polyanna süpersin bayıldım sana :) 3 ay sonra bende evleniyorum inşallah dediğin gibi nişanlılık döneminde yakınlaştığın için bi rahatlık oluşuyo doğal olarak.. ben eşyaları eksikleri düşünmekten bu konulara giremiyorum bile sanırım benim işim daha kolay olucak :)))
kizlar bir sorunum var,vajinismus olmaktan cok korkuyorum,dügün günü yaklasiyor.Ve ben yatagima girince,birden yataktan firlayasim geliyor,sanki adam gelcekte beni o an sey yapacakmis gibi bir his oluyor icimde,uyuyamiyorum.Gelinlik provasi var,gitmem diyorum,acayip kafam karismis bir vaziyette.Icim daraliyor,sözlümü ariyorum,cok korktugumu söylüyorum,oda rahatla diyor ne olacakki,hem istemezsen ilk gece yapmayiz,sen kendini hazir hissedene kadar diyor,bende diyorum ya bir hastalik var ya o hastaliga yakalanirsam,doktora git diyor,gitmem orami burami ellettirmem,sende bir kadin doktora göstert kendini dedi,yok olmaz dedim,ayip dedim.Güldü sen tip fakültesini kazandin,bugüne bugün bir doktor adayisin,doktor doktordan korkarmi dedi.Evet korkar dedim.şakkıdı
Bizde gerdege girmeyiz,öyle kardes kardes yasariz deyip güldü.Cok fena oldum,ya kimse anlamiyor,anneme soramiyorun utaniyorum.Dedim ona,evlendik ilk gece nasil olacak,yani direk gol mü atacaksin dedim :kedi:.Kiz nasil oluyor bilmiyormusun dedi,ya birak beni biliyorum dedim,ama insan o an,hani hadi yapalim karicim veya kocacim mi diyor.Olaya nasil geciliyor,bilmiyorum dedim.Demezmi bana,ilk gece ben sana gösteririm nasil oluyor dedi.Allah cezani versin dedim,sen nerden biliyon dedim.Kiz ben erkegim,dogamda var dedi.kaydirigubbakcemile
Ben ilk gece nasil davranmaliyim bilmiyorum,cok cahilim yaaaaa.Yani affedersiniz o isi anlatin demiyorum,ama evimize gidince,nasil davranayim,nereye gideyim,salonami,direk yatak odasinami,yoksa önce bir dusmu alayim,yok direk yoruldum diyerek uyuyayimmi.Yoksa biraz muhabbetmi edelim.Ne yapcammm bennn :kedi:
sözlüm benden hiç bişey saklamaz ve bildiği herşeyi benim izin verdiğim kadarıylada anlatır ben çocuk istediğimi söyledim oda hemen olmasını istemediğini ve benimle biraz daha vakit geçirmek istediğini söyledi ve korunma yönteminden bahsetti ve benim hiç hoşuma gitmedi sende bu sağlıklı bişeymi ?
tamam özür dilerim sorularımla canınızı sıktım sadece öğrenmek istediğim bi kaç soru vardı ve ne kadar okusakda birinin tavsiyesini daha göz önünde tutarız değil mi? neyse cevaplar için teşekkürler ve iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?