Ilk Gece beni cok korkutuyor :(

cnm zaten ön sewişme denen bişey war...seni tahrik edecek bi durum buda...hiç korkma siwri sinek ısırığı gibi bişey zaten...benden sana tawsiye ilk gecenizde krem kullanın hiççççç canın yanmaz

bana yardımcı olun arkadaşlar çok korkuyorum sözlüm korkma diyor olmazsa erteleriz diyor ama ben canımın çok yanacağını düşünüyorum

emin olki erkek tawa gelince gözü bişey görmez hem karanlıkta yaparsınız aydınlığa gerek yok utandığını söylersin oda anlayış gösterir...korkma cnm

oda öyle diyor dedim ya sözlüm çok anlayışlı yaklaşıyor ama ben üniversitede bile aynı odada arkadaşlarımın yanında bile üstümü değiştiremedim ki

ben iki yıllık ewliyim we hala onun yanında üzerimi değişmem...banyo yaparken bile kapımı kilitler yaparım kiii ewde ikimizden başka kimse yok ilk gecemizde düğünden çıktık ewe gelip gelinliği çıkardım doğru yemeye gittik yemekten geldik zaten gece yarısı olmuştu banyo yaptım odayaptı zaten....kendimi o ana hazırladım ne bilim işte gecelikler parfümler hafif makyaj güzel görünmek için...insan heyecandan bişey yapamıyo zaten :) olan oldu sonra :)) ben hiç bi acı hissetmedim sende kasma kendini rahatla

aaa nedemek rica ederim cnm :) nişanlılık döneminde hemen hemen herşeyi yaşıyo insan öpüşmesiydi cilwesiydi işwesiydi derken bir newi alışkanlık oluyo geriye sadece o iş kalıyo bence hiiiiççç korkma dediğim giib ilk gecende eşine krem sürmesini söyle daha rahat edersin hatta hiç farkında bile olmazsın şimdiden kolay gelsin

polyanna süpersin bayıldım sana :) 3 ay sonra bende evleniyorum inşallah dediğin gibi nişanlılık döneminde yakınlaştığın için bi rahatlık oluşuyo doğal olarak.. ben eşyaları eksikleri düşünmekten bu konulara giremiyorum bile sanırım benim işim daha kolay olucak :)))

saol cnm benim :)) ayy hiç kafaya takmayın yaa wallahi tek sorun bu olsa keşke :)) hele bi ewlenin siz ozaman görün bakalım elin oğluyla geçinmek nekadar kolay diye :)

sözlüm benden hiç bişey saklamaz ve bildiği herşeyi benim izin verdiğim kadarıylada anlatır ben çocuk istediğimi söyledim oda hemen olmasını istemediğini ve benimle biraz daha vakit geçirmek istediğini söyledi ve korunma yönteminden bahsetti ve benim hiç hoşuma gitmedi sende bu sağlıklı bişeymi ?

canım sen bizle dalga mı geçiyorsun ciddi misin anlayamadım acıkcası.tıp okuyorsun! ama hiçbirşey bilmiyorsun.birde nişalına soruyorsun nerden biliyorsun diye Allahım yaa şimdi 15-16 yaşındaki cocuklar bile biliyor.senin bilmemen tuhaf.biliyor olmak illaki de yapmış olmak demek değildir.elinin altında internet hiç mi arastırmazsın.benim bir arkadasım da 17 yaşında evlenmişti liseden cıkınca o da detaylı öğrenmek istemişki bi tane kitap almış onu okuyordu.sana da tavsiye ederim madem hiç bişey bilmiyorsun.hem sen kendini iyice vajinismusa hazırlamışsın gecmiş olsun şimdiden.bu kadar kasma çok korkulacak bişey yok.sen kendini ne kadar rahat hissedersen o kadar kolay olur ayrıca sadece o işi yapmak olarak düşünme zevk alacaksın o işten.doktora gitmem oramı buramı elletmem demişsin de o zaman hiç evlenme sen daha iyi.iki gün sonra cocugun olacak sürekli kontroller.doğumda acacaksın bacagını doktora karsı onları nasıl yapacaksın.he birde eve ilk gittiniz diyelim.yüz görümlüğü al.duvağını acsın alnından öpsün hoşgeldin hayatıma desin filan.romantik şeyler yaşayın azcık hemen yatıp uyumayı düşünme.sonra abdest alıp 2 rekat namaz kılın kocanla beraber(o işi yapmasanız bile adbestli uyursunuz),bilmiyorsan büyüklerinden sor öğren.ilk gece namaz kılınır ve o gece ettiğin dualar kabul olur.hayırlı evlatlar iste benden tavsiye.çok abartıyorsun kafanda cok büyütüyorsun yada canın sıkılmıs burda bizle dalga geciyorsun !!

