kürtaj olalı 4 ay olacak ben tekrardan 5+4 günlük hamileyim bugün kontrolde yolk kesesi ve bebeği gördük kalp atışınıda gördük . İlk gebeliğimde 7. Haftada kalbi durmuştu . Folik asidede hamile olunca başlamıştım cok tecrübeli değildim o zaman. Sonrasında pıhtılaşma testi yaptırdık mthfr c677t homozigot ve 2 değerimde heterozigot kan sulandırıcı kullanıyorum bu sefer ve de 4 aydır folik asidide düzenli kullanıyorum. Acaba ilk hamilelikte sağlıksız olduğu icinmi kalbi durdu yoksa pıhtıylamk alakalı ? 2. Gebeliği sorunsuz devam eden varmı bunları yaşayıp biraz rahatlamaya ihtiyacım var kalbim ağzımda gidiyorum kontrollere tecrübeli anneler yazabilirmi
Cnm benim 4 dusugum 2 yasiyanim var pıhtılaşma sorunum var 7 haftalıkken düşük oldu şuan 6+1 gunluguz ecopirin folik asit içiyorum sağlıklı oluyor cnm korkulacak bir şey yok
Cnm benim 4 dusugum 2 yasiyanim var pıhtılaşma sorunum var 7 haftalıkken düşük oldu şuan 6+1 gunluguz ecopirin folik asit içiyorum sağlıklı oluyor cnm korkulacak bir şey yok
Evet bende oksapara geçtim dün işte ama siz tahlil yaptırmadan nasıl pıhtılaşma olduğunu öğrendinizki ona göre kan sulandırıcı başlanıyor ama tüp bebek yaptırdıysanız bilemiyorum tabi