• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gebelikte hareketleri ne zaman hissettiniz?

Morenam

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
455
356
18
35
meraba kızlar :))
inşallah hamilelikleriniz iyi gidiyordur, ayrıca anne adaylarının da Allah kalbine göre versin güzel hamilelikler nasip etsin.

ben acıyla kıvranmalar, sancı ve arada kalp atışından başka bebeğime dair bir şey hissetmiyorum. 17+3 oldum. düşük kürtaj yok çok şükür ve ilk hamileliğim.
merak ediyorum benim gibi ilk hamileliğinde anneler bebeğin tekme ve hareketlerini ne zaman hissetti? :halay:

Ben de arada iğne batması gibi bişeyler hissediyorum.ilk gebeliğim.Belki de bebeğin hareketi değil.Geçen gün hissetmedim diye uyuyamadım.Acaba hissediyorum dediğim şey rahim büyümesi mi bilemiyorum :110:

Tam sizin haftanızda hissetmiştim:) ama daha geride ve ileride hissedenler de olmuştu dahil olduğum forumlarda falan.

17+ Bir akşam uzanırken ayağını ya da elini çıkarmıştı dışarı yavaşça incecik bi şeydi avcuma geldi. Ertesi gün de pıt pıt tekmelere başlamıştı. Şimdi yeri daraldı pek tekme atamıyor, eli ayağı örümcek gibi oynuyor çocuğumun:)

Ben 13-14 te hissediyodum bi kıpırtılar özellikle çikolata yiyince. Net olarak 16-17 de hissettim. Benim ilk kürtaj ikinci gebeliğim. Şmdi zaten baya baya hissettiriyor sağolsun :)

Ben de arada iğne batması gibi bişeyler hissediyorum.ilk gebeliğim.Belki de bebeğin hareketi değil.Geçen gün hissetmedim diye uyuyamadım.Acaba hissediyorum dediğim şey rahim büyümesi mi bilemiyorum :110:

bende sancı, batma çok var zaten canım. hıçkırdığımda, öksürdüğümde karnımda boydan boya gerilme oluyor sancılanıyor.

17+ Bir akşam uzanırken ayağını ya da elini çıkarmıştı dışarı yavaşça incecik bi şeydi avcuma geldi. Ertesi gün de pıt pıt tekmelere başlamıştı. Şimdi yeri daraldı pek tekme atamıyor, eli ayağı örümcek gibi oynuyor çocuğumun:)

arada pıt pıt atan kalbini hissediyorum ama, karnım öyle sertleştiki sancılarımda arttı. ama tekme, elini filan hissetmiyorum :( acaba karnımdaki yağ tabakası mı fazla

Tam sizin haftanızda hissetmiştim:) ama daha geride ve ileride hissedenler de olmuştu dahil olduğum forumlarda falan.

ultrasonda çok hareket ettiğini görüyorum ama bi türlü hareketlerini hissedemedim bebeğimin. 5. ayımda hissederim heralde. nasıl bir duygu heyecanla bekliyorum :)

ultrasonda çok hareket ettiğini görüyorum ama bi türlü hareketlerini hissedemedim bebeğimin. 5. ayımda hissederim heralde. nasıl bir duygu heyecanla bekliyorum :)
Bugün yarın hissedersin. 21 de hissedenler olmuştu. Şu an hepsi gümbür gümbür diyorlar. Buna kafayı takma.

Back