Benim ilk gebeliğimde 5 haftalıkken kalp atışı duyuldu. Mide bulantıları başlamıştı. 8 haftadan itibaren mide bulantısı kesildi. Normalde 11-12 haftalarda azalıyor aslında. Bende erken bitti diye sevinmiştim. 8 haftalıkken kontrole gittim. Hicbir sorun yoktu. Kalp atışını duyduk, kese normaldi. Tüm tahlillerim güzel çıkmıştı. 10+3.haftada tekrar kontrole gittim. Bebek 8+2 de yani son kontrolden gün sonra dusuk yapmisim. Ve bebek 2,5 hafta ölü sekilde bedenimde kalmis. Hicbir kanama, ağrı vs olmadı. Sadece bulantı yoktu 2 haftadır. Apar topar kürtaja aldılar. Zehirlenme durumu oluyormuş normalde. Doktor da şoka girdi. Nasıl bisey hissetmezsin, hiç mi ağrın olmadı diye. Ama yoktu en ufak bir belirti yoktu gerçekten. Hayatımda yaşadığım en kötü günlerden biriydi. Ilk bebekti, ilk heyecandı.
Bu olaydan sonra ufak bir depresyona girdim. Doktor en az 3 ay korkacaksın, vücut kendini toparladın dedi. Tabi incelemeye de gönderdik neden oldu diye. Bi sonuç çıkmadı. Boşuna yıprandım. Sonuç 15 günü buldu. Ve bisey çıkmadı zaten. Sağlıksız, sakat vs olabilir dendi. 6 ay sonra da ben düşünmedim. Tatil zamanıydı. Tatile gidip geleyim ondan sonra bakarız dedim. Sadece 1 gün bir kaçamak oldu, tutmaz nasıl olsa dedim. Tatile gidecegimize 4 gün kala antibiyotik kullanmam gerekti. Ne olur ne olmaz tahlil yaptırayım dedim. 25 sonuç. Şok oldum. Hemen doktorumla gorustum. Farklı bir tedavi verdi ve 2 gun sonra tekrar tahlil yaptırdım. Sanırım 57 ydi. Doktor hamilesin dedi yani kesin olarak. Yine de o halimle valiz hazırlayıp tatile gittim. Sanki yine tutunmaz, düşer diye düşünüyordum. Yine de dikkat ettim ama aklım tamamen onda değildi. Keyfini çıkardım. Su an tam 5 yaşında bir çocuğum var. Umudunuzu kaybetmeyin. Her kışın ardı bahar. Uzun oldu kusura bakmayın. Allah size de en hayırlı zamanda sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin. Hayırlısını dileyin ne olursa olsun. Bizim geri planda bilmediğimiz çok şey var. Herşeyin vardır bir hikmeti.