• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece korkusu

Kızlar nasıl atlattınız ilk geceyi yardımcı olu r musunuz

Neden korkuyorsunuz? Siz tam olarak neden korktuğunuzu anlatın da ona göre insanlar size yardımcı olmaya çalışsın. Yoksa kim size kendi ilk gecesini neden anlatsın? Bazı insanlar korkunç bir acı var sanıyor, bazı insanlar oluk oluk kanayacak sanıyor. Ama bunlar doğru değil. Siz tam olarak neden korkuyorsunuz?

@canin allah senden razı olsun. Canım şimdi ben yeni evliyim eşimin nazik olmasına rağmen ilk gece perine bölgem yırtıldı.birleşme yaşanmadı bile. Sadece vajine altında minik perde vardı o yırtıldı. Oturdugum yerde doktor da yok gidemedim hemen. Eşimde zorlamadı zaten hiç. Acısını soruyorum böyle bi durm yaşayan var mı

Hakkaten ama, böyle endişeleri olanlar Umud arkadaşımız eski konularına dönüp bakması. Sakııın En Büyük KK

Kaç yaşındasın eğer yaşın çok küçükse tabiki sıkıntı yaşarsın.Yoksa cinsel birleşmeyle bu tarz şeyler olmaz.İnsanları korkuttuğunun farkında mısın yırtıldı filan diyerek.Hayır bir sürü genç kız buraytı okuyor yanlış yönlenebilir.Burada vakit kaybedeceğine doktora gitmeyi dene

@canin allah senden razı olsun. Canım şimdi ben yeni evliyim eşimin nazik olmasına rağmen ilk gece perine bölgem yırtıldı.birleşme yaşanmadı bile. Sadece vajine altında minik perde vardı o yırtıldı. Oturdugum yerde doktor da yok gidemedim hemen. Eşimde zorlamadı zaten hiç. Acısını soruyorum böyle bi durm yaşayan var mı

Perinenin ne olduğuna bakmam gerekti, o yüzden böyle bir şey yaşayan varsa da çok genel bir durum değildir. Perine bölgesinin zarar gördüğünden doktora gitmeden emin olamazsınız. Bulunduğum yerde doktor yok güzel bir bahane değil. İlerde evde mi doğuracaksınız? Vardır kesin bir kadın doğumcu. Gidin önce bir muayene olun. Daha sonra da eşinizle acele etmeden, canınızı yakmadan, canınız yanınca konumlarınızı değiştirerek deneyin. Ama önce bir muayene olun, sıkıntı var mı bakılsın.

Ayy ne ilk geceymiş be. Hayır neden korkuyorsunuz? Korkunç olsaydı milyarlarca kadın cinsellik yaşamazdı.

Kaç yaşındasın eğer yaşın çok küçükse tabiki sıkıntı yaşarsın.Yoksa cinsel birleşmeyle bu tarz şeyler olmaz.İnsanları korkuttuğunun farkında mısın yırtıldı filan diyerek.Hayır bir sürü genç kız buraytı okuyor yanlış yönlenebilir.Burada vakit kaybedeceğine doktora gitmeyi dene

Ben en son vajinamdan dışkı geliyor konusunda olmaz öyle bir şey saçmalamayın diyecektim ki oluyormuş cidden. O yüzden artık kimseye olmaz öyle bir şey diyemiyorum.

Valla internete girebilen bir insan için bulunduğu yerin şartlarının çok vahim olmadığını düşünüyorum o açıdan burada boş boş yazacağına git doktora derdinin çaresine baktır.Sonra gel bize anlat bakalım nasıl yırtılmış.

Bi de doktora gitmeden kendine nasıl tanı koydun? Perine değildir o zardır. Perineyi nasıl yırtmış olabilirsiniz ki?

Back
X