• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlk düşük sonrası ikinci gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mariaa01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
80
27
3
28
Merhabalar ilk düşükten sonra nelere dikkat ettiniz gebelik öncesi ve sonrasi nasil önlemler aldınız paylaşır mısınız

Merhaba,
Ağustos ayında bebeğimi kaybettim, kürtaj oldum. Bende hafif düzey pcos var. Fazla kilom vardı, diyete başladım. 3 ayda epey yol katettim. Miyositol positive kullanıyorum günde bir tane, doktorum verdi. Kaybın ilk günleri inanılmaz zordu, kabullenirken çok canım yandı. Evladina annelik yapamayan anneleri gördüğümde sinirden hep ağladım. Çok dua ediyorum.1.5 ay sonra kontrole gittim, korunmayı bıraktık. 1 ay denedim olmadi. Bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım. Kür gibi olmasa da diyetten dolayı her gün yumurta, fındık yiyorum. Inşallah güzel sonuç alırım, sağlıkla anne oluruz. Evladını kaybetmiş her annenin yeri çok başka bende... bizim de yüzümüz güler umarım 🙏

Merhaba,
Ağustos ayında bebeğimi kaybettim, kürtaj oldum. Bende hafif düzey pcos var. Fazla kilom vardı, diyete başladım. 3 ayda epey yol katettim. Miyositol positive kullanıyorum günde bir tane, doktorum verdi. Kaybın ilk günleri inanılmaz zordu, kabullenirken çok canım yandı. Evladina annelik yapamayan anneleri gördüğümde sinirden hep ağladım. Çok dua ediyorum.1.5 ay sonra kontrole gittim, korunmayı bıraktık. 1 ay denedim olmadi. Bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım. Kür gibi olmasa da diyetten dolayı her gün yumurta, fındık yiyorum. Inşallah güzel sonuç alırım, sağlıkla anne oluruz. Evladını kaybetmiş her annenin yeri çok başka bende... bizim de yüzümüz güler umarım 🙏
Ben de 6 ekimde düşük yaptim çok zor bir süreç çok zor kabullendim çok ağladım canım yandı.. folik asite başlamayı düşünüyorum bir de coraspine

Merhaba,
Kaç haftalık evladinizi kaybettiniz? Dilerim en.kisa zamnda tüm melek anneler yavrusuna kavuşur

Kaç haftalık evladinizi kaybettiniz? Dilerim en.kisa zamnda tüm melek anneler yavrusuna kavuşur
8+3'te kalbinin durdugunu öğrendim, 6. Haftada kalmış bebeğim. Ertesi sabah kürtaj olmak zorunda kaldım. Kalp sesini hiç duyamadan kaybettim. Inşallah sağlıkla, yorulmadan, üzülmeden anne oluruz 🤍

Bende 13 hafta da kaybettim 6 aydır olmuyor cok zor zamanlar di allahim yasatmasin pkos ve insulin direnci var inşallah en kısa zamanda isteyen herkese ve bizede nasip olur

Back
X