• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk dogumum cok zor, forseps ve bugün vajinoplasti ameliyati oldum :)

seli54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.045
487
133
ilk dogumum cok zor ve forseps ile oldugundan oksururken hapsirirken idrar kacirma sorunum vardi ve vajina cok genisledi ozellikle ikinciden sonra bebegim dort aylik ve bu gun hem vajinoplasti daraltma hem idrar kacirma tot sling ayni anda oldum su an hastanedeyim ve gayet iyiyim topic acacak kadar

Son düzenleme:
ilk dogumum cok zor ve forseps ile oldugundan oksururken hapsirirken idrar kacirma sorunum vardi ve vajina cok genisledi ozellikle ikinciden sonra bebegim dort aylik ve bu gun hem vajinoplasti daraltma hem idrar kacirma tot sling ayni anda oldum su an hastanedeyim ve gayet iyiyim topic acacak kadar

senin adına çok sevindim canım cok gecmiş olsun...ne güzel hem bebek sahibi olmussun hemde ameliyat olup arzu ettiğin gıbı olmussun ben hala bı labioplasti olmak için cesaretlenemiyorum bu yuzden de bebek sahıbı olmayı ertelıyorum cok uzgunum :14::14::14:

bence iki doğum yapmış biri olarak soyluyorum madem genital estetik düşünüyorsun doğumdan once yapma doğum kolay olursa çok sıkıntı yok ama zor olur bir de vakumdu forsepsdi falan girerse işin içine vajen bayağı yıpranıyor yani o estetiği boşa olmuş olabilirsin ama bebekten sonra yaptırırsan hem kalıcı olur hem de doğumlardan dolayı oluşan kotu gorüntüler ve bollaşma falan da düzeltilir mesela benim ameliyattan sonra genç kızlık halimden bile daha iyi oldu

[dogru soyluyorsun canım aslında ben bunun için cok dusundum hatta once labioplastımı yoksa gebelıkmı dıye bır konu bıle actım ama en sonunda once bu amelıyatı olmaya karar verdım suanda ımkanım varken olayım cunku uzun zamandır kafama taktıgım bırsey olup kurtulayım cunku ılerde allah ızın verırde bı bebegım olursa bu amelıyatı hep ertelerım bıraz buyusun bıraz dah gecsın fılan dıye kendımı bılıyorum cunku bebegın derdıne duserım oyuzden bunu olmaya zorda olsa karar verdım sonrada artık dogumun nasıl olcagını allah bılır dedıgın gıbı ollursa artık onuda ozaman hallerdım ne de olsa bunye gorce bır kez estetık:1::1:

Son düzenleme:
sen bilirsin tabii ama öyle çok sıkıntılı bi operasyon değil mesela ben sadece narkozdan çıkınca 1-2 saat ağrı duydum ondan sonra ağrıkesici verdikleri için ağrı olmuyo sadece oturup kalkarken biraz sızlıyor o kadar o da annen yanında falan olursa 3-4 gün yeter benim hem vajinoplasti hem labioplasti yapmış dr ona rağpmen o şekilde

yaa ne güzel ozman hıc agrın sızının olmamasısen kime yaptırmıstın canım amelyatını

yaa ne güzel ozman hıc agrın sızının olmaması sen kime yaptırmıstın canım amelyatını ayrıca benim yanımda sadece eşim olacak kımseyle paylaşmadım bu durumu malesef ondan da ınsan bıraz tedırgın oıluyor yanlış bırsey yapıyor gıbı

ben prof dr Ateş Karateke'ye yaptırdım benim idrar kaçırma şikayetim de olduğu için aynı seansta o da giderileceği için titiz davranmam gerekiyordu ateş bey de gerçekten mükemmel bir cerrah her iki problemi de tek operasyonla şak diye giderdi, sadece oturup kalkarken biraz acıyor o da yavaş yavaş hareket edince sıkıntı olmuyor ama dediğim gibi doğumda neyle karşılacağın belli olmuyor ben senin yeninde olsam doğumdan sonra düşünüürm çünkü vajinal doğumlarda vajinada bollaşma oluyor genelde bu da bazı sıkıntılara sebep oluyor özel hayatta benim hepsi komple giderildi tek ameliyatta hani en azından bi defada kurtulursun o anlamda düşündüm

ben çamlıca hospitaliumda prof ateş karateke ye yaptırdım ama benimki birkaç işlem bi arada oldu yani hem toparlama daraltma ve şekil bozukluklarını giderme hem de idrar kaçırma sling birlikte

ben çamlıca hospitaliumda prof ateş karateke ye yaptırdım ama benimki birkaç işlem bi arada oldu yani hem toparlama daraltma ve şekil bozukluklarını giderme hem de idrar kaçırma sling birlikte

geçmiş olsun...umarım çıkan sonuçtan çok memnun kalırsınız....bebeğinizide güzel günlerde büyütmenizi dilerim :)

teşekkür ederim doktoruma güveniyorum ama sonucu görmek için 7 hafta daha beklemem gerekecek:)

arkadaşlar bende normal doğum yapığımdan benimde vajinamda ciddi şekilde genişleme oldu istanbulda ameliyat olan var mı? nerde ve ne kadara oldu? Ve şuanda memnun mu? beni bililendirirseniz sevinirim

Uzun süredir forumu takip etmediğim için yeni gördüm işinize yarar mı bilmiyorum ama yine cevap yazayım 2 yılı gecti istanbul bağdat Cad ates karatekeye oldum 5000 tl arti 1000 tl takılan sling cihazı ben de idrar kaçırma olduğu için hem o hem vajinoplasti oldum çok memnunum genislemeden dolayı cinsel hayatımız bile etkilenmişti şu An hiç doğum yapmamış gibiyim

Uzun süredir forumu takip etmediğim için yeni gördüm işinize yarar mı bilmiyorum ama yine cevap yazayım 2 yılı gecti istanbul bağdat Cad ates karatekeye oldum 5000 tl arti 1000 tl takılan sling cihazı ben de idrar kaçırma olduğu için hem o hem vajinoplasti oldum çok memnunum genislemeden dolayı cinsel hayatımız bile etkilenmişti şu An hiç doğum yapmamış gibiyim
Canim meb hala bir genişleme olmadi dimi ben de zir bir doğum yaptım vakum vs hepsi var di bende bu ameliyata umur bağladım aktif bir cinsel hayatım varken şuan bitmiş durumda daha 3 ay oldu ama ben çok üzgünüm :( tam bu ameliyata umur bağlamışken doktor muayenesinde kadın doğum uzmanı ben cerrahi müdahaleleri onaylamıyorum oranın yapısını hepten bozuyor ameliyat olsanda artık eskisi gibi olmayacak sözüyle eşimde bende resmen çöktük cinsel hayat olmadan bir evlilik yürür mu daha yaşım 30 bile değil çok üzgünüm lütfen gerçek fikirlerini paylasir misin benimle

Back
X