• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece korkum var çok acil yardım istiyorum :(

Bakin sakin lütfen yazik edersin ilskinize esinede yazik yipranir.bak tavsiyem vazelin sur bolca hic hissetmezsin yada bir krem var tamamen uyustryor orayi hic hissetmiyosun adini vereyim mi aslinda hic gerek yok valla hic acimiyor

adı nedir kremin en azından o zmana kadar düşünürüm ne yapacağımı
 
Emla 90liraya almstm ben sanirim.doktor tavsiye etti kullandim tamamen uystryr 10dakka falan beklyosun.sonra isllem tamamdir:)
 
Emla 90liraya almstm ben sanirim.doktor tavsiye etti kullandim tamamen uystryr 10dakka falan beklyosun.sonra isllem tamamdir:)

Çok teşekkür edrim benimle ilgilendiğiniz için inş. 8 ay sonra güzel bir şekilde olup bitmesini diliyorum inş. hiç acımaz :) :9::16::97:
 
Son düzenleme:
Çok teşekkür edrim benimle ilgilendiğiniz için inş. 8 ay sonra güzel bir şekilde olup bitmesini diliyorum inş. hiç acımaz :) :9::16::97:

Hic acimayacak simdiden at aklindan bu fikri hatta söyle sartla kendini o gun gelse cok güzel olacak falan de.doktor bana dediki sen resmen kendini korkutmussun kastikca kendi ni zorlamssin hic bir seyin yokken kendinize iskence yapmissin dedi.sende ben gibi yapma.hadi sana guveniyorum unutma bu sey evliligi guzellestrmenin en büyük parcasi öyle dusun sevdigin adam aranzdaki en büyük bag onu mutlu etmenin en güzel yolu böyle düşün:)))hadi canim allah mutlu etsin sizi
 
Hic acimayacak simdiden at aklindan bu fikri hatta söyle sartla kendini o gun gelse cok güzel olacak falan de.doktor bana dediki sen resmen kendini korkutmussun kastikca kendi ni zorlamssin hic bir seyin yokken kendinize iskence yapmissin dedi.sende ben gibi yapma.hadi sana guveniyorum unutma bu sey evliligi guzellestrmenin en büyük parcasi öyle dusun sevdigin adam aranzdaki en büyük bag onu mutlu etmenin en güzel yolu böyle düşün:)))hadi canim allah mutlu etsin sizi

inşallah iyi dilekleriniz için cok teşekkür ederim :) söyledikelerinizi dikkate alıcam herşey güzel olucak rahatladım şuan :) çok çok teşekkürler sizinde herşey gönlünüzce olsun inşallah :) :54::16:
 
sakinleştirici önerdiler sizce kullanmalımıyım :( kafam çok karıştı ne yapsam bilemedim :(

yok tatlım yaaa hiç gerek yok bak sana bişey diyim mi Allah ım bizleri vücutlarımızı öyle harika yaratmış ki..dur ben sana özelden yazayım:1:
 
Sacmalama ya ne korkusu cnm. Unutma ki karsındaki de senin gibi insan hemde seni oldukça seven. Acı herkeste farklıdır tabi ama acı olacak diye beklersen mutlaka acır. Mutlu olmayı aklına getir, acımayacak de, en önemlisi de ona ilgi göster, utanmamaya çalış, kısacası rahat ol,ön sevişmeyi uzun tutun, ona teslim ol sonra. Bitti gitti işte...
özelden soracağın olursa çekinme, bi aralar bende senin gibiydm
 
Son düzenleme:
benımde evlenmeme 1 sene var ve ben hiç korkmuyorum nedense bu abartılı anlatılanlar bana cok saçma geliyor. Sevdıgım ınsanın elını tuttuğumda bıle mükemmel duygular hıssedıyorum bırde onunla tek vücut olucam cok güzel bır duygu aşkla olması lazım tabi korkmaman için. İnşallah korkmadığım gıbı güzel geçer bu şekilde düşünüyorum iyi düşünmek lazım herşey için pozitif duygular herkeze :) :)
 
Canim eşinle konuş en rahat onunla konusarak atlatirsin bu durumu belki kayganlastirici jel kullanbilirsiniz. Benim de korkularim vardi nisanlilik doneminde karsilikli olarak birbirinizin neler istediğini düşündüğünü paylasin ve düğün hazirliklari gibi müthiş bi deneyimi kabusa cevirmeyin:)
 
Bu korkumu nasıl yenerim bana yardımcı olmanızı istiyorum :KK25::KK50::KK17::KK59:
Bu korkumu nasıl yenerim bana yardımcı olmanızı istiyorum :KK25::KK50::KK17::KK59:


Merhaba canim ben daha 15 gunluk evliyim herkes cok sey soyler bu konuyla ilgili bana cok fazla hersey soylemislerdi hic kimsenin dedigine bakma kanaman cok olacak cok agrin olacak iki gun yürüyemezsin vs vs birsuru laf ve soz bende sen gibi cok korkmustum hatta esime yapmayalim demistim nisanliyken hep beni rahatlatmaya calismisti tabi bi faydasi olmadı bu söylediklerinin hic bi sekilde ben oyle korktum ki kanama cok olacak diye alez aldirdim esime sonra cope atarim dusuncesiyle sana şunu diyeyim seni cok iyi anlıyorum her kiz korkar ilk gun icin ben cok abartmistm senin gibi neyse uzatmadan anlatayim sana kisa bi sekilde belki rahatlarsn biz evlendik o gece on sevişmeyi cok uzun tuttuk bana hazirmisin dediginde degilim dedim balayina çıkcaz orda rahat etmemiz icin olmasi lazim felan diye guzelce anlattı tamam dedim cok fazla kastm ama kendimi denedik olmadi ben korkudan dolayi istemedim isin asli biraz acıdi bende korktum anlayis gösterdi o gece sarilip yattik hic birsey olmadan sabah kalkinca onun kokusuyla ona sarilarak uyumak rahatlatmis olacak ki ertesi gun sabah yatakta biz cilvesirken tekrar deneyelim dedi bende korkuyorum dedim ama yapmak mecburiyetinde olduğumuz icin ses cilartamadim ama inan sadece sinek isirigi gibi bi aci hissettm ve abartilan kadar bi acima hissetmedim snrasindaki girilen ilişkilerde acı hissetmedim desem yeri cok cok az bi kac iliskide acidi ilk girerken snra gecti ve sana sunu diyeyim esinle geçireceğiniz çok guzel vakitler söyle diyeyim kendini rahat birak ilk gun yapmak zorunda değilsin bunu esinle paylasmalisin seni zorlayip korkutmamali guzellikle istemeli senden inan ki abartilan kadar acimiyor ben daha cok yeni atlattim bu konuları umarim bi yardimim olmustur biraz rahatlatabilmisimdir seni yasadigimi anlattim canim kendini kasma esine birak onlar nnasil davranmasi gerektigini biliyorlar bizden daha bilgililer canim.... :)
 
Back