İlk Gece Korkusu

ilk gece için birde kondomu önerende var hapı da
korku bir yana onu düşünmeye başladım artık
birde ilk gece için kondomun yırtılabileceğini söyleyenlerde var
inşallah hakkımda hayırlısı neyse olsun ya

canım hap kullanırsan ayrı kondom için 2 marka var bilindik onların harici yırtılır ama o iki markaya hiç bişey olmaz

aklına takılan bi sorun olursa seve seve yardımcı olurum canım
aklımdan neler neler geçiyor bir bilsen.
insanın bilmediği birşeyi yaşayacağı fikri geldikçe ve herkesin farklı yorumlarda bulunduğu bu konular
üzerine düşündükçe ister istemez etkileniyor insan.
bi atlatsak şu dönemi hayırlısıyla :1no2:

aynı duyguları bende zamanında yaşadığım için seni çok çok iyi anlıyorum
:teselli:

eveli gün yeni evli arkadaşımla konuştum acı konusunda-deli gibi sevdiğim adam var neden istemeyim rahattım dedi...bu acı olayı tamamen cehalet ben bir şey duymadım dedi..öyle bir anlatıyorlar ki sanki iç kanamadan ölecek..hele o güm sesi de nedir öyle..davul mu patlatıyo adam!

Son düzenleme:
ayy dün ablamdaydık kızlar yeni evli 11 aylık ..ve kuzenimde iş çıkışı geldi oda nişanlı evlenicek haziranda.. ablama aynen şu soruyu sordu " abla ağda yaparken hani acıya dayanamıyoruz ya işte öylemi acısı kıyaslarsak dedi" ablam hiç bişi demedi sadece kendini rahat bırak ve acıcak korkusuyla eve girme sevdiğin adam var ilk geceniz ilk anınız sadece aceleci olmayın nekadar uzarsa ve sen nekadar rahat olursan okadar kolay olur ilk an dedi...

sanırım yaşamadan göremeyeceğimiz ve anlayamacağımız bir durum bu
ben bunu anladım günlerdir, du bakalım nolcak :1no2:

Bende tacize uğradım hemde dayımın arkadaşı tarafından ozaman 10 yaşındaydım. hiç unutamıyorum tabi, ama insanın sevdiği insanla herşeyini paylaşması kadar güzel birşey yok, Bende çok korkuyordum ama gerçekten korkulucak birşey değil. şimdiden kendini strese sokma boşu boşuna..

bu ilk gece korkusu bendede var ama nasıl cözucem bılemıyorum.anestol dıye bı krem onerılmış bunun etkısı ne?

canım anlatılanların etkisiyle böyle oldun sanıyorum korkulacak bir şey yokmuş ayrıca kişiden kişiye ve karsındaki ınsanın anlayısına gore degısıyomus ..ama evlilikten soguyacak kadar korkuyosan bır uzmandan yardım al canım

evlilik =cinsel yaşam degil ki taamen evlilikten korkasın
sadece cinsellik,evliliğin bi parçası
illa ilk gece olcak diye bişe de yok

evlenrsnz...önce ve evlilik sırasnda yardm alırsn uzmandan...kendini hazr hissedince de

Size söyleyeceğim tek birşey var acıyacak falan diye düşünmeyin kendinizi rahat bırakın kasmayın.....O zaman sorun yok...

Benide çok korkuttular...Korktum kendmi kastım olan bana oldu....

korklcak kadar bişey deil sevdiğin kişiyle evleniyorsun bırak kendini kollarına gitsin:))

kesınlıkle katılıorum guzelım.bende yenı evlıyım senın gıbı korkularım vardı.ustelık ben ertesı sabah nasıl bakıcam onun yuzune dıodum.ama hıc de oyle olmadı.ertesı sabah yataga goturdum kahvaltıyı.bıraz da bu karsındakıylede alakalı,partnerının anlayıslı olup rahatlamanı saglamalı.bır de sana tavsıyem su olay cıddıyete bındıgınde yanı soz nısanlılık oldugunda onunla konusabılmelısın.acıklık her zman en ıyı cozumdur canım.sana sımdıden bol sanslar........... :teytey:

nie ertesi sabah yüzüne nasıl bakıcam die düşündünkü be canım yani ben sevdiim adamdan değilde.. ilk babamın evine el öpmeye gittiğimde utanırım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…