İlk evlendiğiniz de kendi evinizdemiydiniz kirada mı ??

:mad::KK42:Nişanlımla biraz sorun yaşıyoruz bu konuda. Ben bankadan ev alalım diyorum kira olacaksa da sıfır ev olsun istiyorum sonuçta Yen'i evliyiz eski bişey olsun istemiyorum ama nişanlım banka faiz olur diyo sıfır evide sana nerden bulayım diyo aksamdan beri sinir oldum ya ben bi avize bile alamayacakmıyım kahverengi dolaplı evde oturmak istemiyorum Ne yapıcam ben ya :KK42:
Bende senin gibi istiyodum ama faiz olayi bizdede konusuldu suan kahverengi dolapli bi mutfagim var gorsen bayilisin:deli: yapcak bisey yok malesef:işsiz:

Bende senin gibi istiyodum ama faiz olayi bizdede konusuldu suan kahverengi dolapli bi mutfagim var gorsen bayilisin:deli: yapcak bisey yok malesef:işsiz:

Oyle demeyin ya benimde dolaplarim kahverengi :oops: Bende beyaza boyamak istedim ev sahibi kizar diye dokunamiyorum

Oyle demeyin ya benimde dolaplarim kahverengi :oops: Bende beyaza boyamak istedim ev sahibi kizar diye dokunamiyorum
sen yine cesurmussun ben risk almadim yapiskanli kagitla halledeyim dedim ama sonradan vazgectim 50 liralık dolaplar bisey falan olur yenisini yaptirirlar falan :KK53:cingenelikte yapamam :sopa: cok ciciyim:süslü:yeni gelinler oyledir ya :KK71:

Bende ilk kv evinde tanistim o kahverengi krem dolapla. Tanismaz olaydim. :deli:
Valla oncelik maddi duruma bagli. Eger mani coksa yeni ev alin eger mani azsa bikac senelik temiz beyaz dolapli kiraya cikin enazindan kv yaninda kalmayinda!:KK14:

sen yine cesurmussun ben risk almadim yapiskanli kagitla halledeyim dedim ama sonradan vazgectim 50 liralık dolaplar bisey falan olur yenisini yaptirirlar falan :KK53:cingenelikte yapamam :sopa: cok ciciyim:süslü:yeni gelinler oyledir ya :KK71:

Kiyamam ben sana
Bende dokunamadim kahve dolaplarla idare edicez artik Allahtan evin ici yapili, salon bagimsiz, banyosu temiz bide manzarali yoksa hic cekilmezdi
Ama inaniyorum birgun kor talih bize de gulecek bizimde guzel evlerimiz olacak :KK68:

Kiyamam ben sana
Bende dokunamadim kahve dolaplarla idare edicez artik Allahtan evin ici yapili, salon bagimsiz, banyosu temiz bide manzarali yoksa hic cekilmezdi
Ama inaniyorum birgun kor talih bize de gulecek bizimde guzel evlerimiz olacak :KK68:
Benimkide karşı evin mutfağı manzarali kim ne yapiyo herseyi biliyorum mesela kucuk oglu gizli sigara iciyo:-)amaan banada eglence iste:confused:olur olur zamanla:KK200:

Benimkide karşı evin mutfağı manzarali kim ne yapiyo herseyi biliyorum mesela kucuk oglu gizli sigara iciyo:-)amaan banada eglence iste:confused:olur olur zamanla:KK200:

Cok guldum demek gizli gizli sigara iciyor :KK48: Amann icinde huzurla oturalim da ins

Pazardan ekmek mi alıyorsunuz pardon? ya da şöyle sorayım hiç kendi kazandığınız kendiniz dışında kimsenin emeği olmayan bir parayla Pazar'dan ekmek aldınız mı? Bu nasıl şımarıklık? Evlilik başta huzur ister, ortak karar alabilmeyi ister, birbirine saygı ister, ayakları yere basan sağlam bireyler ister. Üç gün sonra kaynananın evine burnunu soktuğunu, kocanın sana saygısızlık ettiğini okumayız umarım. Sen 17 yaşındasın, kocan kaç yaşında merak ettim

bende 4 ay sonra evlenicem sn gibi yeni bi ev istedim. evimiz var ama kirada salonu bağımlı işimize ters die oturmak istemedk. madem kiraya gidicez yeni ev dedim ama zaten kiralar burda 700 tl eski olsun yeni olsun bende kahve dolap istemyrm demştm sonra mantıklı düşündük ev alalım dedik ev alıcaz ev eskide olsa dolabı kahvede olsa aciliyeti yok sonuçta alırız hazır bi dolap taktırırız napalım :) ev almak daha mantıklı ama biz eşimle ikimiz çalıştığımız için ev alıcaz tek kişinin maaşı ile ev geçimi kredisi vs çok zor canım o yüzden kahve dolaplı evde otur ama huzurun olsun.. ben ev alalım die bide evlenip 2 ay kayınvalidemle oturucam :) sende istersen dişini sık beraber otur sonra ev al :)

İster kira olsun ister kendi evim, sevdiğim insanın yanındaysam kendi evimde olsa kirada da olsam farketmez, çok büyük beklentiler içinde olmadım hiçbirzaman aman illada evim olsun, düğünüm çırağan sarayında olsun, tabiki herkes ister bazı şeyleri en iyisinden ama olmayıncada olmuyor malesef, şartları zorlamamak gerek, bende 4 senelik evliyim kiradayım, eşin sana, evine bakabilecek durumdaysa böle şeyleri kendine dert edinme bence, evin olmuş huzurun, mutluluğun olmamış ne yapayım ben öyle evi, eğer eşini gerçekten seviyorsan hetzaman arkasında dur, eşin seni kendi ailesine ezdirmiyorsa, elinden geldiği kadar isteklerini yerine getiriyorsa mutluluğuna bak, destek ol eşine, elele verdikten sonra zamanla herşeyiniz olur inşallah mutluluklar dilerim

Ya işte insanın kendi evi olsa dizaynını felan istediği gibi yapar ama kira olunca bi çivi bile çakamıyorsun

ah canım güzelim be, daha nişanlıyken bu kadar bunaltma adamı. bulabiliyorsan kendin bul uygun fiyatlı sıfır evi, bak burayı tutalım de, ama bulamıoyrsanız da bakımı iyi durumda bir evde oturmak da dünyanın sonu değil
Evlendiğiniz zaman geçim derdiniz başladığında, en ufak bir tartışmada, huzursuzlukta vs de sıfır evin ankastre eşyaları, spot ışıkları, gıcır dolapları düzeltmeyecek hiçbirşeyi.

daha ne sıkıntılar çıkacak karşınıza, geçmişe dönüpte bu açtığın konuya tekrar rastlarsan çok gülersin şu problemine :)

ah canım güzelim be, daha nişanlıyken bu kadar bunaltma adamı. bulabiliyorsan kendin bul uygun fiyatlı sıfır evi, bak burayı tutalım de, ama bulamıoyrsanız da bakımı iyi durumda bir evde oturmak da dünyanın sonu değil
Evlendiğiniz zaman geçim derdiniz başladığında, en ufak bir tartışmada, huzursuzlukta vs de sıfır evin ankastre eşyaları, spot ışıkları, gıcır dolapları düzeltmeyecek hiçbirşeyi.

daha ne sıkıntılar çıkacak karşınıza, geçmişe dönüpte bu açtığın konuya tekrar rastlarsan çok gülersin şu problemine :)

Şuanda onu düşünemiyor herşeyi toz pembe görüyor ama evlendikten sonra başlıyor asıl hayat, herşeyi düşünüyorsun,gece uykuların kaçıyor, elektriği, suyu, doğalgazı, taksiti vs,ve asıl hayat o dakkadan sonra başlıyor, hiçbişey baba evindeki gibi olmuyor malesef, yaşam mücadelesini tek başına vermeye çalışıyorsun,eğer kendilerine bir evde alırlarsa belki zamanı gelince düşünecek keşke bu evi almasaydım da huzurum olsaydı diye,biz ne kadar söylesek te aynı evin içinde bir hayat kurmaya başladığı zaman anlıyacak herşeyi..

Yen'i evli ne demek??? Biz kirada oturduğumuz için normal evliyiz sanırım. Böyle şeylere kafa yorup hayatınızın merkezini pembiş gelin olmaya adayacağınıza az kitap okuyun :duduk:

Back