzel bir olay. O an ya da başka bir an, siz ne zaman kendinizi hazır hissederseniz o zaman olmalı.
Bir de çevrenizden duyduğunuz hiçbir efsaneye inanmayın, insanlar korkutucu şeyleri anlatmaya bayılırlar. Korkmayın, kaçmayın, ama ilk andan herşeyin dört dörtlük olması gerektiği gibi bir algıda dayatmayın kendinize. Çünkü evlilikte birliktelik zamanla, birbirinizi tanıdıkça çok çok daha güzel olacak. Bunu düşünüp ilk gecenin hayatınızdaki diğer anılar gibi bir anı olacağını hatırlayın.
Dilerim evlilik hayatınız çok çok güzel olur, mutluluklar!

Herşeyde insan korktukça daha çok kasılır .. Buna göre düşünürseniz eğer korktukça kendinizi daha çok kasarsınız kendinizi kasarsanz da canınız yanar . Rahat bırakmalısnz hem bedeninizi hem de psikolojikman da rahat bırakmalsnz ..
Evli değilim ama eminim evlilik çok güzel brşeydir .. İnsanın sevdiği adamla beraber yaşaması gerçekten çok güzel birşeydir eminiimki .. Düşünmesi bile bu kdr güzelken yaşaması mükemmeldir diye düşünüyorum ..
Mutlu olmanız dileğiyle ..

Back