İlk denemede hamile kalanlar var mı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.119
6.893
398
Eylül ayında ilk bebeğime ilk denemede hamile kalmıştım ama kaybettim.Kasımda kürtaj oldum şubat ayında korunma sürem bitiyor.Kürtajdan sonra bile maşallah günü gününe oldum adetlerimi.Şimdi bana çevrem o rahime bi kere bıçak değdi ilk bebeğindi daha tedavisiz çocuğun olmaz diyor en yakın arkadaşım bile öyle dedi çok üzülüyorum tabii ki Allahın elinde her şey ama var mı benim gibi ilk denemede hamile kaldığı bebeğini kaybedenler ? Sonrasında hamile kalmada zorlandınız mı ?

ne sacma cahıl cumleler onlar acsınlar azcık okusunlar cok zor değil.. sınırlendım yok yere.. kurtaj da bıcak mı var? mıllet tek tupunu aldırıyo yıne oluyo amelıyat gecırmısken . dusuk sonrası kurtaj rahımde enfeksıyon vb komplikasyon gerceklesmedıgı surece herhangı bı sorun cıkarmaz. ıcersını vakumla temızlıyorlar kan yada parca kalmasın dıye kesıp biçmiyolar. alakası bıle yok cocugun olmamasından bak ne guzel adetın bıle duzenlı gelmıs. 1 ay korunma suresı verdı benım doktor sırf son adet tarıhını bılelım dıye.. hoş. hasta olanlar bıle umutsuz olmazken yuzde 1 sans olması bılınırken onlara da umut asılanırken sen nasıl boyle dolduruluyosun anlamadım gıttı. cok kulak asma mıllete. ılk aylar ddaha kolay hamıle kalınıyo. cok ara verıp beklersen olasılık duser. sakın stress yapma

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben vakum yöntemiyle kürtaj oldum bıçak yoktu ki diyorum.Aa bilmem kimin bilmem nesi de öyle oldu da senelerce çocuğu olmadı gibi salak salak cümleler duyuyorum nasıl sinirleniyorum anlatamam sanki isteyerek kürtaj oldum da 3 ay geçmeyecek gibi geldi ama şükür ki şubatta sürem doluyor

Burda bi sayfada bi bayan ikizlere hamileydi kürtaj oldu sonra hiç adet görmeden tekrar hamile kaldı yani kürtaj kanaması bittikten sonra hemen hamile kalmış o yüzden adet görmedi ve gebeliği sağlıklı devam ediyo
Kimsenin lafına aldırma her bünye bir değil bunu zamanla sen göreceksin
Bende 8 ay önce kürtaj oldum korunması sadece ilk adetimi bekledim sonra korunmadım ama henüz nasip olmadı bekliyorum bende nasip diyoruz napalım Allah vermeyincede elbet vardır bildiği

Kesinlikle öyle olmayacağı varsa kürtaj olmasa da olmaz sonuçta bu kulların elinde değil ne zaman nasip olursa.Ama çevrenin söyledikleri çok sinir bozucu ee bi susun dimi çok mu zor

Rabbim isterse olur herseyin zamani var verende alanda o. Benim 1 bucuk sene geçti kurtajdan bidaha gebelik oluşmadı. Ama bir tanidigim 3 4 ay sonra tekrar hamile kaldi.
Herhangi bir komplikasyon oluşmadıysa gebeliği etkilemez canim.

Kesinlikle öyle olmayacağı varsa kürtaj olmasa da olmaz sonuçta bu kulların elinde değil ne zaman nasip olursa.Ama çevrenin söyledikleri çok sinir bozucu ee bi susun dimi çok mu zor
kurtaj sonrasi ilk adetimi gordum. 22 kasimda dusukten sonra zoraki kurtaj yapti. 4 ocakta ilk adet olmus oldu. Simdi korunmiycaz adet bitince. Allah vermezse sabretcez beklicez. Kurtajdan falan diye hiiic sitrese girmem. Aksine korunmasan bu ay hamile kalma olasiligin cok yuksek diye doktorum kendi teselli yle karisik uyarida bulundu . Ilk ay korun da adet tarihinj bilelim falan o yuzden korundum. Olmaz diye bisey yok. Bizim dinimizde imkansiz diye de bisey yok. Iste kulun durumu sagligi parasi istegi hiiiiic onemli degil rabbimiz nezaman isterse o zaman veriyo. Elimizde deil ki. Sen icini rahat tut dua et. De hayirsyla saglikli bebislerimiz olsun.

teeee Allah'ım yaaa hala nasıl bu kadar cahil kalabiliyor bu insanlar ? Bir kez kürtaj oldum yine hamile kaldım. Amaaannnn inanmayın öyle insanlara. Mümkünse de şu hassas döneminizde uzak olsunlar sizden.

Püüff çok konuşmuş onlar bende kürtaj oldum iki afet gördüm hemen hamile kaldım..diğerinde de hemn kalmıştım ..üzme kendini..

Merhaba canım bende ilk bebeğime ağustosun sonu eylülün başı gibi hamile kaldım ve 7 haftalıkken düşük yaptım doktorum 3 ay beklememi korunmamı söyledi ben öyle yapmadım korunmadım olacağı varsa olur dedim tam 3 ay geçti düşüğümün ardından ve şuan çok şükür hamileyim onu kimler söylüyorsa boş söylüyor kuzum Allah ol derse olur gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…