• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece kanaması hakkında bana fikir verin kızlar.

slm her insan kan gelicek diye bişey yok tabiki sen kendinden eminsen bunu eşine yansıtman lazım ben kadındoğum asistanlığı yaptım yani kanaman olmaya bilir ilk hafta ağrında olur ama eşinden kaçma yani birlikte olun oldukça ağrında azalır bilgin olsun :)

evet ben kendimden eminim, eşim de bunu dert etse mutlaka yansıtırdı zaten. ama söylediğim gibi evlenen arkadşlarımdan duyduklarımla öyle şartlanmışım, kendimde göremeyince bir an 'noluyoruz?' dedim. eşimden kaçmıyorum ama böyle canım acıdıkça hiç yanaşamıyorum o işe. şimdilik eşim de üstüme gelmiyor, anlayışlı yaklaşıyor. inşallah bu durumum uzun sürmez. teşekkürler cevabınız için =)

canım hiç takma kafana normal anlattıkların benim 1 hafta her ilişkide kan geldi
yara daha cünkü bence cok ara vermeden bidaha dene derim agrılarında normal hemen gecmiyo çünkü

Canım vajinada kan gördüğüne göre eşinin penisine de bulaşmıştır ve o da görmüştür takma kafana...

Yarım porsiyonluk akıllarla bize öyle yalan yanlış bilgiler verildi ki...

Yok tüm gece kanarmış,yok acıdan kıvranılırmış,yok öyle bir kanamış ki kan duvara sıçramış oradan akmış...

Be mübarek insan! Tavuk kessen o kadar kan duvara sıçramaz. Laf işte...

Yaşadıkların normal...Rahatsız edecek kadar kan gelmez,yok öyle birşey!

Bariz kan gelen kişilerde muhtemelen ilişkide zorlamaya bağlı tahriş nedeniyle geliyor. O da bize anlatıldığı gibi oluk oluk gelmiyor.:9:

Her ilişkide kan gelecek diye bir ritüelde yok.

Bu konunun üzerinde çok durmayın derim.

Ağrın tıpta "balayı sistiti" diye adlandırılır; cinsel birleşmenin ilk zamanlarında vajinada hafif ağrı,idrar zorluğu gibi durumlar görülebilir.

Normal yani...:34:

Son düzenleme:
merak etme cnm herkesde farklı olr.. kaç çeşit kızlık zarı var hepsi ilk deneyimde farklı reaksiyon gösterebilir..sn leke görmüşsün belki bidahakine yine biraz gelebilir ama sonra gelmez..bnm kanamam lekelenme şeklinde nerdeyse 1 hafta sürmüştü sonra geçti...ilk bikaç sefer zevk alamaman da normal daha yeni bi olay yaşıyo bedenin sonuçta kolay bişi değil :)) alıştıkca acı ve yanma fln kalmaz takma kafana

kızlar çok teşekkür ederim, beni rahatlattınız. söylediğiniz gibi endişelenicek bişey yokmuş gerçekten. :61:

Merhaba canım, bende yeni evliyim. Benimde ilk çok zor oldu, ama öyle aşırı bir kanamam olmadı. Bu durum kişiden kişiye değişiyor bence..

Son düzenleme:
mannakiss korkma canım, bak az da olsa bir fikir sahibi olduk. ilk'i mutlaka ağrılı oluyormuş. kişiden kişiye değişiyormuş. ben kendimi korkutmamak için hiç araştırma yapmazdım internetten, arkadaşlarıma da sormazdım nasıl oluyor diye ama anlatan da anlatıyodu. ki abartıp da anlatıyorlarmış bunu görmüş oldum. sen en iyisi internetten daha sağlıklı bir şekilde araştır.
mutluluklar diliyorum :71:

lykos aynen canım ya zormuş hakikaten. şuan belimin ağrısı geçti sayılır. ehh korkmadım hiç ama yani böyle ağrıyı çekince inan soğudum. inşallah bundan sonra daha bi zevkli olur herşey. onlar(eşlerimiz) kadar bizim de zevk almak hakkımız :1:

bu soruyu dün sormussun cnm tekrar kan geldimi yada daha olmadıysa gelise yada gelmezse bizide bilgilendir olurmu bu bnmdee kafama takılan bi soruydu

ah ahh şu evlenmeden önce boş konuşan tipler yüzünden psikolojimiz bozuldu
takma kafana herkeste aynı olacak diye bişey yok
eşinde farketmiştir zaten

korkmayın arkadaşlar bende yeni evli sayılırım öyle kulaktan dolma şeylerle kendinizi strese sokmayın herkeste aynı olcak diye bişi yok kiminde hiç olmaz kimin de az kimin de de çok olabilir mesela benim bir haftaya yakın az az kanadı bende bir gün kanar sanıyordum sürekli çarşafları değiştirip yıkadım durdum benim balayı böyle geçti:)) siz tedbirinizi alında sonra benim gibi hergün çarşaf yıkamayın

benim de çok çok az pembe bi kan geldi. Herkesin yapısı farklı. Dert edilecek bir durum değil ;)