onun düşüncesi cnm saygı duyarım...bence hiç gerek yok sağlıklı insanlarsınız neden istemeyesinizki herhangi bi engel yoksa tabiki....ben 2 yıllık ewliyim ewliliğim ilk günlerinden başladı çalışmalarımız nezaman tutarsa diye artık bekliyoduk birbuçuk yıl sonra kendisi oldu...hem hemen kalıncak diye bişeyde yok sen istiosan korunma derim çok şükür bi sıkıntınız yk aile olmak istiyosun....ewliliğin ilk zamanlarınında biraz tadını çıkar derim 5 6 ay kadar ondan sonra eşinde isticek merak etme sıkma sen canını ewlenince herşey istediğin gibi gider inşallah cnm

tamam özür dilerim sorularımla canınızı sıktım sadece öğrenmek istediğim bi kaç soru vardı ve ne kadar okusakda birinin tavsiyesini daha göz önünde tutarız değil mi? neyse cevaplar için teşekkürler ve iyi günler

4 yıllık evli 1 yaşında kızı olan birinden tavsiye vereyim sana cnm
ilk gecemi hatırlattın bana
öncelikle korkulacak bişey yok bunu kafandan kesinlikle sil gitsin
biz önce yemeğe gittik sonra eve geldik
dediğin gibi eve girince ne yapacağımı şaşırdım ama öncelikle istediğim şey benim duş alıp namaz kılmaktı
gelinliği çıkarmama yardımcı oldu eşim sonra kapıyı kilitleyip duş aldım sanki adam bişey yapacak ya bana banyoda diye korktum
sonra namaz ve biraz tv izledik çünki ister istemez heyecan oluyo
baktım benimki koltukta oturuyo ana dedim bu unuttu galiba biz daha az önce evlendik
meğer benim heyecanımın yatışmasını bekliyormuş
sona aldı beni kucağına ve yatak odasına götürdü burdan sonasını anlatmayacağım
senin nişanlında anlayışlı birine benziyor korkma gerisi kolay
2 püf nokta sana kendini sıkmayacaksın yani bacaklarını kasma eşinde acele etmesin zaten gerisi kendi oluyo bişey düşünüp çabalamana gerek yok
korkma evlilik çok güzel bişey korkulacak olsaydı kimse evlenmezdi
yanlız farkettiğim gereğinden fazla düşünüyorsun bu kadar stres yapmana gerek yok emin ol
bilinmezler herzaman korkutur insanı ama eşine söylersin belliki o seni anlayacak
allah mutluluk versin
bu ilk geceyi bu kadar stres yaparsan düğünün o güzelliğini göz ardı etmiş olursun
birde korunma olarak her çift kendine uygunu seçiyor biz prezervatifle korunduk şükür iyi gidiyor
spiral doğum yapmadan takılmıyor zaten
hap önermem bissürü yan etkisi var
iğne de önermiyorum
tabi herkese kendi görüşü doğru gelir
hiiiiiç korkma herşey çok güzel olacak

yok cnm benim kimse sana bişey demediki ( ters bişeymi yazdımda kırdım seni özür dilerim(( hem arkadaşın biri ilk konu sahibine yazmış onları seninle ilgisi yok sakın yanlış anlama allah aşkına wallahi çok kötü oldum yaa kırdıysam affet benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…