Ilk Gece beni cok korkutuyor :(

sugarfree

1,2,3 TIP Fakültesi ;)
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
94
0
86
Almanya
kizlar bir sorunum var,vajinismus olmaktan cok korkuyorum,dügün günü yaklasiyor.Ve ben yatagima girince,birden yataktan firlayasim geliyor,sanki adam gelcekte beni o an sey yapacakmis gibi bir his oluyor icimde,uyuyamiyorum.Gelinlik provasi var,gitmem diyorum,acayip kafam karismis bir vaziyette.Icim daraliyor,sözlümü ariyorum,cok korktugumu söylüyorum,oda rahatla diyor ne olacakki,hem istemezsen ilk gece yapmayiz,sen kendini hazir hissedene kadar diyor,bende diyorum ya bir hastalik var ya o hastaliga yakalanirsam,doktora git diyor,gitmem orami burami ellettirmem,sende bir kadin doktora göstert kendini dedi,yok olmaz dedim,ayip dedim.Güldü sen tip fakültesini kazandin,bugüne bugün bir doktor adayisin,doktor doktordan korkarmi dedi.Evet korkar dedim.şakkıdı
Bizde gerdege girmeyiz,öyle kardes kardes yasariz deyip güldü.Cok fena oldum,ya kimse anlamiyor,anneme soramiyorun utaniyorum.Dedim ona,evlendik ilk gece nasil olacak,yani direk gol mü atacaksin dedim :kedi:.Kiz nasil oluyor bilmiyormusun dedi,ya birak beni biliyorum dedim,ama insan o an,hani hadi yapalim karicim veya kocacim mi diyor.Olaya nasil geciliyor,bilmiyorum dedim.Demezmi bana,ilk gece ben sana gösteririm nasil oluyor dedi.Allah cezani versin dedim,sen nerden biliyon dedim.Kiz ben erkegim,dogamda var dedi.kaydirigubbakcemile
Ben ilk gece nasil davranmaliyim bilmiyorum,cok cahilim yaaaaa.Yani affedersiniz o isi anlatin demiyorum,ama evimize gidince,nasil davranayim,nereye gideyim,salonami,direk yatak odasinami,yoksa önce bir dusmu alayim,yok direk yoruldum diyerek uyuyayimmi.Yoksa biraz muhabbetmi edelim.Ne yapcammm bennn :kedi:

böyle şeyleri çok düşünme
eşine bırak,telaşlanacak,korkacak birşey de yok
herkesin başından geçiyor yerimseniben

önce bı duş al derım hem gunun yorgunluğu gıder hemde rahatlarsın sonra oturur tv falan ızlersınız senın gergınlığın gtmesı ıcın sonrası sıze kalmış:kedi:
ama varya gol durumuna cok guldum he:roflol: dırek gol mu dıe sormuşsun alla senı etmesın emı
bızımkıde dun dıo deplasmandaydım ısteme oldu yarın sözumuz varda kaydirigubbakcemile3aklıma o geldı aman dıyım kendını sıkma eşin olcak ınsana guven

canım rahat ol hiç sıkma kendını dırek oturma odasına geç sonra birşeyler atıştırın konuşun sohbet edın hem nişanlın illa ilk gece olcak dıye de bır şart koşmamış artık bir ömür sizin illa yapacak zamanı ayarlarsınız:)))relaxxxx

evlenirim demek kolay ama gerisi o kadar da kolay degil demi..
icinden nasil gelirse oyle yap bana kalirsa.
sahsen ben gocami direk yatak odasina atarimsositososito:jeyyar:

tıp fakültesinde mi okuyorsunuz gerçekten? fisfisfis

psikolojik olduğunu bizden daha iyi bilmeniz lazım.

hiç tanımadığınız, sevmediğiniz bir adamla evlenmeyeceksiniz üstelik. sevdiğiniz adamla evleniyorsunuz.
bu konuları konuşabiliyorsanız(konuşmanız gayet doğal), devamını da getirebilirsiniz bence.

fisfisfis

actigin konunu sonuna kadar okumadim bile... cünki artik actigin konularini cok sacma bulmaya basliyorum bi topik aciyorsun daldan dala zipliyorsun actigin konularinla ilgilenmiyorsun... ve belirmteden edemicem tip fakültesinde okuyan biri insan nasil böyle apartir anlmis degilim.. hem doktur olacaksin hemde kadin dokturuna muyane olmam diyorsun hayret ki hayret bir sey anlayamadim ben seninle

aynı kaorku bendede war ama sakin olmalıyız we kendimizi kasmamalıyuız bilnç altımıza kasmıyacam we acımayacak hiç düşüncesini yarleştirirksek iki tarafında mutlu olacağına inanıyorumm

sakin ol relax gevse ve rahatla içinden ne geliyosa önce onları yap sonası nasılsa gelir zemuszemus

Valla aynen katılıyorum.Utandığınızı söylemişsiniz ama sözlünüze söylediklerinizden hiçte utangaç biri olmadığınız gözüküyor.Bi alemsiniz yani.

Gırgır şamata olsun diyemi açtınız konuyu yoksa gerçekten danışmak mı istiyorsunuz hiç anlaşılmıyor.

yıllardır seksin ayıp yasak birşey olduğunu düşünüerek büyütüldüğümüz için bu normaldir
geçer

Merhaba arkadaşlar bende yeni kayıt oldum benim 3 yıldır bir ilişkim var ve erkek arkadaşım yani yakında kocam olacak kişi çok anlayışlı ve biz yakında evlencez ama ben ilk geceden çok korkuyorum ne yapmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…