- 6 Ocak 2017
- 9
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi elmassyakut
-
Korkma canım ben varım. İlk hamileligim dusuklerin sonuçlandı kürtaja gerek kalmadan düştü. Sonra 3.ay hamile kaldım ve şu an kızım 1 yaşındaMerhaba arkadaşlar.
Ben 6 ay önce hamile kalmıştım ve 8 haftalıkken düşükle sonuçlandı. O kalp atışlarını dinledikten sonra kaybetmek çok zor bir psikoloji. Hemde öyle böyle bir düşük değil. Evde düşürdüm kan revan içinde kaldım. 1 ay kendime gelemedim. Hatta bir kısmını evde kendim düşürmüşüm fakat bir kısmı içeride kaldığı için doktor kürtaj olmak zorundasın dedi ve beni kürtaja aldı. Kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim hiç ilgilenmedi bile herkesin başına gelir bir senin başına mı geliyor dedi doktor. Zaten moralmen çöküğüm birde böyle söylüyor bana. Neyse 3 ay gebe kalmak yasak dedi. Şimdi yine hamileyim. 5 haftalık hamileyim. Başka bir doktora gittim. Doktoru beğendim sağolsun çok ilgili ama benim içim hiç rahat değil. Ya yine düşükle sonuçlanırsa.. Ya yine giderse bebeğim... Çok korkuyorum ve bu korkumu da saklayamıyorum. Hamile olduğuma sevinemedim bile. Böyle hamileliği iyi sonuçlanmış kişiler varsa yazabilir mi ? Morale ihtiyacım var diyebilirim
Korkma canım ben varım. İlk hamileligim dusuklerin sonuçlandı kürtaja gerek kalmadan düştü. Sonra 3.ay hamile kaldım ve şu an kızım 1 yaşındademem o ki 1 kez başına geldi diye hep gelecek diye bişey yok. Dikkatli ol yat dinlen bol bol.dua et tevekkül allahtan.
Canım üzülüp kafana takma, Allah'a emanet. Bazen olacağın önüne geçilmiyor, zaten ilk gebelikler genelde düşermiş de kadınlar adet kanaması sanıp anlamazmış. Düşük olduğuna göre sağlıklı değilmiş o gebeliğin. İnşallah bu sefer sağsalim kucağına alırsın.Merhaba arkadaşlar.
Ben 6 ay önce hamile kalmıştım ve 8 haftalıkken düşükle sonuçlandı. O kalp atışlarını dinledikten sonra kaybetmek çok zor bir psikoloji. Hemde öyle böyle bir düşük değil. Evde düşürdüm kan revan içinde kaldım. 1 ay kendime gelemedim. Hatta bir kısmını evde kendim düşürmüşüm fakat bir kısmı içeride kaldığı için doktor kürtaj olmak zorundasın dedi ve beni kürtaja aldı. Kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim hiç ilgilenmedi bile herkesin başına gelir bir senin başına mı geliyor dedi doktor. Zaten moralmen çöküğüm birde böyle söylüyor bana. Neyse 3 ay gebe kalmak yasak dedi. Şimdi yine hamileyim. 5 haftalık hamileyim. Başka bir doktora gittim. Doktoru beğendim sağolsun çok ilgili ama benim içim hiç rahat değil. Ya yine düşükle sonuçlanırsa.. Ya yine giderse bebeğim... Çok korkuyorum ve bu korkumu da saklayamıyorum. Hamile olduğuma sevinemedim bile. Böyle hamileliği iyi sonuçlanmış kişiler varsa yazabilir mi ? Morale ihtiyacım var diyebilirim
Geçmiş olsun canım. Ben de bayramda 7. Haftaya girmek üzereyken önce lekelenme sonra regl kanamasına benzer kanama ve ağrı eşliğinde parça düşürdüm ve Perş. günü kürtaj oldum
Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum ama yine düşerse diye de çok korkuyorum.
İnşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına
İlk hamileliğimi kese bozuk olduğu için kürtajla sonlandırdık malesef, kürtajdan sonra bir kez adet oldum ve tekrar hamile kaldım. Şuan nur topu gibi 8 aylık bir oğlum var. Kalbini karartma rahat ol, Allah hayırlısıyla doğurmak nasip etsin, çevremde 3-4 kişi var ilk düşükten sonra sağlıkla Doğum yapanMerhaba arkadaşlar.
İnşallah canım, sağ olÇok çok geçmiş olsun sanada. Umarım sende tekrardan hamile kalırsın sorunsuz bir şekilde bebeğini kucagına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?