- 3 Aralık 2007
- 2.638
- 1
- 40
kızlar,bizim topikte yazsam arada kaybolur belki diye yeni başlık açtım. galiba benim minnoşumun dişi çıkacakkaydirigubbakcemile3 ayyy çok heyecanlıkaydirigubbakcemile2 ama hiç diş çıkaran bebiş görmediğim için bilemiyorum. bizimkilerden diş çıkaran kuzu oldu mu acaba?? bilen gören varsa bi el atsın bakiimyerimseniben altta iki dişin yeri de belli gibi sanki, iki tane çukur var gibi orda iki minik çizgi şeklinde. ama tam göstermiyorki kuzum,ağzını açınca dilini çıkarıyor hemen, bakamıyorumkaydirigubbakcemile3
salyası deli gibi akıyor,elimi filan yakalasa hemen ağzına götürüp ısırmaya çalışıyor. ama ateşi filan yok,ishali de yok. illa da olması lazım mı ki???
eh bu başlıkta paylaşalım artık minnoşlerımızın incilerini,ve bu dönemde yaşanan zorlukları ve bulabileceğimiz çözümleri:teselli:
turkbayragi
salyası deli gibi akıyor,elimi filan yakalasa hemen ağzına götürüp ısırmaya çalışıyor. ama ateşi filan yok,ishali de yok. illa da olması lazım mı ki???
eh bu başlıkta paylaşalım artık minnoşlerımızın incilerini,ve bu dönemde yaşanan zorlukları ve bulabileceğimiz çözümleri:teselli:
turkbayragi