ah ahh şu evlenmeden önce boş konuşan tipler yüzünden psikolojimiz bozuldu
takma kafana herkeste aynı olacak diye bişey yok
eşinde farketmiştir zaten

aynen söylediğin gibi, olur olmadık söylentiler yüzünden saçma bir psikolojiye bürünüyoruz. ilk hafta bayağı kafaya takmıştım da şimdi normal halime döndüm. =)

korkmayın arkadaşlar bende yeni evli sayılırım öyle kulaktan dolma şeylerle kendinizi strese sokmayın herkeste aynı olcak diye bişi yok kiminde hiç olmaz kimin de az kimin de de çok olabilir mesela benim bir haftaya yakın az az kanadı bende bir gün kanar sanıyordum sürekli çarşafları değiştirip yıkadım durdum benim balayı böyle geçti:)) siz tedbirinizi alında sonra benim gibi hergün çarşaf yıkamayın

:) sizinki de harbiden maşallahı varmış. benim hala aman aman bi kanamam olmadı. kanama olması durumunu da takmıyorum zaten. o bel ağrısı öldürdü beni, felaket birşeydi neyse ki bi dahaki birleşmede o kadar feci ağrım olmadı.

benim de çok çok az pembe bi kan geldi. Herkesin yapısı farklı. Dert edilecek bir durum değil ;)

evet kesinlikle dert edilecek bi durum yok, teşekkürler yorumlarınız için =)

Bende çok merak ediyordum gerçekten faydalı oldu bu topik...Ya bu insanları anlamak zor, ya abartıp korkuturlar ya da sorarsın seni sorduğuna pişman ederler sanki sorulmaması gereken ayıp bişey sormuşsun gibi...Kendileri analarından herşeyi bilerek doğdu ya! Peki ilk acı ne kadar oluyor kanama geldiğine göre biraz acıyordur sanki değilmi?

Bende çok merak ediyordum gerçekten faydalı oldu bu topik...Ya bu insanları anlamak zor, ya abartıp korkuturlar ya da sorarsın seni sorduğuna pişman ederler sanki sorulmaması gereken ayıp bişey sormuşsun gibi...Kendileri analarından herşeyi bilerek doğdu ya! Peki ilk acı ne kadar oluyor kanama geldiğine göre biraz acıyordur sanki değilmi?

evet hep bastırılmış düşünceler, duygular sayesinde böyle bilinçsiz bireyler oluyoruz. merak ettiğim şeyleri öğrenebilme şansım olmadı, onu geçtim zamanla merak etme duygumu bile yitirdim. sağdan soldan kulaktan duyma bilgilerle merakımızı korkulara bıraktık fln derken buyrun en sonunda ben de yaşadım bu olayı ve bilinçsizce. bilmemek tabi ki de ayıp birşey değil ama keşke erkekler bu konularda bu kadar rahatken bu kdr kolay bi şekilde bilgi sahibi olabiliyorken biz bayanlar da bu konularda bilinçlendirilebilse. bu durum bu kdr 'aaa çok ayıp evlendiğinde o konuma geldiğinde öğrenirsin' demeye getirilmese keşke. ama malesef.
valla benim bilmiyorum ama çok kötüydü ya ilk günüm. kanamam söylediğim gibi neredeyse kanamadı, çarşafa fln bulaşmadı. ama o ilk 2 gün tuvalete çıkarken yanma hissi, oturup kalkarken bi acı 1 hafta boyunca da acayip bel ağrısı çektim. bilmiyorum neden böyle oldu :44:

evet hep bastırılmış düşünceler, duygular sayesinde böyle bilinçsiz bireyler oluyoruz. merak ettiğim şeyleri öğrenebilme şansım olmadı, onu geçtim zamanla merak etme duygumu bile yitirdim. sağdan soldan kulaktan duyma bilgilerle merakımızı korkulara bıraktık fln derken buyrun en sonunda ben de yaşadım bu olayı ve bilinçsizce. bilmemek tabi ki de ayıp birşey değil ama keşke erkekler bu konularda bu kadar rahatken bu kdr kolay bi şekilde bilgi sahibi olabiliyorken biz bayanlar da bu konularda bilinçlendirilebilse. bu durum bu kdr 'aaa çok ayıp evlendiğinde o konuma geldiğinde öğrenirsin' demeye getirilmese keşke. ama malesef.
valla benim bilmiyorum ama çok kötüydü ya ilk günüm. kanamam söylediğim gibi neredeyse kanamadı, çarşafa fln bulaşmadı. ama o ilk 2 gün tuvalete çıkarken yanma hissi, oturup kalkarken bi acı 1 hafta boyunca da acayip bel ağrısı çektim. bilmiyorum neden böyle oldu :44:

Canım bu balayı sistiti denen şey sende olan şey mi acaba canım ? Tuvalete çıkma zorluğu falan....Bel ağrısının herkeste olabildiğini duymuştum ben de..Evlenince üstünüzden bi yük kalkmıştır herhalde:1: Ben öyle hissederim gibime geliyor:1:

Back