- 23 Ağustos 2021
- 289
- 80
- 28
- 29
- Konu Sahibi arvenelendil
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun ben kafa şeklinden yorum yapıyorum vallahi kızların daha uzaylı gibi oluyor erkeklerin yuvarlak tatlı bir kafası oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun ben kafa şeklinden yorum yapıyorum vallahi kızların daha uzaylı gibi oluyor erkeklerin yuvarlak tatlı bir kafası oluyor
Çok teşekkür ederim amiinMaşallah hadi sağlıkla alın kucağınıza inş paşayı
Allah sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsinArkadaşlar merhaba cinsiyeti belli oldu erkekmiş merak edenler olursa haber veriyim dedim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah @Ikra meyra Cynd M Minikbirmucizemeselesi @Deryat @monurol @Queencluv @Aysemnk
Amiin çok teşekkürlerAllah sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin
Kemik yapısı erkekHerkese merhaba, 12+1 haftalık cinsiyet tahmini yaparsanız çok sevinirim ilk gebeliğim çok heyecanlıyım Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Bir de sizin tahminde bulunduğunuzu gördüm bana da tahminde bulunursanız çok sevinirim @Ikra meyra
Evet erkek olduğu belli oldu Naısl anlıyorsunuz kemik yapısından bende öğrenmek isterim inşallah sonrakilerde tahmin edebiliyimKemik yapısı erkek
Benim bir kızım bir oğlum var ordan tecrübem var, kemik yapısından anlıyorum, skull terosi diye aratırsanız siz de tahminde bulunabilirsiniz ilerleyen dönemler içinEvet erkek olduğu belli oldu Naısl anlıyorsunuz kemik yapısından bende öğrenmek isterim inşallah sonrakilerde tahmin edebiliyim
Çok teşekkürlerBenim bir kızım bir oğlum var ordan tecrübem var, kemik yapısından anlıyorum, skull terosi diye aratırsanız siz de tahminde bulunabilirsiniz ilerleyen dönemler için
Benim bir kızım bir oğlum var ordan tecrübem var, kemik yapısından anlıyorum, skull terosi diye aratırsanız siz de tahminde bulunabilirsiniz ilerleyen dönemler için
Mrblar tekrardan bı yorumunuzu alabilir miyim acabaBenim bir kızım bir oğlum var ordan tecrübem var, kemik yapısından anlıyorum, skull terosi diye aratırsanız siz de tahminde bulunabilirsiniz ilerleyen dönemler için
Banada tahmın yapın kızlar?Benim bir kızım bir oğlum var ordan tecrübem var, kemik yapısından anlıyorum, skull terosi diye aratırsanız siz de tahminde bulunabilirsiniz ilerleyen dönemler için
Banada tahmin yapabilirmisiniz ?Belki benim gördüğüm çıkıntı da o olabilir inşallah gönlünüze göre olur belli olunca yazarsanız sevinirim bende merak ettim
Kız gibi bence duruşu biraz erkek duruşu gibi ama kız diyorumBanada tahmin yapabilirmisiniz ?
Hayırlısı olsun bakalım haftaya ogrenınce yazarım cnm ıkı kıızım var bırde oglum olsa ıyı olurdu da salıklı olsun ayrına gelsinKız gibi bence duruşu biraz erkek duruşu gibi ama kız diyorum
Kıza benzettimBanada tahmın yapın kızlar?
Kıza benzettim
Sagol canım haftaya ogrenicemKıza benzettim
Yaa ne güzel benim hep hayalimde üç kız ilk kız ama ikinci oğlan olunca bende bıraktım artık hayalimi evladın hepsi güzel ama kızlar ayrı gibiHayırlısı olsun bakalım haftaya ogrenınce yazarım cnm ıkı kıızım var bırde oglum olsa ıyı olurdu da salıklı olsun ayrına gelsin
Evet kiz baska ama ınsan ıkısınden de istiyor bende hep ıkı kız bır erkek hayalimdi ama artık buda kızsa bende brakicam hayalerimi hayrına dogsun da neyse artık salikli olsun yeterkiYaa ne güzel benim hep hayalimde üç kız ilk kız ama ikinci oğlan olunca bende bıraktım artık hayalimi evladın hepsi güzel ama kızlar ayrı gibi