• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Evetlerimiz ? Değişik Fikirleri olanlar

Gözlerinin içine bakarak ömrümün sonuna dek evet demek çok romantik olur ama hayıırrr....demek mümkünmü tabiki evet demekte çok matrak bişey olur bak arada kaldım şimdi hangisini seçiçem ben olumunekankayizsmile

keşke bende ömrümün sonuna kadar evett falan deseymişimmm muzip bi gülümsemeyle eşime baktım baştan aşşa süzdüm hani evet desemmi acabaaaa der gibi sonra nikah memuru çok geç değil vazgeçebilirsin falan diip gülünce bende hayır evettt demiştim anlaşılmadı o ara tabi aslında vazgeçmicem evet anlamında dmştim ama snra gülümseyip yani sadece evet dedim aşkımda bana bakıp kibarca gülümseyip eveeeeeeeeeeett demiştii :asigim:

Gözlerinin içine bakarak ömrümün sonuna dek evet demek çok romantik olur ama hayıırrr....demek mümkünmü tabiki evet demekte çok matrak bişey olur bak arada kaldım şimdi hangisini seçiçem ben olumunekankayizsmile

madem cok kararsız kaldın hepsini kullan:)
-kabul ediyormusunuz?
-ayy bilemiyorumkiiiiii.hayıııııııırrrr...demek mümkünmü ömrümün sonuna dek evet
diyebilrsin tabiiii o an heyecandan unutmazsan :):):)

aslında hiç utanmam ben istediğim kelimeyle birlikte söyleyebilirim ama sadece evet demeyi düşünüyorum sanki anlamlık bi sözle söyleyince kıymetimi mi bilicek kimseye fazla değer yok artık içimde ayy en karamsarım bu aralar ya:1:

bende degişiklik olsun istiyorum çünkü etrafımda herkez EVET diyor.düşündümki
Sinirine ve İnadına ragmen:roflol: ömrümün sonuna kadar EVETTT diyim... bakalım diyebilcemmi ikilafı bir araya getiripkaydirigubbakcemile3

ben bi an durakladim gozlerimi dusunur bi ifade ile yukari kaldirdim, soyle bi suzuldum sonra da EVET dedim..Esim de ben boyle yapinca bagira bagira EVET dedi..kaydirigubbakcemile3

Ben "evet" dedim kararlı bir tonla. Eşimse "tabii ki evet" dedi. Bu konuda hiç konuşmamıştık, hatta aklıma bile gelmemişti nasıl evet diyeceğimiz. Bir de evlenmeden önce çok kötü günler geçirmiştik. Çok şaşırdım ve çok sevindim. :)))

bence önceden düşünülmemeli o an içinden ne geçiyosa,o heyecan herşeye değer..titreyen elimle titreyen elinden tuttum ve -evet- dedim...

keşke bende ömrümün sonuna kadar evett falan deseymişimmm muzip bi gülümsemeyle eşime baktım baştan aşşa süzdüm hani evet desemmi acabaaaa der gibi sonra nikah memuru çok geç değil vazgeçebilirsin falan diip gülünce bende hayır evettt demiştim anlaşılmadı o ara tabi aslında vazgeçmicem evet anlamında dmştim ama snra gülümseyip yani sadece evet dedim aşkımda bana bakıp kibarca gülümseyip eveeeeeeeeeeett demiştii :asigim:

He he ben de aynenn böyle yapmak istiyorummm, sanki kararsızmış gibi davranıp sonra eveeeeeeeet demekkk aklinialirimsmile

Bizim evetlerimizde güzeldi :)Ben eşime bakarak oldukça yüksek bi sesle ever dedim eşimde bunun altında kalmayarak öyle bi evet demişti ki salon inlemişti ve herkes ağlamaya başlamıştı :))

ben bi duraksadım şöle bi baktım eşimin gözlerine ve evettt dedim
o hiç durmadan evet dedi
nerdeyse benden önce dicekti:))))

ben bi duraksadım şöle bi baktım eşimin gözlerine ve evettt dedim
o hiç durmadan evet dedi
nerdeyse benden önce dicekti:))))

çok hoş

bizde sırayla klasik olarak evet dedik. bi ekleme yapmadık:1hug:

babamla annemin nikahları kıyılırken nikah memuru sormuş babama kabul edıomusunuz die babamda eğer fenerbahçeli olursa ederim demiş annemde mecbur galatasaraydan fenerbahçeye transfer olmuş o gün :) bende böyle yapmayı planlıyorum:dance:

normalde bizim taraflarda nikah memuru geline 3 kere sorar gelin 3. soruşunda evet der. ben de öyle yapmayı düşünmüştüm. nikah anında memur sorunca biranda aklıma nikah memurunun bizim o tarafların adetlerini bilemeyeceği aklıma geldi. o an ne yapacağımı şaşırdım sonra titrek bir evet çıktı dudaklarımdan. eşimse beni çok şaşırtarak nikah salonunu inletircesine bağırdı "eveeeeet" :69: :69:

nişan kına düğün nikah herşey berbattı.
nikahımda eşimi beklettim diye sinirlenmişti suratsız suratsız nikaha gittik zaten yolda konuşmadık binanın önünde wazgeçmekte war gibisinden bi laf atmıştım..berbattı hiçbir özelliği yoktu:14::14::14::14:

Back