- 26 Ekim 2024
- 6
- -2
- 24
- Konu Sahibi 2222barbie
Sevgilimle bir kaçgündür deniyoruz cinselik ilk deneyimim bir kan gelmedi sebebi nedir ? Yaşayan oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak deniyoruz diye kendin söyledin 2 hafta sonra 3 hafta sonra deniyorduk hamile kaldım mi deme baştan korunun ondan sonra deneme yapma kısmına gecinSevgilimle bir kaçgündür deniyoruz cinselik ilk deneyimim bir kan gelmedi sebebi nedir ? Yaşayan oldumu
Bak deniyoruz diye kendin söyledin 2 hafta sonra 3 hafta sonra deniyorduk hamile kaldım mi deme baştan korunun ondan sonra deneme yapma kısmına gecin
Sorma sen. Hep de beni buluyor. Sürekli tanımadığım kızlar sen bu konuda yetkili birine benziyorsun diyip geceleri bana mesaj atıyor.
Sevistik kanamadım konusu,1 ay sonra sevismek reglimi bile kesti yasayan var mı ?ya dönerse şaşmamalı..Bak deniyoruz diye kendin söyledin 2 hafta sonra 3 hafta sonra deniyorduk hamile kaldım mi deme baştan korunun ondan sonra deneme yapma kısmına gecin
Valla herşey beklenir bakalım bekleyip göreceğizSevistik kanamadım konusu,1 ay sonra sevismek reglimi bile kesti yasayan var mı ?ya dönerse şaşmamalı..
Sevistik kanamadım konusu,1 ay sonra sevismek reglimi bile kesti yasayan var mı ?ya dönerse şaşmamalı..
Gelirdi aklıma gelen örnek simdi de akrebim susayımYa da 'Donlarımız üstümüzde sürtündük. Çıkan kıvılcım pıttığımdan girerse hamile kalır mıyım ? ' da olabilir
Gelmiyor abla bu kan nerede anlamadımCumartesi gününden beri bi kaç konu açmış sormuşsun. Yavrucum denemeye devam et kan gelirse haber et…
Millet ile kafa bukuyorsunuzGelmiyor abla bu kan nerede anlamadım
Şu konulara 1-2 kere yorum yap hemen doluşuyorlar özele aynı soruları defalarca kez soruyorlar bir keresinde hz Eyüp sabrına eriştim cevap verdim uzun uzun açıkladım bilimsel araştırmalar attım tamam dedi hamile değilim ikna oldum 1 hafta sonra yine yazmaz mı dedim sen benle tşk geçiyorsun…Yok şu zaman şu şekil yaptık sence hamile kalır mıyım . Yok bu zaman bu şekil oldu testi ne zaman yapim
Hayır .Millet ile kafa bukuyorsunuz