- 23 Ağustos 2021
- 289
- 80
- 28
- 29
- Konu Sahibi arvenelendil
-
Net kız görünüyorHerkese merhaba, 12+1 haftalık cinsiyet tahmini yaparsanız çok sevinirim ilk gebeliğim çok heyecanlıyımAllah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Bir de sizin tahminde bulunduğunuzu gördüm bana da tahminde bulunursanız çok sevinirimIkra meyra
Doktorum maskulüne benziyor ama yanıltır çıkıntı uzarsa erkek uzamazsa kız dedi ben çıkıntı diye gördüğüm bacakmışErkek bence %90 diyorum o derece belki %100 de olabilir doktorunuz söylemedi mi baris görünüyor aslında doktorlar neden söylemiyor anlamıyorum
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah erkek demek geldi içimden
Teşekkür ederimNet kız görünüyor
Belki benim gördüğüm çıkıntı da o olabilir inşallah gönlünüze göre olur belli olunca yazarsanız sevinirim bende merak ettimDoktorum maskulüne benziyor ama yanıltır çıkıntı uzarsa erkek uzamazsa kız dedi ben çıkıntı diye gördüğüm bacakmış
Amin inşallah yazarım tabiki teşekkür ederimBelki benim gördüğüm çıkıntı da o olabilir inşallah gönlünüze göre olur belli olunca yazarsanız sevinirim bende merak ettim
Sağlıkla alın kucağınıza inşHerkese merhaba, 12+1 haftalık cinsiyet tahmini yaparsanız çok sevinirim ilk gebeliğim çok heyecanlıyımAllah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Bir de sizin tahminde bulunduğunuzu gördüm bana da tahminde bulunursanız çok sevinirimIkra meyra
ErkekHerkese merhaba, 12+1 haftalık cinsiyet tahmini yaparsanız çok sevinirim ilk gebeliğim çok heyecanlıyımAllah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Ee sonuç ne olduHerkese merhaba, 12+1 haftalık cinsiyet tahmini yaparsanız çok sevinirim ilk gebeliğim çok heyecanlıyımAllah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Bu hafta belli olacak daha kontrole gitmedim o yüzden belli değil :)Ee sonuç ne oldu
Teşekkür ederim
Amin inşallahSağlıkla alın kucağınıza inşErkek gibi görünüyor
Hayırlı olsun ben kafa şeklinden yorum yapıyorum vallahi kızların daha uzaylı gibi oluyor erkeklerin yuvarlak tatlı bir kafası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?