- 26 Ekim 2021
- 2.181
- 1.074
- Konu Sahibi Misafirsekeri
Merhaba kızlar. Cumadan beri doğum surecinde oldugumu düşünüyorum. Cuma sabahtan nişan parcasi geldi ama cok degildi. Sonra sancilarim basladi 10-15 dk da bir süren. Bu duzenli sancilar zaman ilerledikce daha uzun surmeye başladı. Hatta cumartesi aksama nerdeyse agrim bitti. Butun erken dogum belirtilerini yaşadım ama sanki surec tikandi gibi. Pazar sabahtan nst+aciklik muayenesi oldum ve 4 cm acikligimin oldugunu öğrendim. O gun ve bugun butun gun 7ile12 dk arasinda duzenli olarak sancilarim var. Gece 3 te ise bu sefer avuc ici kadar nişanım geldi. Ve hala ara ara akinti gibi ayni kivamda gelmeye devam ediyor. Bu sanci kesin 5 dkya dusecek mi? Herkeste ayni mi oluyor ben anlamadim. Beklemekten insanlarin sorup durmasindan psikolojim bozuldu. 4 gundur surecin içindeyim. 5dkda bir agrim olunca acikligim 10 cm mi olacak. Kac cmde o kadar sanci gelip duracak? Burda 5 dk da bir sancim gelince gittim 2 cm aciklik olmus yazanlari okudum. Bende zaten 4 cm vardi ama sancim hic 5dkya dusmedi. En az 7ye düştü ve ortalama 10dk da bir geliyor. Dusunup arastirmaktan kafayi yicem. Lutfen uzun dogum sureciniz varsa benimle paylasir misiniz?