- Konu Sahibi ankh0fyelisss
Kızlar daha çok yeni evliyim. size bir sorum olacaktı. eşimle birlikte olduğumuz gece yatağa hiç kan bulaşmadı. daha sonra duşa girdiğimde vajinamda ve bacaklarımda çok az leke vardı o kadar. evlenmeden önce öyle kulaktan dolma bilgilerle bayağı bi kan gelmesini bekliyodum ama söylediğim gibi yatağa kan bulaşmamış. eşimde benim vajinamdaki kanı fln gördüğünü sanmıyorum. acaba benden şüphe eder mi? ya da bir sonraki birliktelikte tekrar kanama falan olur mu? o günden beri tekrar birleşme yaşamadık. çünkü benim vajinamda acayip bir yanma ağrıma var. belim de çok feci şekilde ağrıyor. sanki çok ağır bir yük kaldırmışım gibi ağrıyor. kalkarken otururken falan çok zorlanıyorum. bu nasıl bi iştir ya. soğudum vallahi. hep böyle mi olacak. ya da neden böyle oldu. beni aydınlatın. hiç bişey bilmiyorum bu konularda. hiç de araştırmazdım evlenmeden önce.
merhaba canm, yatağa bulaşacak kadar kanaman olmaması normal bir şey bir de eşin kanı görmedi die tereddüt etmişsn ya ayıptr söylemesi senin kız olup omadığını yataktaki kandan anlamıyor sadece birlikte oldukça ağrın da sızın da azalıcak belli bi zamandan sonra kalmayacak ara vermeyin derim he bu arada ayaklarını falan üşütmemeye çalş :)