• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gebeliklerde genellikle kaçıncı haftada doğum gerçekleşiyor?

grknay

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
172
74
48
25
31 haftalık erkek bir bebeğe hamileyim. Başının aşağıda olduğunu söyledi doktor normal doğum için uygun pozisyondaymış, yerleşiyormuş. İlk gebeliklerde genellikle kaçıncı haftada doğum gerçekleşiyor?

31 haftalık erkek bir bebeğe hamileyim. Başının aşağıda olduğunu söyledi doktor normal doğum için uygun pozisyondaymış, yerleşiyormuş. İlk gebeliklerde genellikle kaçıncı haftada doğum gerçekleşiyor?
Benim 38. Hafta acil doğum oldu. Ters ve suyum patladı. Normali 39-40.

İkisi de 40 haftadan sonra, 41 artılardaydı😁O kadar kişisel bir şey ki sorduğunuz. Bir sorun olmazsa 38-41 arasında doğacak işte😊 Sağlıkla alın kucağınıza.

İkisi de 40 haftadan sonra, 41 artılardaydı😁O kadar kişisel bir şey ki sorduğunuz. Bir sorun olmazsa 38-41 arasında doğacak işte😊 Sağlıkla alın kucağınıza.
Ama 41 beklemek de biraz korkutuyo insanı bende 39+6 yım hala bir ses seda yok🤭 doktor daha kakasını yapmamış dedi yapıp yeme ihtimali de beni düşündürüyor hayırlısı ile bir gelse Allah'ım. Sancı falan da çıkmıyor ilk gebelikte böyle mi oluyor acaba. Sezaryan olucam sanırım bir kaç güne öyle düşünüyorum 🙄

Ama 41 beklemek de biraz korkutuyo insanı bende 39+6 yım hala bir ses seda yok🤭 doktor daha kakasını yapmamış dedi yapıp yeme ihtimali de beni düşündürüyor hayırlısı ile bir gelse Allah'ım. Sancı falan da çıkmıyor ilk gebelikte böyle mi oluyor acaba. Sezaryan olucam sanırım bir kaç güne öyle düşünüyorum 🙄
İlk gebelikte bebek yerini severmiş hemen gelmezmiş hep öyle diyorlar bana gününü doldururmuş 😁

Birde erkek bebek geç gelir kız bebek erken doğar olayı var doğru mu ki aceba 🙄

Ben sezeryan oldum 38+1de kızımın boynunda kordon dolanmıştı 1,5 tur ama öyle olmasa beklerdim daha hiç sancım falan olmamıştı.

Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) çok özeniyorum böyle 30 lu haftalarında olanlara :)
oh ne güzel doğurup kurtulcanız :)

Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) çok özeniyorum böyle 30 lu haftalarında olanlara :)
😂😂Dogurduktan sonra anlıyorsun hamilelik zamanları ne kadar rahatmış diye keyfini çıkar yani dogumdan sonra daha zor bebek bakımı uykusuz geceler

Hamileliğin bu haftaları bana daha zor gibi geldi 😂

Back