- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
kiz valla ne alem adamsinnn delikafaduldenBende arastirdim: -tatlicadiarzu-
turk erkeginin penisi ortalama ondort santimetre
kaydirigubbakcemile3
canim tabi bence erkekten erkege fark vardir tabi bu kadinlar icinde gecerli...örnegin sisman erkeklerinkisiyle zayif erkeklerimkisi bi olmaz canim.ama bu sorun degil sadece ilk zamanlar icin evet belki biraz zorlana bilirsiniz ama zamanla zaten genisliyooo...yerimsenibenKızlar ben bişey merak ediyorum ama utanıyorum kimseye soramadım
Bu ilişkiye girerken boyut mesela önemlimi sonuçta herkesin o bölgesinin boyutu farklı değil midir ya adamın o bölgesi kadınınkinden çok büyükse birleşme olamıcak kadar genişse kadının daha küçükse ay çok salakça mı bu soru bilmiyorum ama aklıma geldi kafam karıştı :bbo:
nolur gülmeyin fisfisfis
bu durumda yani taciz durumunda uzmana gittiniz diyelim, sizin kafanızdakileri sadece konuşarak nasıl çözebilirki, bence bu psikolgluk çok saçma bir iş.. sırf meslek olsun diye kurulmuş bir branş.. bence bir giden bir daha gitmiyordur..
bu durumda yani taciz durumunda uzmana gittiniz diyelim, sizin kafanızdakileri sadece konuşarak nasıl çözebilirki, bence bu psikolgluk çok saçma bir iş.. sırf meslek olsun diye kurulmuş bir branş.. bence bir giden bir daha gitmiyordur..
Çok hoşsun canım yaaa....:roflol::roflol:SAbah sabah hem de pazartesi sabahı bayıldım yorumlarınıza..Seviyorum memleketimi ve temiz kalpli kızlarımızı...Aynı sizin gibiydim ben de..Ne kadar çok birbirimize benziyoruz....Kızlar ben bişey merak ediyorum ama utanıyorum kimseye soramadım
Bu ilişkiye girerken boyut mesela önemlimi sonuçta herkesin o bölgesinin boyutu farklı değil midir ya adamın o bölgesi kadınınkinden çok büyükse birleşme olamıcak kadar genişse kadının daha küçükse ay çok salakça mı bu soru bilmiyorum ama aklıma geldi kafam karıştı :bbo:
nolur gülmeyin fisfisfis
:roflol::roflol:acımadığına sevindim canım...Allam bunu okuduktan sonra kaç kişinin kolunu sıktığını merak ediyorum, ben denedim çok acımıyo arkadaşlar, ama çok sııkmıycaz di mi hafif sıkcaz, ona göre bilelim yani? :))
sırnaşık şeysırnaşık şeycanım merak etme o günlerde aklına başka hiç bir şey gelmez....ayyyy 2 ay sonra evlencem korkuyorum ama şu kol sıkma muhabettini okuyunca gülme krizine girdim denedim haaaa birde eeeee meraklı insanlarız ayyyy o değilde tam ilk gün o iş olurken aklıma gelirse ayyyyy ben gülme kriizine girermişim bide yada kolumu tutarmışım bizimki sorarmış napıyon test ediyorum ne kadar acıyacak diye ayyyy allahta sizi güldürsün valla
sırnaşık şeysırnaşık şeycanım merak etme o günlerde aklına başka hiç bir şey gelmez....
kızlar ya icim kıpır kıpır... yorumları okudukca rahatlıyorum ama 5 dakıka...... sonra yıne heycan basıyo.... gelde bunu bana anlat.... bırde adet olacam o gun ..... keske hemen olsa kurtulsammm.... bosuna 1 hafta ekstra stressssssss. hem bızım buralarda 1 gun sonra duvak gunu var butun akrabalar gelır seker degıtılır... gun gıbı bırsey olur pasta falan yapılır... munzur akraballar yada ablammmm ılla goreyım dıye tuttutur.... nasıl gectı gıt anlatttttttt.... dugunden bır hafta sıonra adet olmak ıstıyorummmm
valla onu bunu bilmem ama ben ilk gecemi anlatsam korku filmi tadinda oskar ödülü alirim:1shok:
valla onu bunu bilmem ama ben ilk gecemi anlatsam korku filmi tadinda oskar ödülü alirim:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?