• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece kanaması hakkında bana fikir verin kızlar.

Kızlar daha çok yeni evliyim. size bir sorum olacaktı. eşimle birlikte olduğumuz gece yatağa hiç kan bulaşmadı. daha sonra duşa girdiğimde vajinamda ve bacaklarımda çok az leke vardı o kadar. evlenmeden önce öyle kulaktan dolma bilgilerle bayağı bi kan gelmesini bekliyodum ama söylediğim gibi yatağa kan bulaşmamış. eşimde benim vajinamdaki kanı fln gördüğünü sanmıyorum. acaba benden şüphe eder mi? ya da bir sonraki birliktelikte tekrar kanama falan olur mu? o günden beri tekrar birleşme yaşamadık. çünkü benim vajinamda acayip bir yanma ağrıma var. belim de çok feci şekilde ağrıyor. sanki çok ağır bir yük kaldırmışım gibi ağrıyor. kalkarken otururken falan çok zorlanıyorum. bu nasıl bi iştir ya. soğudum vallahi. hep böyle mi olacak. ya da neden böyle oldu. beni aydınlatın. hiç bişey bilmiyorum bu konularda. hiç de araştırmazdım evlenmeden önce. :14:

merhaba canm, yatağa bulaşacak kadar kanaman olmaması normal bir şey bir de eşin kanı görmedi die tereddüt etmişsn ya ayıptr söylemesi senin kız olup omadığını yataktaki kandan anlamıyor sadece ;) birlikte oldukça ağrın da sızın da azalıcak belli bi zamandan sonra kalmayacak ara vermeyin derim ;) he bu arada ayaklarını falan üşütmemeye çalş :)

merhaba canm, yatağa bulaşacak kadar kanaman olmaması normal bir şey bir de eşin kanı görmedi die tereddüt etmişsn ya ayıptr söylemesi senin kız olup omadığını yataktaki kandan anlamıyor sadece ;) birlikte oldukça ağrın da sızın da azalıcak belli bi zamandan sonra kalmayacak ara vermeyin derim ;) he bu arada ayaklarını falan üşütmemeye çalş :)

başka nerden anlıyorkı

Eşine de mi bulaşıyor onu mu demek istedin canım? Biraz daha açıklayıcı paylaşımlar yaparsanız daha memnun oluruz biz bekarlarrr:1::1:

deilim.............................:DD :)

şu şekilde söyeyim o zamann :D orası kapalı bir yer ve açıldığı için kanama oluyo kanama nedeni de zar yani küçük kılcal damarlar kopuyo kanıyo kiminin bu damarlar geride olduğu için kanaması sonra oluyo yada olmuyo kiiminin çok oluyo yada az oluyo ama önce kapalı alanın açılması gerek evli bi kadınla gerdek geecsi yaşayan kadın aynı olmuyor yani ve abartılcak hiç bir şey yok bende evlenmeden saçma sapan şeyler duyuyodm boşverin ve bence kimseyi dinlemeyin ;)))

şu şekilde söyeyim o zamann :D orası kapalı bir yer ve açıldığı için kanama oluyo kanama nedeni de zar yani küçük kılcal damarlar kopuyo kanıyo kiminin bu damarlar geride olduğu için kanaması sonra oluyo yada olmuyo kiiminin çok oluyo yada az oluyo ama önce kapalı alanın açılması gerek evli bi kadınla gerdek geecsi yaşayan kadın aynı olmuyor yani ve abartılcak hiç bir şey yok bende evlenmeden saçma sapan şeyler duyuyodm boşverin ve bence kimseyi dinlemeyin ;)))

hmmmm anladımm:)) pekiii;)

Eşine de mi bulaşıyor onu mu demek istedin canım? Biraz daha açıklayıcı paylaşımlar yaparsanız daha memnun oluruz biz bekarlarrr:1::1:
yaptığım yorum inşALLAH yeterli olmştur canm ama size tavsiyem kimseden fikir almaya çalışmayın bu sizin eşinizle aranzda gelişecek bi durum kendinizi öyle oluyomş böyle yapmam gerekiyomş die modlamayın oluruna bırakın :)

benim de çok çok az pembe bi kan geldi. Herkesin yapısı farklı. Dert edilecek bir durum değil ;)

baya cektım sıkıntısını. evlenmeden önce bir sorun olmasın dıye doktora bile göründüm. çünkü internette araştırınca cok çeşitli kızlık zarlarının olduğunu gördüm..ya benımkı kanamazsa diye içimde şüphe vardı.. benım de pembe leke geldı... eşim cok işkillendı.. kendisinden önce erkek arkadaşım olduğunu bılıyordu yoksa bıse mı oldu da dedı bana... ben kendımden emındım.. evlenecegım ınsana sakladım boyle olması benı de cok etkıledı. kitapları araştırdım, internetten dokümanlar buldum konu hakkında eşime okuttum.. ama her defasında bana guvenmıyorsan git dedım benı bırak... oyle böyle aştık sorunu.. tavsıyem bir kadın doğumcuya görünün evlenmeden... ne olur ne olmaz.

Back