- 2 Mayıs 2015
- 497
- 634
- 36
-
- Konu Sahibi Semrakaya28
Merhaba kizlar 31 agustosta dugunum var fakat ben ilk geceden cok korkuyorum nasil olucak ve bir erkegin yaninda ciplak kalmaya utaniyorum nolur yardim edinn
Esim ama ben yinede utaniyorumBir erkek dediğin eşin olan insan.
Korkulacak birşey olsa dünya nüfusu patlamazdı
Merak etmeyin
Esim ama ben yinede utaniyorum
Tesekkur ederim ilk gece degil de kendimi hazir hissedince de yapabilirizUtanmayın emin olun herşey istemsizce gelişecektir :))
Canim benim korkulacak hicbir sey yok ben 3 sene once evlendim ve de hic korkmadim utanmadim da sen kendini esine birakMerhaba kizlar 31 agustosta dugunum var fakat ben ilk geceden cok korkuyorum nasil olucak ve bir erkegin yaninda ciplak kalmaya utaniyorum nolur yardim edinn
Ama hayatimda ilk defa bi erkegin karsisinda ciplak kalcam sadece biraz kapali gecelikle ciksam olur mu kiCanim benim korkulacak hicbir sey yok ben 3 sene once evlendim ve de hic korkmadim utanmadim da sen kendini esine birak
Herkes canim esinin karsisinda ciplak kalicak o da senin karsinda oyle olacagi icin utanamana gerek yok hem de kapali gecelik giysen neye yarar ben ilk gece basta namaz kilmistik(gelinligimle zor olmustu ama) sonra dusa girdik dantelli gecelik giymistim ayiptir soylemesi esim o geceligi yirtmistiAma hayatimda ilk defa bi erkegin karsisinda ciplak kalcam sadece biraz kapali gecelikle ciksam olur mu ki
Gelinliginle nasil namaz kildin mi basortusu olmadana ama sanirim kapalisin hahahhah nasil yirtti geceligi yaHerkes canim esinin karsisinda ciplak kalicak o da senin karsinda oyle olacagi icin utanamana gerek yok hem de kapali gecelik giysen neye yarar ben ilk gece basta namaz kilmistik(gelinligimle zor olmustu ama) sonra dusa girdik dantelli gecelik giymistim ayiptir soylemesi esim o geceligi yirtmisti
Her seyi acik acik soyliyim esimde sadece camasirlar bende de gecelik vardi basta o beni yataga atmisti sonra ustume cikti cikarmaya calisti geceligimi cikaramadi yirtti atti kenara sonra bende onu soydum bende basta gulme krizi tuttu bi sure sonra gecti her seyi oyle yaptikGelinliginle nasil namaz kildin mi basortusu olmadana ama sanirim kapalisin hahahhah nasil yirtti geceligi ya
Yaaa hayir yataga atma falan olmasin nolur ama o esime kalan bisey ve de nasil yapicak onu kucagini falan mi alicakHer seyi acik acik soyliyim esimde sadece camasirlar bende de gecelik vardi basta o beni yataga atmisti sonra ustume cikti cikarmaya calisti geceligimi cikaramadi yirtti atti kenara sonra bende onu soydum bende basta gulme krizi tuttu bi sure sonra gecti her seyi oyle yaptik
daha önce 10 kere bile görmediğiniz adamla nası evleniyorsunuz?
Merhaba kizlar 31 agustosta dugunum var fakat ben ilk geceden cok korkuyorum nasil olucak ve bir erkegin yaninda ciplak kalmaya utaniyorum nolur yardim edinn