E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
benim hiç acımamıştı canım o yüzden hiçbişeyle kıyaslamıyorum.hiç acımaması içinde istemeye çalışman lazım
ilk gece için birde kondomu önerende var hapı da
korku bir yana onu düşünmeye başladım artık
birde ilk gece için kondomun yırtılabileceğini söyleyenlerde var
inşallah hakkımda hayırlısı neyse olsun ya
tşk ederim ya birazda olsa rahatladım bencanım hap kullanırsan ayrı kondom için 2 marka var bilindik onların harici yırtılır ama o iki markaya hiç bişey olmaz
tşk ederim ya birazda olsa rahatladım ben
ben bu işin üstesinden gelicem inşallah
aklımdan neler neler geçiyor bir bilsen.aklına takılan bi sorun olursa seve seve yardımcı olurum canım
aklımdan neler neler geçiyor bir bilsen.
insanın bilmediği birşeyi yaşayacağı fikri geldikçe ve herkesin farklı yorumlarda bulunduğu bu konular
üzerine düşündükçe ister istemez etkileniyor insan.
bi atlatsak şu dönemi hayırlısıyla :1no2:
sanırım yaşamadan göremeyeceğimiz ve anlayamacağımız bir durum buayy dün ablamdaydık kızlar yeni evli 11 aylık ..ve kuzenimde iş çıkışı geldi oda nişanlı evlenicek haziranda.. ablama aynen şu soruyu sordu " abla ağda yaparken hani acıya dayanamıyoruz ya işte öylemi acısı kıyaslarsak dedi" ablam hiç bişi demedi sadece kendini rahat bırak ve acıcak korkusuyla eve girme sevdiğin adam var ilk geceniz ilk anınız sadece aceleci olmayın nekadar uzarsa ve sen nekadar rahat olursan okadar kolay olur ilk an dedi...
korklcak kadar bişey deil sevdiğin kişiyle evleniyorsun bırak kendini kollarına gitsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?