• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

ertesi gün nasl yüzüne bakcm diye bişe olur mu hiç :)))
ozmn öpüştükten sonrada yüzüne nasl bakcam diye de düşünün
sevdigin insan sonuçta...
ilk baba elini öpmeye gidnce braz çekngenlik olur bende de evet :))))

kk daki kızlar sağolsun valla bende de korku diye bişey kalmadı,kendime güvenim geldi okudukça,nikahımız düğünden 10 gün önce,hatta nişanlıma söylüyorum"nikahtan sonra halletsek mi acaba"o da farketmez diyo :))) ama sonra düşündüm de evimden beyaz gelinlikle tertemiz bi şekilde çıkayım dedim ve öyle de yapıcam,belimdeki kırmızı kurdelenin bi anlamı olmalı di mi kızlar;)

kk daki kızlar sağolsun valla bende de korku diye bişey kalmadı,kendime güvenim geldi okudukça,nikahımız düğünden 10 gün önce,hatta nişanlıma söylüyorum"nikahtan sonra halletsek mi acaba"o da farketmez diyo :))) ama sonra düşündüm de evimden beyaz gelinlikle tertemiz bi şekilde çıkayım dedim ve öyle de yapıcam,belimdeki kırmızı kurdelenin bi anlamı olmalı di mi kızlar;)

sen bu kadar bekle beklee şimdi 10 gün beklemee:roflol:

hahaaa anam sen Allahtan arıyon bak korku kalmamış...
Allahım ben napcam bilmiyommmm ..
tek korkum ne biliyonuzmuuu düğün günüm o korkuyla düğünden birşey anlamamakkk herkez müzükte oyunlar oynarken benim aklımda o olursa yandımmmm:çok üzgünüm: :teytey:

sen bu kadar bekle beklee şimdi 10 gün beklemee:roflol:

hahaaa anam sen Allahtan arıyon bak korku kalmamış...
Allahım ben napcam bilmiyommmm ..
tek korkum ne biliyonuzmuuu düğün günüm o korkuyla düğünden birşey anlamamakkk herkez müzükte oyunlar oynarken benim aklımda o olursa yandımmmm:çok üzgünüm: :teytey:

yada düğün bitip son resimler çekilirken hep aklında olur vee arabaya binerkenn kaydirigubbakcemile3​

Ay öyle demeyin ben de bazen düşünüyorum, insan utanır, ertesi sabah değil de, o iş olurken yüzüne bakmak daha zor be:)
Ayrıca düğün için benim şöyle bir çözümüm oldu: Biz düğünü yapıp ertesi gün başka bir şehre gidicez, o yüzden o gece otelde kalmamız gerekli, biz de düşündük ve konuştuk, otelde değil evimizde ilk gecemizi yaşamak istiyoruz, o yüzden düğün gecesi o sıkıntı olmayacak bende çok şükür.. Tabi bana blöf yapmıyosa:))

valla bende utanırım ve çok korkuyorum ilk geceden herkes yok çok acı çekiyormuşsun felan diyip korkutuyorlar bizi ayhhhhh kafamçokkarıştı

Yok yok acı konusunda ben artık ne yapacağımı biliyorum hakikaten burası çok rahatlatıyo insanı bak ben sana okuduğum tavsiyeleri sayayım: Kendini rahat bırak, yat aşşa, gerisini kocana bırak:)))
Yanii kısaca rahat olmak kasmamak yeterliymiş, tabi asıl sorun kasmamayı nasıl başaracağın ama ona kimse bişi demiyo:D
Ama ben şunu biliyorum, bu her kadının hayatında sadece bir kez, ilk ve son kez yaşayacağı bir his, en iyi şekilde olmasını istiyorsak bize de iş düşüyor, düşünsenize biz gerilirsek karşımızdaki insan kendini ne kadar kötü hisseder, sevdiğinine tecavüz ediyomuş gibi hisseder.. Bir de onu düşünüyorum, ona da kendime de bu zülmü yapmak istemiyorum, e o zaman napalım, dedikleri gibi yatcaz aşşa, gerisini sevdiğimiz adama bırakıcaz:)

Yok yok acı konusunda ben artık ne yapacağımı biliyorum hakikaten burası çok rahatlatıyo insanı bak ben sana okuduğum tavsiyeleri sayayım: Kendini rahat bırak, yat aşşa, gerisini kocana bırak:)))
Yanii kısaca rahat olmak kasmamak yeterliymiş, tabi asıl sorun kasmamayı nasıl başaracağın ama ona kimse bişi demiyo:D
Ama ben şunu biliyorum, bu her kadının hayatında sadece bir kez, ilk ve son kez yaşayacağı bir his, en iyi şekilde olmasını istiyorsak bize de iş düşüyor, düşünsenize biz gerilirsek karşımızdaki insan kendini ne kadar kötü hisseder, sevdiğinine tecavüz ediyomuş gibi hisseder.. Bir de onu düşünüyorum, ona da kendime de bu zülmü yapmak istemiyorum, e o zaman napalım, dedikleri gibi yatcaz aşşa, gerisini sevdiğimiz adama bırakıcaz:)

