Ilk Gece beni cok korkutuyor :(

çok güzel anlatmışsın
bende yüz görümlüğünü unuttum
doğru demişsin onun heyecanıda başka güzel kesinlikle eve girince otur bi yere ve gelinliği çıkarmadan duvağını kapa yüzüne ve bekle
ama önceden uyar eşini yoksa boşa beklemiş olma
birde bizde şöyle adet vardır
eve girince eşinle hiç konuşmadan oturursun o senden su ister ve su verirsin ve ilk konuşmaya böyle başlaman gerek su gibi ömrün olsun diye
ben severim örf ve adetleri tavsiye de ederim eğlenceli oluyo suyu verincede kapa yüzünü bekle yüzgörümlüğünü

sizdeki adette güzelmiş.aslında adetlerin de hep yararlı tarafları var.normalde her gece yatarken 1 bardak su kalp krizini büyük ölçüde önlüyormuş ve sabah kalkıp içtiğin bir bardak su da tüm vücudunu temizliyormuş.demekki eskiler heyecan yapıp kalpten gitmesin diye su içiyorlarmış

şu aralar hem işimden dolayı hemde evlilik mezusundan dolayı biraz gerginim sizinde canınızı sıktım özür dilerim. verdiğiniz cevaplar içinde teşekkür ederim

bu ilk gece beni de feci korkutuyo çok geriliyorum düğünümün mutlulugunu bile yaşayamıycam gibi geliyor

bende korkuyorum ama her kez rahatlamamı ve korkulacak bir şeyin olmadığını söylüyor bizde yaşayıp göreceğiz artık canım

arkadaşlar korkulacak bişi yok kendinizi sıkmıcaksınız he tabiki kolay değil insanın bilmediği bir duygu konusunda korkması çok doğal ama bunu dünyanın sonu hline getirmiyiniz. eşinizle anın tadını çıkarın ve hep güzel hatırlayın o özel anı ve burda eş faktörü size yaklaşımı çok önemli önce biraz sohbet edin rahatlayın sonrası kendiliğinden gelişiyor zaten

kimse bu sebepten ölmüyor inanın bana bende çok geriliyordum ama hepsi bitti hem de sorunsuz yani 2 taraflı anlayış ve hoşgörü ile çözülmeyecek bişi yok kulaktan duyma şeylere sakın inanmayın çok hurafe anlatırlar şimdi size kanmayın kimseye

olmadı bir hekime gidip bilgi alabilirsiniz Allah her bekar kıza o anı anlının akı çıkmayı nasip etsin...

kafanınzı çok yormayın bu konuda

aynı dert bende de var. ne yazıkki cok korkuyorum acımasından cok kanamasından. ne bileyim düşündükçe korku dahada artıyor . bunalıma girdim iyice atlatsamda kurtulsam baska bişey istemiyorum ( gerekirse doktora gitcem uyustursun operasyonla alsın umurumda değil

arada aşk varsa herşey kendiliğinden gelişiyo akışına bırak gitsiinnnn hiç korkma

Ben böyle konuşmaya utanırım yapmaya utanmam vallahi

ben de bazen korkuyorum bazen korkmuyorum

seneye evleneceğiz kısmetse. sözlüme çok güveniyorum bu konuda. korkularım olduğunu söyledim, o da hiç düşünme zamanı gelince bana bırak kendini dedi. ben de öyle yapacağım. dört senedir birlikte olmanın rahatlığı var belki de bilmiyorum ama çiftler karşılıklı olarak birbirlerinin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını az çok kestirebiliyor. bu konuda da öyle olursa hiçbir sorun olmaz herhalde.

ben de korkuyorum çok hemde ama hiç ilk gece neler gelişir diye korkmadım açıkcası hep korktuğum o an oldu yoksa diğer şeyler teferruat zaten olur her şey anında bişiyi düzenlemeyle olmaz ki ne bilim gidilir eve biraz sohbet edersiniz sonra bişiler yer içersiniz belki stres atmak için sonra duş alırsınız eğer hazır hissediyosanız kendinizi birlikte olursunuz hissetmiyorsan olmaz yani uyursunuz olur
erkek seni yönlendirir hem merak etme sen bunlaarı düünme bence o anda canının acıcağını düşün ben onu düşünüyorum şahsen asıl:18:

ben konuları karıştırıp yanlış anlamışım kusura bakma senide kırdıysam özür dilerim verdiğin cevaplar için teşekkürler

acıkcası dr oldugunuza ınanamadım aksı olaydı bu konuda bır korkunuz varsa bunu nasıl yenmenız gerektıgını bılırdınız ve bır jınekologa gıtmenınde ne kadar normal ve utanılacak bırsek olmadıgını gerekırse dr muayene etmeden de o bolgeyı uyusturucu ılaclar verebılcegını falan bılırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…