Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenmeden önce bende çok korkuyodum hep ilk gece stresini yaşadım ama inanın hiç korkucak bişey yok hiç canım acımadı benim![]()
Malesef geçmiyor evlenmeme 8 ay falan kaldı tek derdim bu birileri sakinleştirici önerdi ama emin değilim onu kullanmaktada![]()
Eğer fayda edecekse korkularına bir sakinleştirici alabilirsin ama cidden gerek yok..
Eşinle tek vücut oluyorsun bundan güzel bir şey var mı,ne korkusu ne acısı..![]()
Çok haklısınız nişanlımı çok seviyorum aşığım onunla olmayı çok istmeme rağmen bir türlü yenemiyorum bu korkumu hep diken üstündeyimbir arkadaşım önerdi bir tanıdğı 1 ay birlikte olamamış eşiyle sakinleştirici kullanmış birliktelik gerçekleşmiş tavsiye etti banada ama ne kadar doğru bilmiyorum
![]()
O zaman al bir tane sakinleştirici ve keyfine bak..![]()
Bu korkumu nasıl yenerim bana yardımcı olmanızı istiyorum![]()
sana bu konuda en çok eşin yardımcı olabilir öyle abartıldığı gibi can acısı kan gölü falan yok kendini eşine bırak o gece ultra anlayışlı olacaktır zaten![]()
KEndimi kasmamayı nasıl becericem![]()
bu zamana kadar anlatılan o ilk geceyle alakalı kötü senaryoları unutucaksın, aklına güzel şeyler getireceksin insanın sevdiğinin kollarında olması kadar güzel birşey yok hem daha 8 ay var diosun şimdiden bunları düşünpte nişanlılık dönemini mahvetme kendine yazık edersin canım benimm
Bu korkumu nasıl yenerim bana yardımcı olmanızı istiyorum![]()
bunun farkındayım balayım bile mahvolucak hepsini biliyorum ama elden bişey gelmiyor ben ilk evlilik kararı verdiğimizde bunu düşünüyordum okadarki vahim durumum :) ama 8 ayda cabucak gecicek kendimi o zmana kadar hazırlamak istiyorum sorun cıksın istemiyorum
Görür görmez atladim cevremde tum evlenenlere söylüyorum sanada söyleyim.sakin sakin sakin korkma ve erteleme eger ertelersen sonun kötü olur ilk gun kendini hic kasma akisina birak gorev gibi degil sevgiyle yap ve bitir korkacak bir sey yok ama kendini kasar sikarsan olmaz kasmycaksin o anin heyecaniyla olup bitecek ve hic canin acimycak eger kendini kasarsan acir.valla hic korltgun gibi bir sey degil.bak canim ben evlendm ilk gun yapmadm sonra bir hafta daha sonra bir ay böyle böyle diye diye esimde üzerime gelmedi korkmayim diye ben baktim sıkıntı yok erteldm de erteledm sonra tam 1sene yapamadm psikolaga gittim doktorlara gittim vajinismus um sandm ama biseyim yokmus bir doktor gözümu acti ve o gun yaptim ama neler cektim yapana kadar.ve inan hic acimadi ben abartmisim.benim en büyük hatam ilk gün yapmamak çünkü ilk gün heyecanla oluyor ama sonra adama alisyosun zor oluyor.ilk gun yap kurtul hic acimayacak sakin erteleme bos yere kasma kendini bisey yok
ama sen mahvolucak biliyorum dersen mahvolur tabi önce herşeyin güzel olacağına harika bir balayı geçireceğiize inandırırmısın kendini![]()
denicem söylediklerinizidoktora gitmemi önerirmisiniz bu konuyla ilgili bi etkisi oluyormudur acaba
ben sevdiğin insanla bir profesyonele dahi ihtiyaç duymadan çözebileceğini inanıyorum sende kendine inan![]()
bunları cok düşündüm hergün araştırma yapıyorum resmen ki vajinismusmuyum diye bile düşünüyorum aartıkçok istiyorum onun olmayı ama korkum yüzünden o günü mahvedicem gibi
![]()