- Konu Sahibi Hayrlriisi
Merhaba bende daha yeni üye oldum size bisey sorabilirmiyim 4 aydır ewliyim ve gecen ay hastaneye gittim bana gnoflor dir bi fitil verdi onu kullandım ve bu ay adetim 13 gün gecikti sizce neden olmustur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana mi sordunuz anlamadim k bakmayinMerhaba bende daha yeni üye oldum size bisey sorabilirmiyim 4 aydır ewliyim ve gecen ay hastaneye gittim bana gnoflor dir bi fitil verdi onu kullandım ve bu ay adetim 13 gün gecikti sizce neden olmustur
Ewt size sordumbana mi sordunuz anlamadim k bakmayin
enfeksiyon icin vermis sanirim. ama geciktrme yapmaz ki bence sen gebelik testi yap acilen cunku o ilac yanilmiyorsam. idrar yollarini temizliyor hamile kalmayi kolaylastriyoEwt size sordum
Test yaptim ama hamile degilim ve 13 gun gectikten sonra adet oldum ve bugün adetimin 2nci günüenfeksiyon icin vermis sanirim. ama geciktrme yapmaz ki bence sen gebelik testi yap acilen cunku o ilac yanilmiyorsam. idrar yollarini temizliyor hamile kalmayi kolaylastriyo
öyle yptim cnm insallh olur yadaha. garantili olmasi icin tabibiki daha derinde olmasi garanti. hata iloski esnasinda belin altina yastik koy ki spermler kacmasin diye birdr iliski esnasinda hemen ayaga kalmamak lazim hata ayiptr soylemesi en az 1 iki saat tuvalete gitmemesi gerekiyor garanti olmasi icin
Herşey Allah'tan canım, aylarca denersin senelerce beklersin olmaz ilk denemende olur. İnşallahkızlar ilk deneme hamile kalinirmi bn yeni deniyorum vajinusmusdan snra artık cck istiyorum sizin tecrbe edindiginiz bilgiler varmi adetten 11. gun 14n ve 17 gun denedik sizce tutarmi cok isteyince insan merk edio allhim hrkeze vrsin yalvaran caresiz kalan herkeze
Merhaba bende daha yeni üye oldum size bisey sorabilirmiyim 4 aydır ewliyim ve gecen ay hastaneye gittim bana gnoflor dir bi fitil verdi onu kullandım ve bu ay adetim 13 gün gecikti sizce neden olmustur
Olabilir.ben ilk hamilelgimi ilk denemede oldm düşükle sonuçlandı ama... Sonrası 4 ay sonra oldu kismet yanikızlar ilk deneme hamile kalinirmi bn yeni deniyorum vajinusmusdan snra artık cck istiyorum sizin tecrbe edindiginiz bilgiler varmi adetten 11. gun 14n ve 17 gun denedik sizce tutarmi cok isteyince insan merk edio allhim hrkeze vrsin yalvaran caresiz kalan herkeze