- 27 Şubat 2021
- 3
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi Deli hatun 48480
-
Nerde yaşıyosunuz ya siz? Kim anlatıyo böyle yalan yanlış bilgileri. Patlamak nedir ayrıca ya. Beraber olmuşsun kan gelmiş işte daha neyi irdeliyosun ki? Kocana ispatlayamadin mı bakireligini kan az gelince. 2021 yılındayız arkadaşlar hatırlatmaya gerek var mı?Yeni evlendim ilk gecemdi. 2 -3 kez denedik penis vajinaya girdi galiba birazcık acıdı çok az kocamın penisine kan bılaşmış ondan ayrıda kan felan gelmedi kizligim bozulmusmudur acabA veya nasıl bilicem milletin söylediği gibi 1_2 gün ağrı felan cekmedim sadece penis girip çıktıktan sonra biraz yandı bana yardımcı olurmusunuz
Yeni evlendim ilk gecemdi. 2 -3 kez denedik penis vajinaya girdi galiba birazcık acıdı çok az kocamın penisine kan bılaşmış ondan ayrıda kan felan gelmedi kizligim bozulmusmudur acabA veya nasıl bilicem milletin söylediği gibi 1_2 gün ağrı felan cekmedim sadece penis girip çıktıktan sonra biraz yandı bana yardımcı olurmusun
Kızlık, patlayan bir şey değil. Bozulmuş anlattığınıza göre.Yeni evlendim ilk gecemdi. 2 -3 kez denedik penis vajinaya girdi galiba birazcık acıdı çok az kocamın penisine kan bılaşmış ondan ayrıda kan felan gelmedi kizligim bozulmusmudur acabA veya nasıl bilicem milletin söylediği gibi 1_2 gün ağrı felan cekmedim sadece penis girip çıktıktan sonra biraz yandı bana yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?