• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece de kizligin patladığını nasıl anlarim

Deli hatun 48480

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
3
0
1
21
Yeni evlendim ilk gecemdi. 2 -3 kez denedik penis vajinaya girdi galiba birazcık acıdı çok az kocamın penisine kan bılaşmış ondan ayrıda kan felan gelmedi kizligim bozulmusmudur acabA veya nasıl bilicem milletin söylediği gibi 1_2 gün ağrı felan cekmedim sadece penis girip çıktıktan sonra biraz yandı bana yardımcı olurmusunuz

Yeni evlendim ilk gecemdi. 2 -3 kez denedik penis vajinaya girdi galiba birazcık acıdı çok az kocamın penisine kan bılaşmış ondan ayrıda kan felan gelmedi kizligim bozulmusmudur acabA veya nasıl bilicem milletin söylediği gibi 1_2 gün ağrı felan cekmedim sadece penis girip çıktıktan sonra biraz yandı bana yardımcı olurmusunuz
Nerde yaşıyosunuz ya siz? Kim anlatıyo böyle yalan yanlış bilgileri. Patlamak nedir ayrıca ya. Beraber olmuşsun kan gelmiş işte daha neyi irdeliyosun ki? Kocana ispatlayamadin mı bakireligini kan az gelince. 2021 yılındayız arkadaşlar hatırlatmaya gerek var mı?

İlla duyduğun şeyleri yaşamak zorunda değilsin. Herkesin vücudu bünyesi vs farklı. Seninki az acır onunki çok, günlerce falan. Az okuyup araştırın. Şehir efsanelerine kulak vericeğinize🤷🏼‍♀️

Benden sadece silince peçeteye bulaşan açık pembe azıcık bir kan gelmişti. Kimi arkadaşımın çarşafa bulaşacak kadar gelmiş kimisinin de hiç gelmemiş. Bunu meraktan soruyorsanız amenna ama bir şeyleri ispat açısından soruyorsanız çok yanlış bulurum. Biz kadınlar olarak önce kabul edeceğiz bu bir temizlik saflık göstergesi değil. Eşin de kendini ispata gerek duyuyor mu? Hayır. O zaman her erkek de sevdiği kadını sadece kişiliği için sevecek bunu öğreteceğiz bütün erkeklere.

Yeni evlendim ilk gecemdi. 2 -3 kez denedik penis vajinaya girdi galiba birazcık acıdı çok az kocamın penisine kan bılaşmış ondan ayrıda kan felan gelmedi kizligim bozulmusmudur acabA veya nasıl bilicem milletin söylediği gibi 1_2 gün ağrı felan cekmedim sadece penis girip çıktıktan sonra biraz yandı bana yardımcı olurmusun

Kişiye göre değişir bu kimi hiç acı bile hissetmez kiminde çok acır kimden az kan gelir yada çok. Değişiyor yani sonuçta azda olsa gelmiş. Çokta takma bence bunu

Patlamak mi? O nasil tabir oyle, kendinize layık gördüğünüz muamele bu mu? Biraz araştırın ve lütfen ilerde Çocuğunuz olursa onu bari bu zihniyetle büyütmeyin yoksa sonu gelmeyecek bu tabirlerin.

Kızlık, patlayan bir şey değil. Bozulmuş anlattığınıza göre.

Kızlık ne ya patlamak ne ya
Ya bir kadının böyle söylemlerde bulunması hoş değil
Kanın gelip gelmemesi çok mu önemli?
Olmuş bitmiş bu ne bekliyordunuz şarıl şarıl kanamayı mı herkesin tecrübesi ayrıdır

rica ederim biraz bilgilenin ya
Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız eğer kesin bilgilenin
Millete travma oluyor sonra

Back