- 31 Temmuz 2009
- 10.484
- 52.445
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı soruyu sen cevapla önce.Evlendiğinizde ilk kez ilişkiye girerken canınız çok yandı mı ? Kaç dakika sonra geçti acı ?
Ne yağı motor yağı sürecekler yakında kukularınaNeden bulduğunuz her yağı oranıza buranıza sürüyorsunuz? Doktor diye bir şey var, doktora gidin.
Bileydim kronomtreyle girerdim olaya
Bunun en nazik yolu olaya başlarken çalan şarkıyı hatırlamak. Böylece zaman konusunda kafada bir algı oluyor az çok, kaç şarkılık zaman gecmis diyeKim dakika tutar ki
Tanıdığım bir zorunlualan var 30 dakika adama şey yapıyor
Siz bir tutun zaman bize yazarsınız
Ne yağı motor yağı sürecekler yakında kukularına
Benim.aklima gelse gelse Allahım neydi günahım şarkısı gelirdiBunun en nazik yolu olaya başlarken çalan şarkıyı hatırlamak. Böylece zaman konusunda kafada bir algı oluyor az çok, kaç şarkılık zaman gecmis diye
Konu sahibi, verecek cevabım var ama evli degilim . Konu dışıyım
Motor yağı en mantıklısı aslında. Aşırı kaygan ve sudan etkilenmiyorİlk sayfada okudum, "zeytinyağı vs denedim" demiş. Vs'nin içeriğinde motor yağı da olabilir, kim bilir
oooo zeytin yağımıİlk sayfada okudum, "zeytinyağı vs denedim" demiş. Vs'nin içeriğinde motor yağı da olabilir, kim bilir
Niye kız, müziksiz olur mu hiç bu işler?Benim.aklima gelse gelse Allahım neydi günahım şarkısı gelirdi
şuan nedense o geldi
Bu mesajı okurken mesaj bağırıyor adeta "erkeğim ben"Evlendiğinizde ilk kez ilişkiye girerken canınız çok yandı mı ? Kaç dakika sonra geçti acı ?
Niye kız, müziksiz olur mu hiç bu işler?
Hemen kendine bu işe uygun bir Playlist oluştur YouTube'dan.
Ama Ad Blocker ile reklamsız aç. Yoksa araya 'yemek sepeti kapinda' jingillari çıkar, moddan çıkarır adami
Senin kocanın evi de yoktur şimdiAma benim kocam yok ki
Ama benim sevgilim yok ki
Nasıl yani anlamadımSenin kocanın evi de yoktur şimdi
Ya meşhur bir video var ya, "senin kocanın evi yok,beni cildirtmak mı istiyorsun" diye. Sevgili yok,koca yok, kocanın evi de yoktur diye yazdım:)Nasıl yani anlamadım
Tam tamina 3dk 30saniyeÜç buçuk dakika sonra.