Kelin melhemi olsa kendi başına sürerdi misali vlla onu bilseydim kendim yaardım okadar acıda çekmezdim saatlerce......................................
Ve daha önemi olan kendimi çok kastığım için ertesi gün kasıklarım ve belimde çok sancım olmuştu oturup kalkerken zorlandım yani.....

inanın abartılacak kadar bişey yok kızlar....
bence düğün gününne bırakın durumu,daha öncesi daha zor oluyor çünkü ben denedim yapamadım kasıldım hatta kitlencem böyle kalcam falan sandım...
düğün günü o işi hiç düşünmeyin demesi kolay diyenler bir iki kadeh içerseniz benim gibi düğünde hiç oturmadan oynarsınız :)
gece olunca;düşünsenize ya aylarca belki senelerce kavuşmayı beklediğiniz,bir bütün olmak için gün saydığınız sevdiğininz adamın kollarındasınız..illa o gece olması şart değil ki artık berabersiniz gece gündüz öğlen akşam fark edermi?
süper bi duygu ,bahsettiğim cisellik değil o kadar sene kendini sevdiğine saklamak,karşındakinin heyecanıyla daha da çok mutlu olmak ,daha sonrasında sevinç gözyaşları dökmek,evliliğin ömrü boyunca seni düşündükçe heyecanlandıran bişey bu bence...bu anı sakın mahfetme eşinin anlayışıyla emin ol yarın sende burda genç kızlara yorum yapacaksın .....evleneceklerin mutluluklarını daim olsun inşallah...

ha bide şu var benide doğumla korkutuyolar napıyım doğurmıyım içimdei kaldsın şimdi hehehehehe

ışte ben de korkuyorum ama sonra öyle düşünüyorum, sevdiğim adam karşımdaki, üstelik onun için de benim için de önemli bir an, elimden geleni yapcam, alkol ve uyku ilacına gelince.. Herşeyin bilnicinde olmak istiyorum o an:D

yok ben basıcam şarabın gözüne valla:)),benim düğünüm gündüz olacak,akşam da yemeğe gideceğiz kısmetse,şarap hem afrodizyak bi içki:jeyyar:hem de deneyimliyim şarap konusunda içerim 2-3 kadeh eve geçince de ben atlarım adamın üstüne,ne zaman şarap içsem coşuyorum çünkü ehhehheheehhehe:jeyyar:

bana gore o gun alıncak tek sey kas gevsetıcı hap bı adet onun dısında hıc bısey kullanmak mantıklı gelmıyo bana benneyaptımki

ben o gün ne şarap ne kas gevşetici sadece bi krem vardı onu kullandım.ve öle aman aman bi acı çekmedim.kremin adı anestol.ilişkiden 3-5 dk iöce sürülüyo.

ay yaa birsamım oda sürülmezki yaa dur ben bi onu sürüm sonra şettiriverim denmezki sen arkanı dön ben bi sürümmi dicezz hemde ilk geceden??

:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3​
:))) olsun be anacım hem kafamız biraz güzel olur,azcık ta ondan süreriz,sonra da zevk almaya bakarız inşallaaahhhh:jeyyar:

ilk geceden olmaz be yavru kuşumm, adama denmezki ben kremlencem sen arkanı dön diye yada düşünsene banyoda kremlenip geldiğini ee elbet adam görücek bu kayganlığı yağlılığı dicekki hayrola yağlı güreşemi çıkıyoruzz ee bende kremlenip yağlanim bari derseee :1shok:kaydirigubbakcemile3​

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3​

ilk geceden olmaz be yavru kuşumm, adama denmezki ben kremlencem sen arkanı dön diye yada düşünsene banyoda kremlenip geldiğini ee elbet adam görücek bu kayganlığı yağlılığı dicekki hayrola yağlı güreşemi çıkıyoruzz ee bende kremlenip yağlanim bari derseee :1shok:kaydirigubbakcemile3​

Olsun şekerim zaten dr larda öneriyo,valla ben söylerim herhalde,o da o arada uyuşuyomuş,ay ne gülerim he,konsantrasyon falan kalmaz valla delikafadulden

bozdun ilk gecenin büyüsünü :) ilk gece bol bol yağlanıcaksınız desene :) ay niltt seviyorum seni yaaa :)))

Back