• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk doktor kontrolü yarın. heyecandan yerimde duramıyorum kızlarrr

ozgun2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
118
0
96
İzmir
kızlar hepinize sevgiler.
beni hatırlayanlarınız vardır. beta hcg testi sonucu ile gebeliğimi öğrenmiştim. ama ordaki laborantlar pozitif negatif diyemeyiz doktorunuza götürün sonucu demişlerdi. tabiki burdaki sevgili arkadaşlarıma hemen yazdım sonucu ve hamişsin dediler. Allah razı olsun.

şimdi gelelim duruma. son adet 20 ağustos..hesaplayıcılara göre 5+2 günlüğüm bugün. yarın doktorla ilk randevum var ve 5+3 olucam yarın nasipse (bu arada 13. yumurtladığım tahmin ediyorum)

bu durumda yarın keseyi görür müyüm diye forumlara baktım. kimisi görmüş kimisi görmemiş, kimi kalp atışını bile duymuş...

çok çok çokkkkkkkkk heyecanlıyım. sizlerden destek almak istedim. şu ana kadar herhangi bir bulantı hiç olmadı. sadece arada sağ kasıkta batma, karın ağrısı ve geceleri gaz sorunu oluyor.

siz tebrübeli ve bana uğur getiren arkadaşlarım. desteğinize ihtiyacım var. yarın bir sorun çıkmaz diymi, keseyi görür müyüz..heyecanımı ve endişelerimi paylaşabildiğim bir tek siz varsınız. forumu çok iyi takip ediyorum, neden başlık açtın dersiniz heyecanıma verin ve lütfen kızmayın basna. Bu mübarek gecede dualarım sizinle, siz de benim için dua edin olur mu. yorumlarınızı bekliyorum. :lepi:

canım, inşallah doktordan çok güzel haberlerle dönersin ve tüm hamileliğinde de doktorundan güzel haberler alırsına.s.
ben 5+1de keseyi görmüştüm, 6+1de de kalp atışlarını duymuştum.
ama biliyosun her gebede farklı oluyo bu zamanlamalar...Sağlıklı sıhhatli olsundagerisi hikaye, bu gece dua et ben de bu ay hamile kalayım

canım benim,hayırlısı olsun inşallah.bende yaklasık 6 haftalıım.5 haftalıkken gıttım dr a ama keseyıde bebişimide goremedik.ekim 12 de randewum war inşallah o zaman gorcez bebişimi.sana da bole olursa sıkma canını emi.kesme ümidini.her işte vardır bi hayır.ama yazmamışsın bize bugun deilmiydi kontrolün?merakta bırakma bizi...

merhaba arkadaşlarım.
eve ancak gelebildim.
dr. kontrolümde keseyi gördüm, kesenin içinde beyaz da bir nokta gördük. 6 mm imiş. bu kesenin üyüklüğü sanırım, onu soramadım.
bir kaç gün sonra gelsen kal atışını duyardık dedi ama araya bayram girdi diye bayrma soınrası çağırdı.
şu an 5+3 günlük son adetime göre. dr. belki bir iki gün geridendir ama olmayadabilir son adeti düşünelim biz dedi.
bir arkadaş yazmıştı, kese görmek geçiyo, kalp atışı, o geçiyor test sonuçları. bu heyecanlar hiç bitmez diye. Allah tüm hamişleri korusun, hamiş olmak isteyenleri de en kısa zamanda sevindirsin inşallah.

Back
X