Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk gebeliklerde genellikle kaçıncı haftada doğum gerçekleşiyor?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.245
- 33
- 34
Benim 38. Hafta acil doğum oldu. Ters ve suyum patladı. Normali 39-40.31 haftalık erkek bir bebeğe hamileyim. Başının aşağıda olduğunu söyledi doktor normal doğum için uygun pozisyondaymış, yerleşiyormuş. İlk gebeliklerde genellikle kaçıncı haftada doğum gerçekleşiyor?
- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.863
- 158
- 36
Ama 41 beklemek de biraz korkutuyo insanı bende 39+6 yım hala bir ses seda yok doktor daha kakasını yapmamış dedi yapıp yeme ihtimali de beni düşündürüyor hayırlısı ile bir gelse Allah'ım. Sancı falan da çıkmıyor ilk gebelikte böyle mi oluyor acaba. Sezaryan olucam sanırım bir kaç güne öyle düşünüyorumİkisi de 40 haftadan sonra, 41 artılardaydıO kadar kişisel bir şey ki sorduğunuz. Bir sorun olmazsa 38-41 arasında doğacak işte Sağlıkla alın kucağınıza.
İlk gebelikte bebek yerini severmiş hemen gelmezmiş hep öyle diyorlar bana gününü doldururmuşAma 41 beklemek de biraz korkutuyo insanı bende 39+6 yım hala bir ses seda yok doktor daha kakasını yapmamış dedi yapıp yeme ihtimali de beni düşündürüyor hayırlısı ile bir gelse Allah'ım. Sancı falan da çıkmıyor ilk gebelikte böyle mi oluyor acaba. Sezaryan olucam sanırım bir kaç güne öyle düşünüyorum
- 30 Temmuz 2021
- 233
- 284
- 33
- 28
Sanırım öyle benim bebiş aşağıda ama hala kafası yerleşmemis kanala yandaİlk gebelikte bebek yerini severmiş hemen gelmezmiş hep öyle diyorlar bana gününü doldururmuş
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Dogurduktan sonra anlıyorsun hamilelik zamanları ne kadar rahatmış diye keyfini çıkar yani dogumdan sonra daha zor bebek bakımı uykusuz gecelerAllah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) çok özeniyorum böyle 30 lu haftalarında olanlara :)
oh ne güzel doğurup kurtulcanız :)
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Oglumu 39+2 de dogurmuştumİlk gebelikte bebek yerini severmiş hemen gelmezmiş hep öyle diyorlar bana gününü doldururmuş
- 1 Ekim 2020
- 1.577
- 1.054
- 83
- 34
evet çocuğu olan arkadaşlarım aynen tam bunları söylüyorlarDogurduktan sonra anlıyorsun hamilelik zamanları ne kadar rahatmış diye keyfini çıkar yani dogumdan sonra daha zor bebek bakımı uykusuz geceler
Bunu bende çok duydum büyüklerimizden inan hiç bilmiyorumBirde erkek bebek geç gelir kız bebek erken doğar olayı var doğru mu ki aceba
Hamileliğin bu haftaları bana daha zor gibi geldiAllah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) çok özeniyorum böyle 30 lu haftalarında olanlara :)
oh ne güzel doğurup kurtulcanız :)
- 30 Temmuz 2021
- 233
- 284
- 33
- 28
son haftalar cidden daha zormuş hareket edemio İnsanHamileliğin bu haftaları bana daha zor gibi geldi
- 1 Ekim 2020
- 1.577
- 1.054
- 83
- 34
Az kaldı çoğu gitmiş azı kalmış allah isteyen herkese sağlıklı sağ salim nasip etsinHamileliğin bu haftaları bana daha zor gibi geldi