İlk Gece Korkusu

Yazdıklarına bir daha bak bence korkan bir bayan için daha da ürkütücü, kızcağız kimbilir aklına neler getirmiştir? bence senin sadece anlama değil anlatma kapasitendede sorun var nerden bildiğimi söyleyim en yakın arkadaşım jinekolog :) anlatır bize bu tip konuların anotomik olarak gerçekliğini...anlatacak yakın biri olmasa bile, biraz birşeyler okuyup araştırmakta yeter, sonuçta sağlık :) Bu arada evli değilim henüz ama evli olsam ve eşim sırtıma masaj yapmasada hayatımda bu konudan çok daha önemli önceliklerim var

adet dönemine çok yakınsa tetikleye biliyormuş ve adet olanlar buna günlerce kanama oluyo diyorlar

Bu arada kıskançlıkla ilgili takıntılarınız var sanırım açtığınız konulardan farkettim.Heralde kıskanacağım son şey kocamın belime masaj yapmayacak olmasıdır

bnde çk korkuyordum ama boşaaaaa...

eşim çk anlayışlı her konuda olduğu gbi..stres yaptıkça vücut gerilio o zmn insann canı belki acıyo ama eğer eşiniz yumuşaksa sakinse sorun yok ki :) çk şanslıyım canım acıdı diyemem bide düğün yorgunluğundan ne olduğunu bile anlayamadım

ay kızlar ne saçma şeyler yazılmış ya kızlar korkmayın hiçbişicik olmuyo olsa bizden önceki annelerimize ninelerimize falan olurdu dimi ya büyütmeyin gözünüzde oh sevdiğiniz adamla birlikte olacaksınız korkusuz kimse karışmadan rahatça ne güzel yahu

haklısın canım.. öyle bi gaza geldim ki ilk gece adamın üstüne atlayabilirm valla

merhaba arkadaşlar, bende 10 haziran da evleniyorum ama eşim de bende ilk gece neler yapabiliriz tam bilmiyoruz ne önerirsiniz ?

bende il gece korkusu yaşayanlardanım. Çok mu acır kasılır mıyım diye korkuyorum.birde kan olayını çok dert edenlerdenim. sanırım biraz tutucuyum bu konuda.Birde kiminin kızlık zarı esnek oluyormuş kan gelmezse nasıl açıklarım kendi mi diye korkuyorum.Öyle bir durumda doktora falan gidememm o masanın görüntüsü bile kötü

evleneli 2 ay oldu hala yapamadik evlendikten 2-3 gün sonra denedik, basi girince cok yandi cok darlik hissi olustu, acidan yarida biraktik. o gun bugundur yapamiyorum yine yanacak korkusuyla

kızlar cesur olun çok bütümeyin gözünüzde, evet biraz acı var ama bu insan evladının dayanamayacağı boyutta değil emin olun.
benimde ilk gecem çok zor geçti hatta yapamadık herşeyi gözümde büyüttüğüm için. neredeyse 1 hafta uğraştık korkuyodum ama yapmam gerektiğini bildiğim için zorladım kendimi.
lütfen kaymayın kendinizi şimdiki eşler anlayışlı yani en azından benimki öyleydi... bide eskileri düşünün

slm kızlarrrrr 2 haftalık evli çıtır gelin olarak sıcak sıcak ilk geceyi konuşabilirim yanma oluyor çünkü açık konuşucağım ama ilk defa o kadar açılmadan dolayı yanma oluyo ilk gece yapıcam diye sürekli zorunlu koştum kendimi yanıyor evet erkek anlayışlı olunca bide sadece bi kere girip çıkma olunca çıktığında hiç bir acı yok oluyor zaten sabahı balayına çıktık ilk gün birşey yapmadık 2.günü akşamı tekrar denedik biraz zorlanıyoruz çünkü otomatik sıkıyorsun kendini ama olduğu kadar dedik ve bıraktık bir gün ara verip yaptık hep ve artık alışıyoruz adet olmuştum tatil gelince o arada gayet normale döndü adetim bitince ilişki sırasında artık zamandan dolayı hiç bir sorun kalmamıştı yani normale döndü

iste ben yanacak diye kasiyorum hep kasilinca da esim ilerleyemiyor haliyle. canavara dönüsüyorum valla kendimi tanimiyorum o kadar kasiyorum bacaklarimi bisey yapmaya mumkun yok. siz nasil kasmadan yapiyosunuz anlamiom

Kızlar beni de korkutmayın yaa

28 gün sonra evleniyorum. Umarım bir pürüz çıkmaz. çok merak ediyorum,evli arkadaşlarım korku filmi gibi anlatıyorlar

Canım eğer korkuyorsan bunu ailenden biriyle paylaş onlar sana yol gösterecektir.Hem ailenlenden biriyle konuşmak seni rahatlatacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…