- 4 Mart 2011
- 596
- 1
- 96
- Konu Sahibi ankh0fyelisss
İçerik silinmiştir.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu soruyu dün sormussun cnm tekrar kan geldimi yada daha olmadıysa gelise yada gelmezse bizide bilgilendir olurmu bu bnmdee kafama takılan bi soruydu
ah ahh şu evlenmeden önce boş konuşan tipler yüzünden psikolojimiz bozuldu
takma kafana herkeste aynı olacak diye bişey yok
eşinde farketmiştir zaten
korkmayın arkadaşlar bende yeni evli sayılırım öyle kulaktan dolma şeylerle kendinizi strese sokmayın herkeste aynı olcak diye bişi yok kiminde hiç olmaz kimin de az kimin de de çok olabilir mesela benim bir haftaya yakın az az kanadı bende bir gün kanar sanıyordum sürekli çarşafları değiştirip yıkadım durdum benim balayı böyle geçti:)) siz tedbirinizi alında sonra benim gibi hergün çarşaf yıkamayın
benim de çok çok az pembe bi kan geldi. Herkesin yapısı farklı. Dert edilecek bir durum değil
Bende çok merak ediyordum gerçekten faydalı oldu bu topik...Ya bu insanları anlamak zor, ya abartıp korkuturlar ya da sorarsın seni sorduğuna pişman ederler sanki sorulmaması gereken ayıp bişey sormuşsun gibi...Kendileri analarından herşeyi bilerek doğdu ya! Peki ilk acı ne kadar oluyor kanama geldiğine göre biraz acıyordur sanki değilmi?
evet hep bastırılmış düşünceler, duygular sayesinde böyle bilinçsiz bireyler oluyoruz. merak ettiğim şeyleri öğrenebilme şansım olmadı, onu geçtim zamanla merak etme duygumu bile yitirdim. sağdan soldan kulaktan duyma bilgilerle merakımızı korkulara bıraktık fln derken buyrun en sonunda ben de yaşadım bu olayı ve bilinçsizce. bilmemek tabi ki de ayıp birşey değil ama keşke erkekler bu konularda bu kadar rahatken bu kdr kolay bi şekilde bilgi sahibi olabiliyorken biz bayanlar da bu konularda bilinçlendirilebilse. bu durum bu kdr 'aaa çok ayıp evlendiğinde o konuma geldiğinde öğrenirsin' demeye getirilmese keşke. ama malesef.
valla benim bilmiyorum ama çok kötüydü ya ilk günüm. kanamam söylediğim gibi neredeyse kanamadı, çarşafa fln bulaşmadı. ama o ilk 2 gün tuvalete çıkarken yanma hissi, oturup kalkarken bi acı 1 hafta boyunca da acayip bel ağrısı çektim. bilmiyorum neden böyle oldu :44: