İlk Evetlerimiz ? Değişik Fikirleri olanlar

ya senin ki gerçekten berbatmış. Allah'tan dediğin gibi kapıdan dönülmemiş. umarım şimdi çooook mutlusundur.

nikahım düğünden 2 gün önceydi biz ve nikah şahidi olacak cok yakın dostlarımızla gittik
bizim arkadaslarımız sürekli sakadan atısıyorlardı nikah memuru bayandı baya sohbet etmişler onla
kimliklerini içride verirken kadın salona geldi onlara siz hala kavgame ediyorsunuz diyor
nikah sırasında kadın bana soruyor kabul ediyormusun diye benim arkadasımı hayır de falan diyor
gülmekten evet diyemedim resmen aynı seyi eşimede arkadasmız yaptı cok gülerek evetlerimizi dedik
nikah memuruda inşallah hep böyle gülersiniz bunlara rağmen evlendiyseniz size birşey olmaz dedi
cok eğlenceli bir nikahtı hala izleyince o günü yasıyormus gibi gülüyoruz

sadece evet dedim kedi viyaklaması gibi çıkmış kamerada

hahahah kız hiç gülesim yoktu hay sen çok yaşa

offf 4 gün sonra nikahım var ben ne desemkii

nişanlıma sordum aşkım sen ne demeyi planlıyosun dedim

adam "hayırrrr lısıyla evet" dicem dedi yaaa gıcıkkkkkkkkkk

Az kalmış bayaa,mutluluklar dileyeyim şimdiden. Belki başka bir şey palnlamıştır da sana söylemiyordur.Hem o da güzel.Sen ne diyeceksin?

Az kalmış bayaa,mutluluklar dileyeyim şimdiden. Belki başka bir şey palnlamıştır da sana söylemiyordur.Hem o da güzel.Sen ne diyeceksin?

Teşekkür ederim.
Bilmiyorum belkide farklı bir şey söyleyebilir.
Hayır ya nesi güzel demesin öyle düzgün bir şey söylesin
Ben hiç bilmiyorum ne desem çok kararsızım :26:

Teşekkür ederim.
Bilmiyorum belkide farklı bir şey söyleyebilir.
Hayır ya nesi güzel demesin öyle düzgün bir şey söylesin
Ben hiç bilmiyorum ne desem çok kararsızım :26:

hayırlı uğurlu oslun canım.mutluluklar dilerim tekrar.
eee ne dedin nikahta,öğrenelim artık :))

benim bi arkadaşımın nikahında da çok komik bi manzara olmuştu anlatayım.

bütün davetliler orda acayip ciddi bir ortam doğal olarak gelinin arkadaşı nikah şahidi. nikah memuru gelin ve damat a sordu soruyu gayet standart evet dediler memur aynı soruyu şahitlere de sordu gelinin şahidi ben şahitlik etmiyorum dedi:) gelin ayaklandı atın bunu dışarı ya densiz densiz konuşuyo diyo:) memur tekrar sordu şahitlik etmiyor musunuz diye kız yok ya etmiyorum dedi. gelin kalktı sandalyesinden saçını başını yolarım senın diye üzerine yürüyo şahidin:) salon kırılıyoruz bu esnada gülmekten. memur o halde salondaki konuklardan şahitlik eden birisi gelsin nufus cüzdanıyla dedi şahit o arada aman iyi iyi evet diye çevirdi lafı:)

izlediğim in ilginç nikahtı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…